Aga J.G 16.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Widze ze pogoda chroni moje rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 17.04.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 żebyś wiedziała Aga. Dzięki padającemu od trzech dni deszczowi mój ogród zmienił barwę na intensywniej zieloną, jakoś tak bujniej się zrobiło Odciski się wygoją do soboty a wtedy... do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 17.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ech, u mnie też się nagle soczyście i bujnie zrobiło i sama nie wiem czy mnie to w tej chwili bardzo cieszy mam ok1500 metrow do obrobienia, odliczając plac budowy zostaje 1000... nie jestem w stanie tego przekopać, chyba znowu będę sasiadow z ciągnikami prosić, w sumie jak się skonczyło murowanie to juz takiego syfu wkoło nie będzie... to może zaorac to wszystko i powoli o sadach kwiatkach trawnikach mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.04.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a może po prostu nie przekopuj tylko koś na bieżąco co wyrośnie a oczyszczaj przekopując po małym kawałeczku, krok po kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 U Was to wiosna pełną parą, a my nadal tkwimy w aurze wyspiarskiej Mam obok siebie ogródki działkowo i tylko wiosenne kwiatki niemrawo wystawiaja główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 03.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzień dobry Szanowna Rodzinko!!Dzisiaj poczytałam sobie Wasz dziennik. Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego stylu bycia i życia. Jesteście wyjątkowi.życzę Wam wszystkiego naj, naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 hejka i ja zajrzałam super chata taka z klimatem a warzywnik rewelacja ja to chyba za leniwa jestem pozdrawiam i będe zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.06.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzień dobry Szanowna Rodzinko!! Dzisiaj poczytałam sobie Wasz dziennik. Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego stylu bycia i życia. Jesteście wyjątkowi.życzę Wam wszystkiego naj, naj miło mi bardzo nieco jestem zażenowana bo nie widzę tu nic niezwykłego Ale życzenia przyjmuję z radością i wzajemnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.06.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 hejka i ja zajrzałam super chata taka z klimatem a warzywnik rewelacja ja to chyba za leniwa jestem pozdrawiam i będe zaglądać miło mi Aniu, że zajrzałaś w warzywniku zamieszkały wczoraj mszyce!! Dziś wytaczam im WOJNĘ! Nie pozwolę im zeżreć moich pomidorków, papryczek i innych dóbr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 kurcze duende jestem pod wielkim wrazeniem dzielna jestes w tym ogrodku ..szczerze podziwiam no ale jak sie ma takich pomocnikow to nic nie jest straszne nasze dzieci niestety wyrosly juz z wieku, kiedy chce sie cokolwiek robic zycze wytrwalosci !!!! bede do ciebie zagladac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zagladam ogrodniczko Brawo !!!! brukselke raczej sialabym na rozsadnik albo do doniczek moze tutaj sie dowiesz jak pozbyc sie tych nornic http://forum.muratordom.pl/sposob-na-nornice-zna-ktos,t107921.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.04.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 frosch, dziękuję, poczytałam o środkach na nornice, gdzie mi wskazałaś, zastosuję większość z podanych sposobów. Mój kot chyba nie poluje na nornice, chociaż myszy wyłapuje doskonale. A z brukselką to tak myślałam... Wysieję dziś do doniczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts