Leszko 23.02.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Posiadam działkę 25m x40m w tym 15mb budowlanej i 10mb rolnej IV kl.(patrząc od drogi tj.25mb).Chcę wybudować dom jednorodzinny z garażem,ale musiałbym z budynkiem wejśc parę metrów na rolną.Co robić? Czy trzeba te 10mb przekfalifikować czy jest inne wyjście. według PZ.jest przeznaczone do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 23.02.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Miałem ten sam problem i musiałem wybudować jako śiedlisko rolnicze. Odrolnienie wg. planu gminy mogłby nastąpić dopiero za trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 23.02.2003 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Dzięki-to znaczy że muszę jeszcze coś wybudować?no pewnie więcej biurokracji żeby to szybciej realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 23.02.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Nie musisz nic wiecej poza domem budować. Na Forum juz ten temat był i to dość niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts