Chef Paul 26.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nefer napisała: Zawsze tajemna była dla mnie fascynacja mężczyzn biustami - Chef potwierdził moje poglądy ( przekrojowo:)) - to tylko mleczarnia ... tylko ? ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Paul zastanow sie , masz czas do jutra bo ja spac ide... wstalam dzis o 7 rano ( ) padam na pysk (czek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nefer - nie tylko mleczarnia tez cos do potrzymania , dfo uspokojenia nerwow, czasem jako poduszka a czasem jako gadzet wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 My tu gadu gadu , a Olenka z Piotrem juz sie tam pewnie drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hej chef jesli za laski bez ciuchow redakcja daje ban-any to za te nawet bez skory grozi ci chłosta .... taaaaaaa ... na poznańskim Starym Rynku ... przy Pręgierzu ... zgadzam się (wszakże pod warunkiem, że chłostać będzie zielonooka ) pzdr luzik, takie klimaty ...moze do tej pory mi obce ale...wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac preferujesz czarna skóre czy czerwony lateks? ... eeeeyyyy ... nie wiem ... może Ty coś wybierz ... trochę wstyd się przyznać , ... ale akurat w tej materii nie mam doświadczenia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 My tu gadu gadu , a Olenka z Piotrem juz sie tam pewnie drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 My tu gadu gadu , a Olenka z Piotrem juz sie tam pewnie drapie Piotr od drapania dostał skrzydeł już w zeszłym roku i poszybował nad dachami Oleńka drapie więc miejsce po Piotrze pachnące (czym to pachniało, bo mi sie zapomniało.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.04.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Paul zastanow sie , masz czas do jutra bo ja spac ide... wstalam dzis o 7 rano ( ) padam na pysk (czek) o 7 nie grzesz dziewczyno ... toz to raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 27.04.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 nick ten służący potwornej prowakacji kończy swój byt proszę do mnie nie pisać ani na ten nick ani na mój prawdziwy kto się kapnął ten wie kim jestem GRATULUJE inteligencji wiadoma osoba ma informacje kim jestem każdej osobie piszącej do mnie nie odpiszę, nie odpowiem, zaprzeczę kim jestem żęgnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 27.04.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Widze ze kilka osob drapia chyba jakies wszy To nie moja telenowela i drapanki pozostana dla mnie i Piotra - Ten kanal wylaczam. Pozdrawiam O. p.s. zdania nie zmienilam - nie robi sie tak facetowi, na ktorym komus zalezy Julia7 "Trudno mi pojšć Twoje zachowanie - z jednej strony oznajmiasz na forum co czym nie byłaby zachwycona najbliższa Ci osoba..." no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 27.04.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Tak sobie czytam (po czasie) i myślę, że ten Gula miał trochę racji. Wy rzeczywiście Oleńce jakieś stare technologie wciskacie. (fakt, że się sama prosiła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Tak sobie czytam (po czasie) i myślę, że ten Gula miał trochę racji. Wy rzeczywiście Oleńce jakieś stare technologie wciskacie. (fakt, że się sama prosiła) a jakie sa nowe tryndy ? Olenka i (POTR)- oj chlip chlip a juz myslalam ze usyskalam rozgrzeszenie.... ( i tak tu wrórcisz i jeszcze cos naskrobiesz, dam sobie łape odciac ze nie wytrzymasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Widze ze kilka osob drapia chyba jakies wszy ..aaaa to wszy drapią nie wiedziałam To nie moja telenowela i drapanki pozostana dla mnie i Piotra - Ten kanal wylaczam. twoja, twoja... które drapanki? te z treści powyżej? nie wyłączysz poza tym asertywna się zrobiłaś nad podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Widze ze kilka osob drapia chyba jakies wszy ..aaaa to wszy drapią nie wiedziałam Aggi - badzzesz tolerancyjna wszy tez ludzie , odnoza maja to i drapac moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wiadoma osoba ma informacje kim jestem ma ... tajemniczy don pedro normalnie ps. jasiu wroc kiedys wesolo bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.04.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 yyy mnie drapie metka od koszuli ... czy to znaczy ze mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wiadoma osoba ma informacje kim jestem ma ... tajemniczy don pedro normalnie ps. jasiu wroc kiedys wesolo bylo tia ... selimm juz prawie bejsbola kupił coby rzeczonego do porządku doprowadzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 27.04.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 a jakie sa nowe tryndy ? tryndy na wiosnę i lato są takie: i to o to chodzi coby się poglądami wymienić - niekoniecznie oceniać Ale i tak wszyscy dobrze życzą Pięknej Kobiecie... pod czym podpisuję się obiema ręcami (zwłaszcza ostatnie zdanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.04.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 hmm...co nowego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 chyba nic... ja wyjezdzam dzis sie długoweekendować to mnie nie bedzie zyczcie mi odpoczecia od stresow (ps. jede do kolezanki , zeby nie było ze znow zeszlam na zla droge ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts