w.darek 23.02.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Witam wszystkich Czy może mi ktoś powiedzieć ile naprawde kosztuje ogrzewanie olejem.Buduje dom z poddaszem użytkowym {bez piwnicy} wielkości 135m powierzchni użytkowej Dom wybudowałem z porothermu 44 na zaprawie zwykłej.Projekt domu wybrałem z firmy Archon "Dom w Daliach"z Krakowa. Może ktoś też go wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 23.02.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 A poszukaj po naszych wcześniejszych dyskusjach. Są tam też linki do programów liczących zapotrzebowanie domu na ciepło---------------------------------------------Zresztą, wniosek z tych dyskusji jest tylko jeden: jak zbudujesz i zamieszkasz, to się okaże. Na razie możesz tylko szacować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 23.02.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 znajdziesz kalkulator porównawczy w tym wątku. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marf 16.12.2003 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ja także wybrałem dom W Daliach i mam juz fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts