Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do CHATY ZA WSIĄ

duende

Recommended Posts

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W takim tempie sobotnio-niedzielna przeprowadzka jawi się całkiem realna

:p :p :p :p :p :p :p

Duende przy takim zaawansowaniu to wręcz konieczne 8) 8) :wink: :wink:

Kciukaski trzymam 8)

Andrzejko, jak widzisz przeprowadzka się udała i mieszkamy :-)

Już wkrótce, może nawet w tym tygodniu założymy podłogi w pokojach i będziemy mogli poustawiać meble :-D

Ach, marzy mi się spanie na normalnym łóżku a nie na dmuchanym materacu....

duende - Dziękuję za zdjęcia i utwierdzenie w przekonaniu, iż ożywienie starego domku ma sens :D

Jesteśmy z mężem na etapie poszukiwań takiego domu i czasem dopada nas myśl zwiątpienia czy wprowadzenie życia w stare mury jest na nasze siły :roll:

Zrobiliście kawał świetnej roboty :p - oby tak dalej :) serdecznie wam tego życzymy :D

ps.

świetnie że już masz aparat :) liczymy na kolejne zdjęcia :)

POWODZENIA :p

duende - Dziękuję za zdjęcia i utwierdzenie w przekonaniu, iż ożywienie starego domku ma sens :D

Jesteśmy z mężem na etapie poszukiwań takiego domu i czasem dopada nas myśl zwiątpienia czy wprowadzenie życia w stare mury jest na nasze siły :roll:

Zrobiliście kawał świetnej roboty :p - oby tak dalej :) serdecznie wam tego życzymy :D

ps.

świetnie że już masz aparat :) liczymy na kolejne zdjęcia :)

POWODZENIA :p

Witaj :-)

Jak oglądacie stare domy,to je fotografujcie i też wklejajcie na forum.Będziecie sobie mogli je potemporównaća i my zobaczymy.

Z nami na oglądanie domu,który sobie upatrzyliśmy jeździł budowlaniec, który nam potem remontował.Od razu mówił nam co w tym domu jest do zrobienia. Oczywiście, jak to bywa z budowlańcami połowy rzeczy kosztownych nie zauważył nieprzewidzianym wydatkiem byłanp. wymiana wszystkich stropów... Ale to temat na inną bajkę...

Powodzenia Wam życzę:)

• 3 weeks później...
Gratuluję zamieszkania :)

Trzymam kciukasy za dalsze prace :)

Dziękuję Aga,

ostatnio nieco zaniedbałam forum i dziennik, ale się poprawię. :-)

Sporo mam pracy, także w weekendy, domek sobie krok po kroku remontujemy i wykańczamy, wczoraj np. mąż przybił ostatnią listwę podłogową :-D

No i mamy zwierzaka :-)) Kota.

Wiem coś o tym czasie - ostatnio starsznie mi się skórczył :o :roll:

Gratuluje zwierzaczka :)

czas jest straszny.... pędzi tak, że nie mogę go dogonic, nie mam go na forum ani na dziennik ... wracam do domu po 18.30 i staram sie maksymalnie spedzic go z dziecmi a potem wpadam w wir sprzatania i wykanczana gniazda... az zrobi sie bardzo pozno i padam a rano o 6.00 pobudka i tak dalej....

ale staram sie cos z tym zrobic :-)

• 3 weeks później...

Mieszkam :-)

Mieszkam pełną gębą :-))))

Jak jest fajnie :-))

Dłuuuugo nie pisałam bo czasu brak. I nawet nie będę obiecywać, że się poprawię, bo nie wiem, jak będzie.

Wczoraj został powieszony drugi karnisz oraz firanki. Nawet nieźle się prezentują. Dwa pokoje wytapetowane, kuchnia z jadalnią pomalowane.

Łazienka aż prosi się o lustro, które kupione kilka dni temu podpiera ścianę w kartonie - nie ma się kto za nie zabrać. Ale może po odstaniu swojej porcji ktoś się o nie potknie i powiesi :-)

Jak dotąd biegam suszyć włosy do dziecięcego pokoju, gdzie lustra zdobią drzwi do szafy :-)

Poza tym nie moge nacieszyć się piękną jesienią :-D