rrmi 26.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zielonooka tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., gdyby to bylo mozliwe to by tu był... no nareszcie zielona !!!! I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas. Osz Ty! I od razu tak trzeba bylo napisac ! jakie to madre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oczywiście chodzi ci o spojrzenie "po" ... w przypadku spojrzena "po" to czasem robiło Ci sie gorąco, wręcz ... i włosy dęba..... Na filmach "po" to zawsze idzie papieros . Ale moze Olenke zapytac . Ona chce robic za experta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zielonooka tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., gdyby to bylo mozliwe to by tu był... no nareszcie zielona !!!! I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas. Osz Ty! I od razu tak trzeba bylo napisac ! ojej jak słodko, aż mi się paluszki do klawiatury zaczęły przylepiać Zielonooka - to ja juz o nic nie pytam w kwestii tej latryny (osz TY!!!! bzidka dziewcynka !!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ja tak tylko przy okazji.... bo cos mi sie przypomnialo... tak czesto mowicie do mnie Zielona ze juz sama sie przyzwyczaiłam i...i dzis sie zdziwiłam. .. jak zobaczyłam post prawdziwej Zielonej - bo jest taka forumowiczka.... (z reszta pamietam ze z duza przyjemnoscia czytałam jej dziennik budowy ) tak siedze , patrze inteligentnie w ekran.... kurcze... avatarka nie ma... nie pamietam zebym cos takiego pislała.... co u licha?!?! aaa.. AAAA!! A TAK... juz wszystko jasne.... TO NIE JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to wypijcie wspolnie za szybki powrot Y , zeby zielonooka nie meczyla sie tej wiosny widokiem przytulonych par. Fakt - wszystko jest przesiakniete erotyka pozdrawiam 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no nareszcie zielona !!!! I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas. Osz Ty! I od razu tak trzeba bylo napisac ! Oj, No widziasz Piękna ? Trza było chłopa bzyknąć a potem to już tylko wystarczy napisać, że Y jest supppppper i już Odpust zupełny! I wilk syty i owca w ciąży ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielona .Nie zagaduj nas , tylko wklej te swoja droge mleczna , co ja wczoraj na 30 s obiecywalas udostepnic . I pospiesz sie , bo cie Olenka ubiegnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 tak siedze , patrze inteligentnie w ekran.... kurcze... avatarka nie ma... nie pamietam zebym cos takiego pislała.... co u licha?!?! aaa.. AAAA!! A TAK... juz wszystko jasne.... TO NIE JA uwazaj , sa juz takie co na rozdwojenie cierpia Jazni oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to wypijcie wspolnie za szybki powrot Y , zeby zielonooka nie meczyla sie tej wiosny widokiem przytulonych par. Fakt - wszystko jest przesiakniete erotyka . a dziekuje, tez wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to wypijcie wspolnie za szybki powrot Y , zeby zielonooka nie meczyla sie tej wiosny widokiem przytulonych par. Fakt - wszystko jest przesiakniete erotyka pozdrawiam 0. A gdzie tak dają ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to wypijcie wspolnie za szybki powrot Y , zeby zielonooka nie meczyla sie tej wiosny widokiem przytulonych par. Fakt - wszystko jest przesiakniete erotyka pozdrawiam 0. rozważna i romantyczna - doprawdy, że też natura potrafi stworzyc taka doskonałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielona . Nie zagaduj nas , tylko wklej te swoja droge mleczna , co ja wczoraj na 30 s obiecywalas udostepnic .... Luc wstydze sie, mowy nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A gdzie tak dają ????? u pimenty na parapetowie ja z dlugim w delegacje jadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A gdzie tak dają ????? u pimenty na parapetowie ja z dlugim w delegacje jadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Luc wstydze sie, mowy nie ma.... Alez to nie musi byc twoje popiersie . Wklej czyjekolwiek , a my i tak bedziemy zadowoleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to wypijcie wspolnie za szybki powrot Y , zeby zielonooka nie meczyla sie tej wiosny widokiem przytulonych par. Fakt - wszystko jest przesiakniete erotyka pozdrawiam 0. alez Zielonooka sie az tak nie meczy , poki co nie wymysla sobie roznych rzeczy , wzdycha jeno , ale to nie dziwne To to nic , ale wiesz Olenko byla taka jedna na Forum kiedys , ta to miala wyobraznie , nie dasz wiary , zaloze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a!..a patrz,,, na to nie wpadłam... ok ale to ja poszukam takiego hiper ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A gdzie tak dają ????? u pimenty na parapetowie ja z dlugim w delegacje jadymy Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, że coś nie halo - nie wiedziałam o co biega a to to przesiąkanie erotyzmem !!!!!!!! Stąd taka podenerwowana chodzę - a wy tu sobie jedziecie tam gdzie tak dają .... znowu mnie minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ok ale to ja poszukam takiego hiper ekstra To wklej dwa . Jedno twoje (rzekomo ) , a drugie podpisz , ze to niby Pimiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ok ale to ja poszukam takiego hiper ekstra To wklej dwa . Jedno twoje (rzekomo ) , a drugie podpisz , ze to niby Pimiety . intrygant dymu mu się zachciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts