wicio 20.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Mam taki problem, czy mając mapę projektową od geodety (koszt. ok 500 zł.) muszę wystąpic do starostwa o wydanie wypisu/wyrysu mapy ewidencyjnej ? Czy taka mapa ze starostwa będzie mi jeszcze kiedykolwiek potrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 20.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Raczej nie będzie potrzebna, chyba że musisz jeszcze założyć księgę wieczystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 20.04.2006 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Nie, księgę wieczystą już mam i jestem wpisany jako właściciel. Dzieki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts