budulec 20.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 kierownik nie musi ja to bede robił. chyba ze nie trzeba tego robic To pochwal sie jeszcze jakiego wibratora będziesz uzywał: powierzchniowego czy wgłębnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 20.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Chyba pomylełeś z ławami Ja bym powiedział, że z podciągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 20.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Chyba pomylełeś z ławami Ja bym powiedział, że z podciągami Nio z ławami róniwnież jakby nie patrzył chyba,że ława-sito to taka lokalna atrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugo79 20.04.2006 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 wgłebnego bo taki mam. ale jak nie trzeba to nie bede tego robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 20.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Chyba pomylełeś z ławami Ja bym powiedział, że z podciągami Nio z ławami róniwnież jakby nie patrzył chyba,że ława-sito to taka lokalna atrakcja. Osobiście uważam, ze w domku jednorodzinnym przy standardowym zbrojeniu ławy wystarczy zaęszczanie ręczne pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 20.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 wgłebnego bo taki mam. ale jak nie trzeba to nie bede tego robił. W takim razie życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 20.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Chyba pomylełeś z ławami Ja bym powiedział, że z podciągami Nio z ławami róniwnież jakby nie patrzył chyba,że ława-sito to taka lokalna atrakcja. Osobiście uważam, ze w domku jednorodzinnym przy standardowym zbrojeniu ławy wystarczy zaęszczanie ręczne pzdr Widać różnimy sie osobistymi poglądami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 20.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Chyba pomylełeś z ławami Ja bym powiedział, że z podciągami Nio z ławami róniwnież jakby nie patrzył chyba,że ława-sito to taka lokalna atrakcja. Osobiście uważam, ze w domku jednorodzinnym przy standardowym zbrojeniu ławy wystarczy zaęszczanie ręczne pzdr Widać różnimy sie osobistymi poglądami podejrzewam, ze nie tylko w tej kwestii, ale juz taka jest natura człowieka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fugo79 20.04.2006 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 panowie nie łapie o co chodzi ja zalewam podłoge a wy piszecie o ławach czy o czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzio 21.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie zagęszczaj tego chudziaka zadnym wibratorem w końcu to tylko podkład z betonu b10, zagęść tylko podsypkę pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 21.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ja zageszczalem gline i piach skoczkiem a ostatnia warstwe piasku dodatkowo zageszczarka plytowa oplacilo sie w sumie bylo to dosyc pracochlonne aby zagescic i otrzymac basenik (robilem wieniec) o wysokosci 10 cm dzieki dokladnemu (dosyc zmudnemu) wyznaczeniu tych 10-10.5 cm bylem w stanie bardzo precyzyjnie okreslic ilosc zamowionego betonu i zamowilem 12,5 m3 betonu c10 (podobno norma unijna i odpowiada praktycznie b15) w sumie zostalo mi okolo30 litrow betonu- ale wykorzystalem go do innych celow ostrzegam tylko ze zalewanie nawet pompa powierzchni 150 m2 to nie bukla z maslem zajelo to mnie oraz mojej rodzinnej ekipie (2 osoby-szwagier i wujek szwagra) okolo 4 godzin a pozniej zeby bylo ladnie to caly dzien (8 godzin ) zacieralem recznie (juz sam)powierzchnie aby byla w miare gladka mimo tych wszystkich zabiegow otrzymelem powierzchnie betonowa nieidealnie wypoziomowana deszcze ktore przyszly nastepnymi dniami pokazaly ze odchylki gora-dol dochodzic moga nawet do 2 cm zastanawiam sie czy przed dawaniem styropianu wyrownywac te poziomy, czy tez moze zostawic a wyrownac tylko jastrych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts