bogdanek 21.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam.Jestem nowym uczestnikiem forum i proszę o radę.Chcę kupić działkę.która jest letniskowa ale chciałbym przekształcić na budowlaną.Co się opłaca?Czy kupić i przekształcić lub własciciel przekształci i dopiero kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 25.04.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam.Jestem nowym uczestnikiem forum i proszę o radę.Chcę kupić działkę.która jest letniskowa ale chciałbym przekształcić na budowlaną.Co się opłaca?Czy kupić i przekształcić lub własciciel przekształci i dopiero kupić. Musisz sie dowiedziec jak wyglada plan zagospodarowania przestrzennego w miejscowosci, w ktorej polozona jest dzialka. Sa miejsca gdzie takie przeksztalcenia zalatwia sie od reki i takie gdzie trzeba czekac latami zeby cos takiego przeprowadzic. Czy sie oplaca to zalezy od ceny i oczywiscie od tego czy zalezy ci na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts