Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

MAgdzia przecież Y podobnie jak cały świat może poczytać co robi Z.... i widocznie mu to nie przeszkadza, zapewne Z ma błogosławieństwo Y do kontaktów całonocnych z M :lol:

No to Y jest d..a a nie facet. Sorry, ale takie jest moje zdanie.

Magdziu przepraszam ,ale puknij ty sie w glowe co? :evil:

Jakis oszolom wypisuje dziwne teorie a ty to łykasz bez popitki i uwazasz słowa jakiegos jasia to za stwierdzenie faktu ?!?!?!?!? :o :o :o

tzn co? on powiedzial ze Y daje mi przyzwolenie i twoim zdaniem jest to prawda?! :o

I jeszcze produkujesz inwektywy wobec mojego faceta ??? :o :evil: Wypraszam sobie :evil:

To juz jasiu, cholera... jest lepszy bo pisze "widocznie", "zapewne" czyli pewnosci nie ma, a ty walisz tekst w formie oznajmujacej :o

Jezuuuu :o wez ty przeczytaj to co napisalas.... i nie znajac do konca calej sprawy nie produkuj pogietych pseudopsychologicznych teorii

bo mi wlasnie rece opadly - nie po postach jasia (luzik ) a wlasnie po twoim

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry :-)

Chyba już zakończyć ten wątek?....bo stek bzzdur zaczął wychodzić....a i zbedne tłumaczenia....niestety.

Zieonooka :) ....nie trać czasu....każdy rozsądny człowiek Ciebie rozumie...i jak mógł tak pomógł....lepiej lub gorzej ;) ....i tak musisz sama podjąć decyzję :) ...trzymam kciuka ;)

O rajuuuuuuuu.....no i masz babo placek....mleko mi wikipiało :evil:

Pozdrawiam

A i jeszcze jedno!!!!

BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM :lol:

raz ze mialam na to ochote ( i liczylam sie tez z takimi - ciut dziwnymi - komentarzami :wink: ), dwa ze mogle bardzo dobrze zweryfikowac komentujacych - tych ktorzy dali dobre rady i tych co skomentowali z wyobraznia wyczuciem i logika...a takze tych co nawet jak mieli odmienne poglady to potrafia przekazac je z klasa .

Po drugiej stronie tych co wrecz przeciwnie :wink: szczegolne pozdrowienia dla dziwnie przekonanych o jedynie swoich słusznych pogladach ( z malym wyjatkiem (Magdziu - ktora przegielas totalnie i jestem pewna ze jakbysmy stanely twarza w twarz to w zyciu bys nie miala odwagi mi tego prosto w oczy czegos takiego powiedziec , czytanie tego bylo nawet zabawne ;))

reszcie dziekuje :wink: naprawde ze mieliscie czas i ochote poczytac i pokomentowac :wink: ( jasiek nie lam sie - ten watek sie konczy ale to fajne forum zaraz bedzie cos innego na topie :wink: )

Zielona... pozdrawiam i do dziś mam nasze wspólne zdjęcie ze zjazdu forum, oj pogadaliśmy.....

no ale chowam do szuflady i czekam i jestem pewny że za jakiś czas, otworzysz podobną dyskusję, na co bardzo licze bo dzięki Tobie forum jest ciekwsze.....

ja także się ciesze że napisałaś!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A i jeszcze jedno!!!!

BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM :lol:

raz ze mialam na to ochote ( i liczylam sie tez z takimi - ciut dziwnymi - komentarzami :wink: ), dwa ze mogle bardzo dobrze zweryfikowac komentujacych - tych ktorzy dali dobre rady i tych co skomentowali z wyobraznia wyczuciem i logika...a takze tych co nawet jak mieli odmienne poglady to potrafia przekazac je z klasa .

jesli to miala byc weryfikacja znajomych forumowych to podziwiam odwage, prosze jeszcze do klasyfikacji forumowiczow doliczyc tych co czytali a komentarze zachowali dla siebie dla kompletnosci kafeterii :lol:

luzik :wink:

nie zdradze kim jest jasiu2007 :wink: niech sie sam przyzna jak chce ale ja zalapałam (wstyd ze tak pozno)

Jasiu :roll: obiecuje ze jakby co to opisze ze szczególami wszystko :wink: :lol:

pozdrawiam!

Paulka - ja tez sie zagotowalam lekko na jasia ale to tylko swiadczy o tym ze zarcik mu sie udał :wink: :lol:

jesli to miala byc weryfikacja znajomych forumowych to podziwiam odwage, prosze jeszcze do klasyfikacji forumowiczow doliczyc tych co czytali a komentarze zachowali dla siebie dla kompletnosci kafeterii :lol:

Mufka to nie miala byc weryfikacja :wink: to skutek uboczny i niezamierzony ale mysle ze zdala egzamin

Wlasciwie mam zal tylko do jednej osoby.... :-?

pozdrawiam wszystkich :D

Julia - pytanie z gatunku takich na ktorych odpowiedz jest chyba...oczywista :-?

nie sadze by ktokolwiek chcial, a ze czesto dzieje sie inaczej - no coz

(Y tez nie sadze zeby byl zachwycony tym faktem ale trudno - nieswiadomosc jest blogoslawienstwem) :wink:

moja prosba - o zalozenie nowego watku w tej kwesti :wink:

ten watek niech juz zostanie zamkniety i nie bedzie prowokacja do kolejnych dyskusji - bo w zyciu nie spadnie z pierwswszej strony :lol:

a chyba juz czas :wink: :D

pozdrawiam