Sarin7 21.04.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów !!! Mój nick to Sarin, 30 letni samczyk, od ponad miesiąca czasu zarejestrowany na forum. Z racji tego iż zmieniłem prackę * poprzednia pracka to ciągłe delegacje i rózne miejsca zamieszkiwania ( hotele, wynajęte mieszkania itd ) * postanowiłem pomyśleć nad własnym katem, i wkoncu cieszć sie swoim. Mój wymarzony domek (mam juz projekt i pozwolenie ) wnet ruszam , to 180m2 dobudufka do istenijącego budynku rodziców, zlokalizowanego na działce graniczącą z rzeką , w doline okalających Gór, przepiękna okolica, świeze powietrze , szum rzeki dla mnie bajka Moja dobudufeczka to 3 kondygnacyjny budynek, mogą stanowić 3 oddzielne mieszkania cirka 60m2 każde, póki co, z racji tego iż jestem samotnym samczykiem , heh zostanie wykonczone tylko jedno mieszkanko w którym planuje zamieszkac hmn, juz w sierpniu ... , a 2 pozostałe mieszkanka ?????/ wynajem ???? czas pokaze Budowa dobudufki zostana w całości powierzona jedenej firmie wykonawczej. W związku z budową , mam nadzieje ze bede tuu czestym gościem , a koledzy z forum bedą mi słuzyli radami , pomocą . Obecnie wałkuje temat , ogrzwanie i przygotowanie c.w.u, hmn, rece opadają, czytam i czytam, i nie mogę sie wkoncu na żaden system zdecydowac Gaz ? Prąd ? kolektory słoneczne ? zgłupieć idzie Witam i Pozdrawiam , wszystkich Forumowiczów Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów !!! Mój nick to Sarin, 30 letni samczyk, od ponad miesiąca czasu zarejestrowany na forum. Z racji tego iż zmieniłem prackę * poprzednia pracka to ciągłe delegacje i rózne miejsca zamieszkiwania ( hotele, wynajęte mieszkania itd ) * postanowiłem pomyśleć nad własnym katem, i wkoncu cieszć sie swoim. Mój wymarzony domek (mam juz projekt i pozwolenie ) wnet ruszam , to 180m2 dobudufka do istenijącego budynku rodziców, zlokalizowanego na działce graniczącą z rzeką , w doline okalających Gór, przepiękna okolica, świeze powietrze , szum rzeki dla mnie bajka Moja dobudufeczka to 3 kondygnacyjny budynek, mogą stanowić 3 oddzielne mieszkania cirka 60m2 każde, póki co, z racji tego iż jestem samotnym samczykiem , heh zostanie wykonczone tylko jedno mieszkanko w którym planuje zamieszkac hmn, juz w sierpniu ... , a 2 pozostałe mieszkanka ?????/ wynajem ???? czas pokaze Budowa dobudufki zostana w całości powierzona jedenej firmie wykonawczej. W związku z budową , mam nadzieje ze bede tuu czestym gościem , a koledzy z forum bedą mi słuzyli radami , pomocą . Obecnie wałkuje temat , ogrzwanie i przygotowanie c.w.u, hmn, rece opadają, czytam i czytam, i nie mogę sie wkoncu na żaden system zdecydowac Gaz ? Prąd ? kolektory słoneczne ? zgłupieć idzie Witam i Pozdrawiam , wszystkich Forumowiczów Muratora witam rowniez ale nie odmowie sobie pewnej..hhmmm szpileczki ja słowa "dobudóffffka" w jezyku poskim nie znam, moge sie domyslac co ma oznaczac ale prawde mowiac, az mi zeby zgrzytaja jak widze takie... słowotworstwo rodem z czatów dlaczego? bo mam potworna wizje ze niedlugo : kasssszty sss postófff bedzie wyglać f ten sposóófffff i sze kompletnie nie da rady tego cztofffywfffffać" przepraszam , bo nie chcialam byc niemiła pozdrawiam i zycze powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 22.04.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów !!! Mój nick to Sarin, 30 letni samczyk, od ponad miesiąca czasu zarejestrowany na forum. Z racji tego iż zmieniłem prackę * poprzednia pracka to ciągłe delegacje i rózne miejsca zamieszkiwania ( hotele, wynajęte mieszkania itd ) * postanowiłem pomyśleć nad własnym katem, i wkoncu cieszć sie swoim. Mój wymarzony domek (mam juz projekt i pozwolenie ) wnet ruszam , to 180m2 dobudufka do istenijącego budynku rodziców, zlokalizowanego na działce graniczącą z rzeką , w doline okalających Gór, przepiękna okolica, świeze powietrze , szum rzeki dla mnie bajka Moja dobudufeczka to 3 kondygnacyjny budynek, mogą stanowić 3 oddzielne mieszkania cirka 60m2 każde, póki co, z racji tego iż jestem samotnym samczykiem , heh zostanie wykonczone tylko jedno mieszkanko w którym planuje zamieszkac hmn, juz w sierpniu ... , a 2 pozostałe mieszkanka ?????/ wynajem ???? czas pokaze Budowa dobudufki zostana w całości powierzona jedenej firmie wykonawczej. W związku z budową , mam nadzieje ze bede tuu czestym gościem , a koledzy z forum bedą mi słuzyli radami , pomocą . Obecnie wałkuje temat , ogrzwanie i przygotowanie c.w.u, hmn, rece opadają, czytam i czytam, i nie mogę sie wkoncu na żaden system zdecydowac Gaz ? Prąd ? kolektory słoneczne ? zgłupieć idzie Witam i Pozdrawiam , wszystkich Forumowiczów Muratora witam rowniez ale nie odmowie sobie pewnej..hhmmm szpileczki ja słowa "dobudóffffka" w jezyku poskim nie znam, moge sie domyslac co ma oznaczac ale prawde mowiac, az mi zeby zgrzytaja jak widze takie... słowotworstwo rodem z czatów dlaczego? bo mam potworna wizje ze niedlugo : kasssszty sss postófff bedzie wyglać f ten sposóófffff i sze kompletnie nie da rady tego cztofffywfffffać" przepraszam , bo nie chcialam byc niemiła pozdrawiam i zycze powodzenia w budowaniu Witam szanowną forumowiczkę Jężeli dobrze zauważyłaś w moim poście jeden wyraz słowo "dobudufka" zostało "okaleczone" i zmienione ? dlaczego ? wiem to ja i moi przyjaciele ") , długa historia Natomiast moge stwierdzić że w języku polskim nie ma słów : rowniez,domyslac, mowiac itd , i mam potworną wizję że niedługo : Kazdy z postow bedzie wygladac w ten sposob Również pozdrawiam koleżanke, "czesto jestes na czatach :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 ja nie mam polskich znakow w klawiaturze - zeby wstawic Ó Ż Śto musze tekst najpierw w wordzie napisac i robic jako "wstawianie znakow", co jest meczace a i tak czasem nie wylapie wszystkich wyrazow z "ogonkami" ale ok, niepotrzebnie zaczynalam dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 22.04.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 ja nie mam polskich znakow w klawiaturze - zeby wstawic Ó Ż Ś to musze tekst najpierw w wordzie napisac i robic jako "wstawianie znakow", co jest meczace a i tak czasem nie wylapie wszystkich wyrazow z "ogonkami" ale ok, niepotrzebnie zaczynalam dyskusje KOCHANA , czepiasz sie drobnostek Mój czas jest zbyt drogi, żeby zajmować sie duperelkami pozdrawiam Koleżankę z Varszavy Czy to nasza słynna stolica ? czy słowotwórstwo rodem z CHATÓW ? Zamykamy dyskusje ? czy dalej polemizujemy ? Forum naprawde jest budujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 wszyscy moi goscie czynia mnie szczesliwym niektorzy przychodzac, niektorzy odchodzac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Sarin ja wszystko rozumiem, ale prosze ...nie mow do mnie KOCHANA bo nia, przynajmniej dla Ciebie nie nie jestem - chyba obydwoje sie zgodzimy w tej kwesti powiedzialam ze dalej dyskusji o jezyku forum nie bede kontynuowac milego budowania Selek - niezłe .... takie prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 26.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam Zielonooka mysle ze Sarin7 jest z Marsa a my (forum) z Wenus Wiec kazda proba rozmowy konczy sie falstartem..... Ps... Sarin7 mysle ze nie ma sensu marnowac twojego cennego czasu...moze wykorzystasz je na 4 pietro???? Pozdrawiam Paradox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 26.04.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam Ps... Sarin7 mysle ze nie ma sensu marnowac twojego cennego czasu...moze wykorzystasz je na 4 pietro???? Pozdrawiam Paradox Dziękuje CI za rady, ale projekt mam juz opracowany, i nie mam zamiaru stawiać 4 piętra ani się budować ...... 20 lat, tyle co Ty przewidujesz, rzeczywiście paradokx , a takie dyskusje o Marsie, Wenus proponuje zostawić z żonka przy kolacji ...... Pozdrawiam SARIN [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 27.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Sarin7 wole rok dluzej niz wybudowac stodole jak w twoim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts