Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

zielonooka

tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., :-? gdyby to bylo mozliwe to by tu był...

no nareszcie zielona !!!! :D

I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas.

Osz Ty! :D I od razu tak trzeba bylo napisac ! :D

jakie to madre :D

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zielonooka

tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., :-? gdyby to bylo mozliwe to by tu był...

I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas.

ojej :lol: jak słodko, aż mi się paluszki do klawiatury zaczęły przylepiać :lol: :lol:

Zielonooka - to ja juz o nic nie pytam w kwestii tej latryny (osz TY!!!! bzidka dziewcynka !!)

ja tak tylko przy okazji.... bo cos mi sie przypomnialo...

tak czesto mowicie do mnie Zielona ze juz sama sie przyzwyczaiłam i...i dzis sie zdziwiłam. :lol: .. jak zobaczyłam post prawdziwej Zielonej - bo jest taka forumowiczka.... (z reszta pamietam ze z duza przyjemnoscia czytałam jej dziennik budowy :wink: )

tak siedze , patrze inteligentnie w ekran.... kurcze... avatarka nie ma... nie pamietam zebym cos takiego pislała.... co u licha?!?! aaa.. AAAA!! A TAK... juz wszystko jasne.... TO NIE JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj, No widziasz Piękna ? Trza było chłopa bzyknąć a potem to już tylko wystarczy napisać, że Y jest supppppper i już :) Odpust zupełny!

I wilk syty i owca w ciąży !

:o :lol: :lol: :lol:

tak siedze , patrze inteligentnie w ekran.... kurcze... avatarka nie ma... nie pamietam zebym cos takiego pislała.... co u licha?!?! aaa.. AAAA!! A TAK... juz wszystko jasne.... TO NIE JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

uwazaj , sa juz takie co na rozdwojenie cierpia

Jazni oczywiscie

to wypijcie wspolnie za szybki powrot Y , zeby zielonooka nie meczyla sie tej wiosny widokiem przytulonych par. Fakt - wszystko jest przesiakniete erotyka

pozdrawiam 0.

alez Zielonooka sie az tak nie meczy , poki co nie wymysla sobie roznych rzeczy , wzdycha jeno , ale to nie dziwne

To to nic , ale wiesz Olenko byla taka jedna na Forum kiedys , ta to miala wyobraznie , nie dasz wiary , zaloze sie

A gdzie tak dają ?????

u pimenty na parapetowie

ja z dlugim w delegacje jadymy

Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, że coś nie halo - nie wiedziałam o co biega a to to przesiąkanie erotyzmem !!!!!!!! Stąd taka podenerwowana chodzę - a wy tu sobie jedziecie tam gdzie tak dają .... znowu mnie minie...