adrek17 20.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Chcialbym uzyskac informacje od ludzi po przejsciach czy jest sens pakowac sie w BK Faelbetu czy Belixa.Jaka jest jakosc / dokladnosc tego materialu, Poza tym czy oplaca sie kupowac ten material od tanich internetowych sprzedawcow, czy ktos kupowal w ten sposob, czy byly jakies problemy gdy BK byl bardzo polamany?I jeszcze jaka jest roznica miedzy bialym i szarym BK i czy jest jakas roznica miedzy BK P+W i bez PW, chodzi mi o dokladnosc tych dwoch opcjipozdro i dzieki za wszystki infoadrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremiasz 23.04.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Odpowiem na drugą część pytania:- w białym BK nie ma jako części kruszywa popiołów lotnych; na tej stronie znajdziesz coś o popiołach lotnych:http://www.eko-zec.com.pl/zagospodarowanie.htm - wg. mnie dokładność powinna być taka sama, dla P+W masz oszczędność na kleju czy zaprawiePozdrawiam, Jeremiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 24.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 to ja odpowiem na pierwszą. Mam z Faelbetu na P+W i jestem zadowolony. Znacznie tańszy od Ytonga a dokładność taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrek17 24.04.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 dzieki, prrzekonaliscie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts