Oleńka i Potr 26.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ale szkoda, ze nie mozemy jej do siebie zabrac Trzymamy kciuki by znalazla bezpieczny kat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 26.04.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pienišdze można wpłacić albo bezporednio w Klinice SGGW w Warszawie z wiadomociš, że na leczenie dobermanki albo Doddy poda konto na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doddy 30.04.2006 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Byłam wczoraj w Wawie w szpitalu u Debrusi. Niestety nie wpuścili mnie bo nie mieli czasu na pójście ze mną na oddział. Ale podobno niunia zdrowieje. Zawiozłam 10 puszek i uszy do jedzonka. W tyg ma ją zobaczyć położnik odnośnie nietrzymania moczu. Podobno można już ją zacząć odwiedzać, więc ciocia Paulina, która ją ze mną przywiozła obiecała do niej wpaść. Zdamy wtedy relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts