Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

na to ktora jest widoczna... raczej sie nie rozna ;)

z manipulatorem i klamczuchem - nie da sie zyc i planowac wspolnej przyszlosci ;)

ale...sprawiac sobie drobne przyjemnosci w zyciu? jakby sie nikogo nie krzywdzilo...? a czemu nie ;)

oby tylko na manipulatorze i klamczuchu nie zalezalo ;) bo mozan sie przejechac... i wpasc jak sliwka..w kompot ;)

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Selimm

szczerze?

moge mnowic tylko w swoim imieniu - ....

za cholere nie wiem :-?

:lol:

ps. mysle ze nie kazda, mnie akurat owszem...ale to juz psychoanalityk musial by sie wypowiedziec czemu tacy a nie inni

no coz bywa... ja "sierot zyciowych" nie lubie....

ani w wydaniu meskim ani zaenskim :wink:

a takich co to nic nie załatwi w urzedzie ani na poczcie bo pani z poczty ja "zje", boi sie burzy pajakow i psów,...oraz ciemnosci i zlego pradu co w kabelku siedzi.... :wink: oraz generalnie za co sie zabierze to...spieprzy... to juz wogole mam alergie :wink:

To ja nie doczytałem :o W takim razie bardzo przepraszam :D

P.S. Zielonooka - naprawdę byś się

bzyknela
z facetem, który przed chwilą próbował Cię zmanipulować? :o

Co z tą manipulacją??

Nie sądze, aby M. knuł od dawna pokrętną intrygę mającą na celu zaciągnięcie Z. do łóżka...

Nie jest to chyba jakiś straszliwy krętacz i manipulator? Czy znów czegos nie doczytałam? :wink:

Skoro wieczór był długi i miły a pojawiły sie tylko dwa "ale" połączone z "chyba", to myślę, że on wcale nie jest taki straszny diabeł, prawda?

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają :-? .

M. swiety nie jest, ale nie jest cynicznym manipulatorem , kalkulujacym na zimna za i przeciw...

raczej facet ma fantazje i tak , jest ..."uroczym łgarzem" ale robi to tak naturalnie ze...az zasluguje to na podziw :D - sa takie typy co tak maja...

nie siedzi i nie knuje i nie sa to dzialania z premedytacja

On jest troche jak dziecko - chce cos dostac to robi wszystko zeby dopiac celu, ale tak jak u dziecka nie jest to misterna intryga z zimna krwia... raczej naturalna zdolnosc do takich akcji ...

Nie jest straszny, zaklamany ani cyniczny...... :wink:

Jest....uroczy i pelen hmmm....inwencji...a ze zdarza mu sie klamac tak jak oddychac.... :-? nobody perfect :wink: :lol:

mysle ze wiekszosc z nas zna takie osoby w swoim otoczeniu - wieczne dzieci, klamiace tak ze az same wierza w to co zełgały...., ludzie pelni fantazji i takiego uroku , ze duzo rzeczy uchodzi im płazem...

Osoby ktore nabroily ale sa... takie ...., maja cos takiego w sobie ...ze nawet, cholera pogniewac sie na nie nie da... rece opadaja a geba sama sie do nich smieje.... :wink:

ps. takie osoby sa bardzo ...niebezpieczne :wink:

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają :-? .

http://www.thedrinksgroup.co.uk/lloch.jpg

.............

... eeetam ... ja to "świętojebliwy" nie jestem :lol:

... zresztą napisałem:

mam bardzo słabą tę, ........ eeeeeyyyyyy ... silną wolę :lol: ....

... noooo :lol:

pozdrawiam serdecznie

http://www.thedrinksgroup.co.uk/lloch.jpg

Ja matka karmiąca :) ...niepijąca :wink:

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają

To chyba było o mnie. :o Więc odpowiem. Niniejszym ogłaszam, że nie jestem "świętojebliwy". Po prostu nie lubię być manipulowany.

Choćby mnie skręcało musiałbym najpierw udowodnić sobie i całemu światu, że nie dałem się zmanipulować. I dopiero wtedy.... (taki jestem wredny )

ZZZZZZielona, super wątek, to dobrze że zawsze z takimi sprawami chcesz się dzielić z całym światem...... w tym trzymaj, ale widać że sprawia ci to zadowolenie

FAN CLUB

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają

To chyba było o mnie. :o Więc odpowiem. Niniejszym ogłaszam, że nie jestem "świętojebliwy". Po prostu nie lubię być manipulowany.

To nie było do ciebie, serio (choć uważam, że z tą manipulacją to przesada. równie dobrze można by uznac, że w każdym związku ktos kogos manipuluje - bo pokazuje się z lepszej strony, stwarza lepszy obraz siebie itd). Kogoś innego miałam na myśli, ale kogo? cicho, sza... :wink:

A tak wogóle nie mówiłam tylko o tym watku. w każdym podobnym pojawiają się takie "głosy sumienia", które najchętniej kamieniowały małżonków za spojrzenie w bok... :wink:

Zielonooka

a dlaczego miala bym "juz "nie pisac? :o

No ale skoro tak twierdzisz.

Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie :) ).

Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne 8) kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni.

I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah

Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki

pozdrawiam O.

przecież jesteśmy fanami skoku w bok zielonej..... mnie aż skręca... co będzie dalej, dalej.... i cieszę się że tak otwarcie o tym pisze zielona, że tak łatwo się tym dzieli... to wielka odwaga i chwała jej za to....

8)

może obstawiajmy jak potoczą się dlasze losy Z