a-k-a 20.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam ! diagnoza pierwszego: zez rozbierzny prawego oka ! diagnoza drugiego: zez skośny oka lewego , wyznaczona operacja ! diagnoza trzeciego: żadnego zeza nie ma !!!!!!!!!! jestem załamana ! nie byli to lekarze pierwszego kontaktu (dwaj) ,wybitni specjaliści! gdzie jest wiarygodność , odpowiedzialność za swoje diagnozy ? czy to jest uczciwe? czy można tak postępować? do kogo mam się udać żeby być pewnym , że ten fachowiec mówi prawdę, zna się i jest uczciwy ? dotyczy to mojego syna. czy mieliście taką rozbierzność w diagnozach? życzę wszystkim zdrowia ! pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 jeden z lekarzy stwierdził u mnie dodatkową rzecz w glowie, drugi stwierdził, że jednak nic nie ma Chyba Aniu powinnaś skorzystać z porady trzeciego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 20.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 jeden z lekarzy stwierdził u mnie dodatkową rzecz w glowie, drugi stwierdził, że jednak nic nie ma Chyba Aniu powinnaś skorzystać z porady trzeciego lekarza. Nie żebym się czepiał, ale chyba czwartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 jeden z lekarzy stwierdził u mnie dodatkową rzecz w glowie, drugi stwierdził, że jednak nic nie ma Chyba Aniu powinnaś skorzystać z porady trzeciego lekarza. Nie żebym się czepiał, ale chyba czwartego. masz rację, to przez tego ....................... obcego we łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 20.04.2006 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 tak nie zostawię tego ! możliwe że skorzystamy z porady jeszcze 4 i ......5 , ale co zrobić , czym się kierować żeby okazał się tym właściwym ! syn już ma dość oglądania oczu... wcale mu się nie dziwię . pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 20.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Nikt nie jest doskonaly. Jak narazie problem dotyczy rozpoznania , wiec nie panikuj. Moze lepiej skontaktuj tych lekarzy ze soba. Co dwie ( trzy) glowy to nie jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ta, prawdopodobnie jeden z nich pomylił sobie strony Ile ja sie musiałam natłumaczyć, jak pewna dochtorka wpisała mi w kartę złamany palec lewej ręki, a gips miałam na prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Niestety znam więcej takich historii. Moje wrażenie po Twoim opisie - że wada, nawet jeśli jest, musi być stosunkowo niewielka. Wiałabym więc jak najdalej od operacji i poszukała jeszcze czwartej opinii. No bo warto wiedzieć czy i co korygować np. szkłami. Jeśli się nie mylę pomyliły się nie tylko strony, ale i rodzaje rzekomego zeza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 21.04.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Aniu, idż do czwartego!!W dzieciństwie miałam podobnie, tzn dwóch stwierdziło zeza i coś tam a trzeci orzekł, że zadnego zeza nie ma tylko jakas tam budowa oka czy tez gałki, zdiagnozował lekka nadwzrocznosc/skorygowaną po paru latach/ i oki.Szukaj czwartego, o odpowiednich kwalifikacjach i doswiadczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.04.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ja w takim przypadku wybrałbym diagnozę, która osobiście najbardziej mi odpowiada (czyli, że jestem zdrowy ). Lekarze - wiadomo muszą coś zawsze znaleźć bo inaczej nie byliby potrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 23.04.2006 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 witam! Goni mnie peleton ci lekarze (wybitni fachowcy) się znają ,trzeci wie o diagnozie drugiego ! nie da się powiedzieć, że jest z oczami ok bo ja widzę że nie jest , inni członkowie rodziny też ( nie wszyscy) . pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Mimo wszystko idź do czwartego. Nie wiem ile lat ma Twój syn, ale jeśli ma szanse na korektę jakąś mniej inwazyjną metodą, to lepiej byłoby wiedzieć i skorzystać. Nie przejmuj się. Jak będzie trzeba - gadaj z piątym i szóstym. Do pewnej liczby lekarzy będziesz miała wodę z mózgu, a potem dopiero pewność kogo należy posłuchać. A operacja to nie obcinanie paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Przeczytaj priva, a właściwie dwa privy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 23.04.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 wszystko przeczytałam! serdeczne dzięki pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 13.09.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 A może wytarczą okulary samonaprawjajace wzrok .Mam i uzywam .czasem jak oczy siadaja .Okulary czarne z dziurkami i są z plastiku.Nie tłuką się i cała rodzina moze kozystać bez względu na ilosć dioprii Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 13.09.2006 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 witam. poproszę o więcej wiadomości o tych okularach. pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.09.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Okulary można nabyć w sklepie w muzeum Ziemi w W-wie róg Mazowieckiej i Kredytowej na tyłach hotelu Viktoria,lub na targach Medycyny Naturalnej :: .Koszt: ok. 60zł nie pamiętam dokładnie ,to już szczegół. Nosić je mozna przez cały dzień, ale na początku godzinę lub dwie ,albo kiedy masz czas . To tak jak by oczy były na siłowni . Im więcej trenujesz tym wieksza sprawność . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A może wytarczą okulary samonaprawjajace wzrok .Mam i uzywam .czasem jak oczy siadaja .Okulary czarne z dziurkami i są z plastiku.Nie tłuką się i cała rodzina moze kozystać bez względu na ilosć dioprii Pozdr. Czy masz wadę wzroku, czy używasz ich tylko kiedy jesteś zmęczony? Czy zauważyłeś poprawę? Od paru lat zastanawiam się nad zakupem tych okularów, ale jeszcze się nie odważyłam. Powiedz, czy to przeszkadza, czy można np. normalnie coś robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 kofi Jak używałem to było że działa .Trzeba je nosić to wtedy działa i są wyniki Można ogladac tv, czytac ksiażki tylko że pomalutku,Działa . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.09.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 kofi Jak używałem to było że działa .Trzeba je nosić to wtedy działa i są wyniki Można ogladac tv, czytac ksiażki tylko że pomalutku,Działa . Pozdr. Ciekawe. Ale czy zmniejszyła Ci się wada wzroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts