rumak1974 08.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam interesuje mnie ok.2000m/2 wykładziny do Domu Opieki Jaką wykładzinę moglibyście Państwo polecić. Jak powinna byc przygotowana posadzka pod taką wykładzinę, jak długa jest żywotność takiej wykładziny, koszty położenia? Pozdrawiam. próbowałem się skontaktowac z toba na priv ale bez skutku - daj jakiegoś meila albo tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 08.09.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to spokojnie poczekaj na odpowiedź, może go dzis nie ma np. w pracyRumak proponuje bardzo dobrą cenę w porównaniu do innych dystrybutorów tej wykładziny, ja będę pewnie kłaść podłogę za jakiś miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 08.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to spokojnie poczekaj na odpowiedź, może go dzis nie ma np. w pracy Rumak proponuje bardzo dobrą cenę w porównaniu do innych dystrybutorów tej wykładziny, ja będę pewnie kłaść podłogę za jakiś miesiąc. Dziękuje ci Alu...schlebiasz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 08.09.2006 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 co do ceny to takie są fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Piotrek ... żeby podać sensowną cenę za robociznę trzeba najpierw obejrzeć dokładnie podłoże, ponieważ robocizna to 2 zasadnicze etapy :1. przygotowanie podłoża, czyli z reguły wylewkai 2. klejenie i spawanie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts