duende 02.09.2006 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Hejka, Coś dawno fotek nie było..... Ja nadrobiłem zaległości - kolej na Ciebie POZDRAWIAM!!! jeszcze nie kupiłam aparatu Ale już niedługo. A wtedy bójcie sie Zasypię Was zdjęciami Na razie po przerwie uzupełniłam dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tenarek 04.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I nowa dolacza sie z prosba o fotki I pewnie za jakis czas ladnie poprosze na namiary na ekipe @---;----- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 I nowa dolacza sie z prosba o fotki I pewnie za jakis czas ladnie poprosze na namiary na ekipe @---;----- chwila, moment, najpierw zarobię na aparat Na razie wydałam kasę na komputer do pracy Już niedługo będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 W takim tempie sobotnio-niedzielna przeprowadzka jawi się całkiem realna Duende przy takim zaawansowaniu to wręcz konieczne Kciukaski trzymam Andrzejko, jak widzisz przeprowadzka się udała i mieszkamy Już wkrótce, może nawet w tym tygodniu założymy podłogi w pokojach i będziemy mogli poustawiać meble Ach, marzy mi się spanie na normalnym łóżku a nie na dmuchanym materacu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.09.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Czytam z zainteresowaniem dziennik..............Proszę o zdjęcia!!!!!!!!!! Pozdrawiam Wszystkiego dobrego witaj jaxyz fotki będą niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybki 05.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 duende - Dziękuję za zdjęcia i utwierdzenie w przekonaniu, iż ożywienie starego domku ma sens Jesteśmy z mężem na etapie poszukiwań takiego domu i czasem dopada nas myśl zwiątpienia czy wprowadzenie życia w stare mury jest na nasze siły Zrobiliście kawał świetnej roboty - oby tak dalej serdecznie wam tego życzymy ps. świetnie że już masz aparat liczymy na kolejne zdjęcia POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.09.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 duende - Dziękuję za zdjęcia i utwierdzenie w przekonaniu, iż ożywienie starego domku ma sens Jesteśmy z mężem na etapie poszukiwań takiego domu i czasem dopada nas myśl zwiątpienia czy wprowadzenie życia w stare mury jest na nasze siły Zrobiliście kawał świetnej roboty - oby tak dalej serdecznie wam tego życzymy ps. świetnie że już masz aparat liczymy na kolejne zdjęcia POWODZENIA Witaj Jak oglądacie stare domy,to je fotografujcie i też wklejajcie na forum.Będziecie sobie mogli je potemporównaća i my zobaczymy. Z nami na oglądanie domu,który sobie upatrzyliśmy jeździł budowlaniec, który nam potem remontował.Od razu mówił nam co w tym domu jest do zrobienia. Oczywiście, jak to bywa z budowlańcami połowy rzeczy kosztownych nie zauważył nieprzewidzianym wydatkiem byłanp. wymiana wszystkich stropów... Ale to temat na inną bajkę... Powodzenia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gratuluję zamieszkania Trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 28.09.2006 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Gratuluję zamieszkania Trzymam kciukasy za dalsze prace Dziękuję Aga, ostatnio nieco zaniedbałam forum i dziennik, ale się poprawię. Sporo mam pracy, także w weekendy, domek sobie krok po kroku remontujemy i wykańczamy, wczoraj np. mąż przybił ostatnią listwę podłogową No i mamy zwierzaka ) Kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Wiem coś o tym czasie - ostatnio starsznie mi się skórczył Gratuluje zwierzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.10.2006 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wiem coś o tym czasie - ostatnio starsznie mi się skórczył Gratuluje zwierzaczka czas jest straszny.... pędzi tak, że nie mogę go dogonic, nie mam go na forum ani na dziennik ... wracam do domu po 18.30 i staram sie maksymalnie spedzic go z dziecmi a potem wpadam w wir sprzatania i wykanczana gniazda... az zrobi sie bardzo pozno i padam a rano o 6.00 pobudka i tak dalej.... ale staram sie cos z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 27.10.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mieszkam Mieszkam pełną gębą ))) Jak jest fajnie ) Dłuuuugo nie pisałam bo czasu brak. I nawet nie będę obiecywać, że się poprawię, bo nie wiem, jak będzie. Wczoraj został powieszony drugi karnisz oraz firanki. Nawet nieźle się prezentują. Dwa pokoje wytapetowane, kuchnia z jadalnią pomalowane. Łazienka aż prosi się o lustro, które kupione kilka dni temu podpiera ścianę w kartonie - nie ma się kto za nie zabrać. Ale może po odstaniu swojej porcji ktoś się o nie potknie i powiesi Jak dotąd biegam suszyć włosy do dziecięcego pokoju, gdzie lustra zdobią drzwi do szafy Poza tym nie moge nacieszyć się piękną jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A gdzie jakieś fotki Cieszę się że dobrze się Wam mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 28.10.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 taaaak, przyznaję się, zaniedbałam wstawianie zdjęć....Obiecuję poprawe w tej materii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 28.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Oj taaak - czekamy na fotki i troszkę więcej treści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 taaaak, przyznaję się, zaniedbałam wstawianie zdjęć.... Obiecuję poprawe w tej materii.... To czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Noo, wreszcie trochę można pooglądać Powiedz mi - co to za kabina prysznicowa? Ile kosztowała? Będzie się podobać mojej żonie - jak tylko wróci z pracy to jej pokażę... POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 31.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ale fajnie tam macie Dzieciaki mają niezłą frajdę, a mąż będzie bardziej skuteczny jak zacznie walczyć wykaszarką spalinową o większej mocy z tymi chwastami... szkoda kosiary. Niech doczeka czasów dywaniku z trawy do koszenia Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Fajne fotki i jakie szczęścei całej rodzinki Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts