jurand79 17.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Heh - was też dopadła nostalgia forumowa? A może tyle roboty, że nie ma czasu tu zajżeć? Pochwal się fotkami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 27.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Co to - przeprowadzili się i neta nie mają czy jak???? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 22.02.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ktoś kiedyś napisał, że po przeprowadzce większośc forumowiczów milknie... Nie wierzyłam.Ale teraz sama widzę, że to prawda.Tylko CZEMU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ktoś kiedyś napisał, że po przeprowadzce większośc forumowiczów milknie... Nie wierzyłam. Ale teraz sama widzę, że to prawda. Tylko CZEMU?? no właśnie duende czemu? Witaj po tak długiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 22.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Noooo.... wreszcie! Czekamy na fotki i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.04.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 wróciłam z ogrodu, usiadłam przy forum i zdałam sobie sprawę, że znowu zapomniałam zrobić zdjęcia... A teraz leje deszcz, więc znowu nic z tego Namachałam sie dzisiaj widłami i cos czuję, że moim plecom przyda się masaz i maść rozgrzewająca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Widze że praca wre zadroszczę zapału ogordowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 07.04.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Widze że praca wre zadroszczę zapału ogordowego Aga, a co to??? Tobie się nie chce??? Toż to wiosna, wszystko się budzi do życia, to i Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 U mnie to jest cały czas zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.04.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jestes ze Szczecina?? W radio mówią, że w Szczecinie śnieg zakrył dachy.... U nas słońce, ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Nie jestem ze Szczecian ja jestem z górzystych terenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 11.04.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Jak już Ci ładnie dom fachura otynkuje to ja poproszę o fotki i namiary na tego pana oczywiście Zdecydowaliśmy się na zakup naszej ruinki, zbieram więc kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 14.04.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 no przyznam, że bardzo zadowolona jestem. To, co udało mu się bez rusztowania zrobić, to juz jest gotowe, ale pozostały jeszcze dwie świany, których bez rusztowania nie da rady zrobić, więc dzisiaj czekamy na rusztowanie. Kontaktem oczywiście się podzielę, tylko go najpierw wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 duende jestem pod wielkim, ogromnym wrażeniem! kiedyś oglądałam Twoj dziennik ale mi umknął... i dzis się odnalazł przepiękny kolor elewacji, juz się nie moge doczekać efektu całości. Napisz jaki to kolor bo ja nie chcę u siebie już innego! ogólnie gratuluje slicznego domku i udanej walki z ogrodem/chwastami, drzewek... to wszystko dopiero przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.04.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 mocca jaki piękny avatarek! Dziękuję za miłe słowa Kolor elewacji to piaskowy. To tynk akrylowy profix. Dzisiaj u nas taki ulewny deszcz, że nic nie zdziałamy, jutro będzie rusztowanie więc prace przesuwamy na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 16.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Śliczny kolor elewacji!! A i ogród robi wrażenie... Ja nie będę miała takiej przestrzeni, ale może to i lepiej, mniej do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.04.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 witaj enigma, duża przestrzeń ma swoje plusy i minusy. Ja chcę większośc rzeczy zrobić samodzielnie, co wymaga czasu. Dlatego wybrałam drogę powolną i na efekty poczekam jeszcze kilka sezonów, a póki co, staram się zagospodarować kawałek po kawałku mojej zielonej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 16.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I całkiem nieźle Ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Rzeczywiście kolorek zrobił sowje toż to nei ten sam dom I ogród nabiera wyrazu Gratuluję samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 16.04.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Aga, enigma bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, to miód na moje serce i ... odciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts