Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

wy tłuściutkie..............

o ptasim mleczku gadacie a ja godzinę hulałam na stepie , przylazłam do domu i zeżarłam 4 wafelki............

boże jak ja nie mam silnej woli............ :x

Luc czy Ty podejrzewasza to co ja podejrzewam w kolorze lawendy........... :o :o :o

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i mam problem :lol:

Bateria wysiadla w ...bratorku ?

ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! :lol:

a'propos "grubej rury" to zaraz dojdziemy do sedna wzorcowych zachowań romantycznych :lol: :lol: :lol:

Podobno suszonym łajnem można palić w kominku, a gdybyś była w posiadaniu także innego paleniska, to i strawy można by naważyć, takiej, no... pamiątkowej 8)

Zielonooka

nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez :D .

Zielona - sciagaj Ty tego swojego faceta zza wody i sie nie katujcie! Szkoda kazdej chwili osobno. I tego Wam zycze

O.

tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., :-? gdyby to bylo mozliwe to by tu był...

Zielonooka

nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez :D .

Zielona - sciagaj Ty tego swojego faceta zza wody i sie nie katujcie! Szkoda kazdej chwili osobno. I tego Wam zycze

O.

tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., :-? gdyby to bylo mozliwe to by tu był...

NIEPRAWDA - NIE ŚCIĄGAJ - potem lepiej smakuje :)

:cry: oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut ....

mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... 8)

doprowadze go do lez czyms innym, np podrapiue pazurami lakier na samochodzie...

bedzie plakal jak dziecko :lol:

wredne babsko :wink: :lol: :lol:

w imieniu wszystkich mezczyzn kochajacych swoje auta powiem jedno:

NIE WAŻ SIĘ

Olenka i Potr napisalnie..wiecej nie napisze ..nie moje zycie ..ide podrapac Piotra po pleckach

:wink: :lol:

... jeżeli to skierowane do mnie :) , ... to: ... Piotr nie pisał ... (był natomiast być może drapany :o po pleckach zresztą 8)

... i to na tyle w odpowiedzi :wink:

pzdr

a skad wiesz ze nie pisal :wink:

a tak na powaznie to glodna jestem !!!

rrmi oddaj to ptasie mleczko Slonce nie badz wisnia 8) :lol:

......... "a skad wiesz ze nie pisal :wink: "

:-?

... ponieważ wyżej dopisałem:

Olenka i Potr napisalnie..wiecej nie napisze ..nie moje zycie ..ide podrapac Piotra po pleckach

:wink: :lol:

... jeżeli to skierowane do mnie :) , ... to: ... Piotr nie pisał ... (był natomiast być może drapany :o po pleckach zresztą 8)

... i to na tyle w odpowiedzi :wink:

pzdr

ps -

..................

jakos dziwnie nie mam motylkow w brzuchu na mysl o bylych facetach i nie trzesa mi sie rece , no i mam problem :lol:

... chyba, że POTR ... ma byłych facetów

... dalszego ciągu w tej kwestii nie przewiduję :wink: :roll:

:cry: oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut ....

mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... 8)

doprowadze go do lez czyms innym, np podrapiue pazurami lakier na samochodzie...

NIE WAŻ SIĘ

masz racje...co biedny samochodzik winny.... :wink:

tylko ze nic innego go do placzu nie doprowadzi :-? 8) :lol:

no i mam problem :lol:

Bateria wysiadla w ...bratorku ?

ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! :lol:

Wzniosłe, wzniosłe a i tak wiadomo , że chodzi o jedno :)

yyyy o co ?? :roll: :roll: :roll:

O prokreację - bo o cóż innego ? Pawson - come on.....- słuchasz nie tych stacji radiowych :)

NIE WAŻ SIĘ

masz racje...co biedny samochodzik winny.... :wink:

tylko ze nic innego go do placzu nie doprowadzi :-? 8) :lol:

a jakby mu sforamtowac dysk w kompie... ja bym po tym beczał :cry: :cry:

zielonooka

no nareszcie zielona !!!! :D

I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas.

Osz Ty! :D I od razu tak trzeba bylo napisac ! :D