gosia1719499730 21.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 http://img54.imageshack.us/img54/1048/scooby6wy.jpg Szukam kochajacego domu, jestem wesoły, radosny, troche chudy, no ale jak znajde kochajacy dom, na pewno zyskam na wygladzie. Dieta w schronisku troche uboga była, no ale coz A, pan u którego przebywam w hotelu dla psów, szkoli psy i obiecał, ze jak ktos sie na mnie zdecyduje, to przeszkoli mnie za darmo. Naprawde, qurcze, wyobrazacie sobie jaki bede genialny?Przypilnuje Wam domu, pokocham Was bezgraniczna miłoscia, to tyle.....tyle tyle, co moge obiecac Wezcie mnie......Kontakt 0608508450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No słuchajcie, kto niedługo kończy dom i przeprowadza na swoje? Pies jak marzenie, własny dom, własny pies, przydałby się jeszcze kot, to byłaby pełnia szczęścia.Kolego, powodzenia jesteś pięknym, wspaniałym psem a po szkoleniu psem filozofem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.04.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No słuchajcie, kto niedługo kończy dom i przeprowadza na swoje? Pies jak marzenie, własny dom, własny pies, przydałby się jeszcze kot, to byłaby pełnia szczęścia. Kolego, powodzenia jesteś pięknym, wspaniałym psem a po szkoleniu psem filozofem. EEE, mam nawet rodowód, ksiazeczke szczepien i Pana, który po prostu wstał i zabral mnie do schroniska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.04.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wybacz, że się nie wypowiem co o nim myślę. Najchętniej kopnąl bym go w miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 21.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wybacz, że się nie wypowiem co o nim myślę. Najchętniej kopnoł bym go w miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Wybacz, że się nie wypowiem co o nim myślę. Najchętniej kopnoł bym go w miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. hmm...nalezy prosto w dupe ( no mam nadzieje ze upiecze mis ie to slowo)....chociaz uwazam ze to i tak niezle...ze tylko w du.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.04.2006 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Wybacz, że się nie wypowiem co o nim myślę. Najchętniej kopnoł bym go w miejsce, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. Teska, ma racje, ja tez bym go kopnęła prosto w dupe Pies stał nieruchomo przy budzie i przez tydzien i wyczekiwał "Pana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 22.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A według mnie prosto w dupę to by była taryfa ulgowa, takiemu "Panu" to trzeba centralnie od frontu przykopać, żeby sie porządnie zgiął w pół a jak za szybko sie podniesie to dołożyć na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts