annskr 21.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam, przypadkiem znalazłam to forum. A ponieważ uczestniczę w działaniach łódzkiej nieformalnej grupy ratującej koty i zawsze mamy duuuże zapotrzebowanie na bardzo dobre i odpwiedzialne domy dla naszych podopiecznych - postanowiłam i tu ich poszukać. Koty ratowane są z różnych miejsc, także z łódzkiego schroniska - leczymy je, sterylizujemy i szukamy domów. Ponieważ przebywają w naszych domach, możemy je obserwować, znamy ich charaktery i staramy się "dobrać" zwierzaczka o odpowiednim do domku charakterze (albo odwrotnie ) Obecnie domków szujkają cztery czarniutkie 2,5-miesięczne Węgielki i ich czarna mama Amber, półroczny burasek Iwo, 4-letnia lękliwa i pieszczotliwa koteczka po przejściach - Klusia, dwie bure koteczki - Ptasia i Bazylia. Kociąt i dorosłych kotów mamy jeszcze kilka, ale są w trakcie leczenia - do nowych domków staramy sie oddawać zwierzaczki zdrowe. Więc (wiem nie zaczyna sie zdania od więc), no więc gdyby ktoś z Was szukał przyjaciela do kochania - proszę o kontakt. Zdjęcia i bliższe informacje o konkretnych kotach możemy przesyłac na maile Jesteśmy z Łodzi, ale koty jeżdżą po całej Polsce, więc zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annskr 25.04.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Hopla w górę, nikt nie chce koteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts