Cola15 21.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Sprzedawca DeLonghi mówi,że są najwyższej jakości a poza tym dwustronne i mają zewnętrzny gwint na podejściu (dolnym)więc nie trzeba nypla wkręcać..ale są drozsze... "jakość kosztuje"...... Sprzedawca Purmo mówi,że nie ma co przepłacać itp... Czy ktoś to rozstrzygnie!??!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 21.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisałem ładny post i mi go ,gdzieś wywaliło. Wszystkie grzejniki stalowe jak wynika z moich obserwacji i doświadczeń ,są jakościowo identyczne ,to co je rozróżnia to cena ,nazwa i bajer ,ja to nazywa skuteczny marketing.Delonghi powinny być tańsze od Purmo Na delonghi można wysepić 45% a na purmo również ,z tym ,żę katalog Purmo jest droższy. Moim skromnym zdaniem ,jeżeli zależy inwestorowi na dobrych grzejnikach to radziłbym się przypatrzeć grzejnikowi aluminiowemu firmy Fonditall o nazwie Solarr .To tyle Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2006 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Sprzedawca DeLonghi mówi,że są najwyższej jakości a poza tym dwustronne i mają zewnętrzny gwint na podejściu (dolnym)więc nie trzeba nypla wkręcać..ale są drozsze... "jakość kosztuje"...... Sprzedawca Purmo mówi,że nie ma co przepłacać itp... Czy ktoś to rozstrzygnie!??!?!?! Korado Radik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjus 27.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 jestem laikiem w tym względzie,rozumiem że Prmo i Delonghi to stalowe a np.convector aluminiowe? Na razie z postów dowiedziałąm się, że do ''mojej''instalacji pasuja stalowe-czyli jakie jeszcze inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts