zielonooka 26.04.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 MAgdzia przecież Y podobnie jak cały świat może poczytać co robi Z.... i widocznie mu to nie przeszkadza, zapewne Z ma błogosławieństwo Y do kontaktów całonocnych z M No to Y jest d..a a nie facet. Sorry, ale takie jest moje zdanie. Magdziu przepraszam ,ale puknij ty sie w glowe co? Jakis oszolom wypisuje dziwne teorie a ty to łykasz bez popitki i uwazasz słowa jakiegos jasia to za stwierdzenie faktu ?!?!?!?!? tzn co? on powiedzial ze Y daje mi przyzwolenie i twoim zdaniem jest to prawda?! I jeszcze produkujesz inwektywy wobec mojego faceta ??? Wypraszam sobie To juz jasiu, cholera... jest lepszy bo pisze "widocznie", "zapewne" czyli pewnosci nie ma, a ty walisz tekst w formie oznajmujacej Jezuuuu wez ty przeczytaj to co napisalas.... i nie znajac do konca calej sprawy nie produkuj pogietych pseudopsychologicznych teorii bo mi wlasnie rece opadly - nie po postach jasia (luzik ) a wlasnie po twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 26.04.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dzień dobry Chyba już zakończyć ten wątek?....bo stek bzzdur zaczął wychodzić....a i zbedne tłumaczenia....niestety. Zieonooka ....nie trać czasu....każdy rozsądny człowiek Ciebie rozumie...i jak mógł tak pomógł....lepiej lub gorzej ....i tak musisz sama podjąć decyzję ...trzymam kciuka O rajuuuuuuuu.....no i masz babo placek....mleko mi wikipiało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.04.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kobieto o zielonych oczach, powiem krótko, olej ich, wewontek, już Ci zamknienty, a te osobniki, co to niezdrowo się podniecajom, niech poszukajom w necie interesujonce ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kobieto o zielonych oczach, powiem krótko, olej ich, wewontek, już Ci zamknienty, a te osobniki, co to niezdrowo się podniecajom, niech poszukajom w necie interesujonce ich strony sie podpisze ... po tym JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A i jeszcze jedno!!!! BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM raz ze mialam na to ochote ( i liczylam sie tez z takimi - ciut dziwnymi - komentarzami ), dwa ze mogle bardzo dobrze zweryfikowac komentujacych - tych ktorzy dali dobre rady i tych co skomentowali z wyobraznia wyczuciem i logika...a takze tych co nawet jak mieli odmienne poglady to potrafia przekazac je z klasa . Po drugiej stronie tych co wrecz przeciwnie szczegolne pozdrowienia dla dziwnie przekonanych o jedynie swoich słusznych pogladach ( z malym wyjatkiem (Magdziu - ktora przegielas totalnie i jestem pewna ze jakbysmy stanely twarza w twarz to w zyciu bys nie miala odwagi mi tego prosto w oczy czegos takiego powiedziec , czytanie tego bylo nawet zabawne ) reszcie dziekuje naprawde ze mieliscie czas i ochote poczytac i pokomentowac ( jasiek nie lam sie - ten watek sie konczy ale to fajne forum zaraz bedzie cos innego na topie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 26.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielona... pozdrawiam i do dziś mam nasze wspólne zdjęcie ze zjazdu forum, oj pogadaliśmy..... no ale chowam do szuflady i czekam i jestem pewny że za jakiś czas, otworzysz podobną dyskusję, na co bardzo licze bo dzięki Tobie forum jest ciekwsze..... ja także się ciesze że napisałaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 jak to prawda ze mamay wspolna fotke to ja wiem kim jestes - pasqudo jedna!!!! ehhh cisnienie mi podniosles , wariacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 26.04.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to był JOKE a kto się złapał to osioł przecież pisałem że ja to JA GAME OVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.04.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 PROWOKACJA??? a tu ludzie nerwy tracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 26.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A i jeszcze jedno!!!! BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM raz ze mialam na to ochote ( i liczylam sie tez z takimi - ciut dziwnymi - komentarzami ), dwa ze mogle bardzo dobrze zweryfikowac komentujacych - tych ktorzy dali dobre rady i tych co skomentowali z wyobraznia wyczuciem i logika...a takze tych co nawet jak mieli odmienne poglady to potrafia przekazac je z klasa . jesli to miala byc weryfikacja znajomych forumowych to podziwiam odwage, prosze jeszcze do klasyfikacji forumowiczow doliczyc tych co czytali a komentarze zachowali dla siebie dla kompletnosci kafeterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 luzik nie zdradze kim jest jasiu2007 niech sie sam przyzna jak chce ale ja zalapałam (wstyd ze tak pozno) Jasiu obiecuje ze jakby co to opisze ze szczególami wszystko pozdrawiam! Paulka - ja tez sie zagotowalam lekko na jasia ale to tylko swiadczy o tym ze zarcik mu sie udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 jesli to miala byc weryfikacja znajomych forumowych to podziwiam odwage, prosze jeszcze do klasyfikacji forumowiczow doliczyc tych co czytali a komentarze zachowali dla siebie dla kompletnosci kafeterii Mufka to nie miala byc weryfikacja to skutek uboczny i niezamierzony ale mysle ze zdala egzamin Wlasciwie mam zal tylko do jednej osoby.... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ale ooooo ssssoooo chooooodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 o to ze jasiu to pewien zarcik pewnego forumowicza (jak poglowkujesz bedziesz wiedzial kogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 jedyny ktory nie zabrał głosu to Długi na spotkaniu był , z Zieloną gadał !! tylko kurna jakos mi to nigrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 jedyny ktory nie zabrał głosu to Długi na spotkaniu był , z Zieloną gadał !! tylko kurna jakos mi to nigrooo co? poziom nie ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 nigrało mi co innego .....na wymianie mi dowalił po tym....no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Julia - pytanie z gatunku takich na ktorych odpowiedz jest chyba...oczywista nie sadze by ktokolwiek chcial, a ze czesto dzieje sie inaczej - no coz (Y tez nie sadze zeby byl zachwycony tym faktem ale trudno - nieswiadomosc jest blogoslawienstwem) moja prosba - o zalozenie nowego watku w tej kwesti ten watek niech juz zostanie zamkniety i nie bedzie prowokacja do kolejnych dyskusji - bo w zyciu nie spadnie z pierwswszej strony a chyba juz czas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 26.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 podejrzewam ze to jest jasiu.... wykasowales foteczke na prosbe zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 podejrzewam ze to jest jasiu.... http://images4.fotosik.pl/20/h59spsx2hpqdybrn.jpg To jest Zielonooka? No to ja się nie dziwię Zielonooka, że do Ciebie byli wydzwaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts