Worktech 19.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 WitamPozdrawiam wszystkich i .życze żeby budowanie sprawiało przyjemność.Mam 43 lata i kilka lat temu w lipcu będzie 6 lat zwiałem z Poznania na wieś jednocześnie rozpoczynając nową działalność ,która pozwoliła mi zamieszkać w tym pięknym ,spokojnym miejscu.Na początek wystarczyło to co miałem dom mały warsztat i tyle.Ale firma rośnie i tym samym przybywa budynków ,a to trzeba ogrzać i stąd zainteresowanie tym forum.Właśnie główkuję nad tym i będę próbował od szanownych forumowiczów wyciągnąć trochę rad.Ale to już w odpowiednim miejscu na forum.Jeszcze raz pozdrawiamWorktech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 20.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witamy i owocnego forumowania życzymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts