Krupiarz 21.04.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam, Przyszedł czas na podjęcie decyzji o zakupie okien, okien drewnianych. Wśród potencjalnych producentów zlokalizowałem firmy jak w tytule (póki co). Proszę o opinie na temat ich jakości, współpracy z przedstawicielami handlowymi, jakości montażu. Przejrzałem forum, jest trochę opinii o Naturze i CMD, ale niewiele o oknach KRC, LIZUREJ i OKLAND. Może pojawiły się nowe doświadczenia. Mile widziane informacje o uzyskanych przez Was rabatach. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 26.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jestem fanką firmy Lizurej. Mam ich okna, drzwi zewnętrzne i zamówione wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts