Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Marta - dzięki. Odebrałam.

Woytek - ta moja oferta na szambo, to jakaś podejrzana/ niekonkretna, a takich nie lubię.

Więc zamierzam "przytulić się" do zamówienia Marty. Ona już nieźle utargowała. 1800 + 1400. A jak weźmiemy więcej to będzie taniej...

Daj znać, czy chcesz kupować na 100%.

B

Ok. Ja w takim razie znów zboczę z drogi. Ale poszukuję w miarę taniej oferty, więc na razie jeszcze może wstrzymamy się z tą Baniochą. Bułeczka dała fajny namiar na szamba pod Radomiem.

Ona zpłaciła w sumie 2120 (teraz jest o 100 zl drożej, ale pokrywa jest już w cenie zbiornika, więc jest tak samo :smile: )

Bułeczka napisała:

"szambo dwukomorowe za 1300 zł

pokrywa 100 zł

właz żeliwny 120 zł

wykopanie dołu 200 zł

(dźwig którego możnaby było uniknąć, gdyby nie spóżniona dwie godz koparka 300 zł)

transport (ok 400zł)

razem: 2120 zł + 300zł dodatkowo za ten dzwig"

Odszukam namiary i napiszę jutro.

To może te same namiary co i ja mam, to spod radomia i są bardzo konkurencyjni do cenowego szaleństwa pod piasecznem.

Tel 48 331 74 41, 601 293 465. Ja miałem już u nich zamawiać lecz przyszły mrozy i zrezygnowałem z obawy o pęknięcie w trakcie transportu. 10 m sześciennych z pokrywą 1200 zł + 7% vat, transport do 100 km cena umowna, powyżej 100 km - 2 zł za kilometr.

To oferta z jesieni, teraz nie wiem jakie sceny.

A dół proponuję wykopać samemu, fajna sprawa :smile:

Pozdrawiam

woytek z gołkowa

Dzwoniłem.

2 zbiorniki po 5500 l. = 11 000 l.

Cena z pokrywą nieprzejezdną 1700 zł ( cena za jeden zbiornik 850 zł - wymiary 2.5 m na 2.5 m głębokość 1.35 m.)

Ja ustawiam je jako przelewowe.

Transport ze zdjęciem do dołu dźwigiem 500 zł. Dół we własnym zakresie należy wykopać.

Czyli 2 200 zł. Do tego należy dodać wykop dołu i zakupa atlasu by uszczelnić pokrywę. Rurę z domu doprowadzi mi instalator za grosze.

Ja też się nie spieszę. Pozdrawiam => woytek