Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

na to ktora jest widoczna... raczej sie nie rozna ;)

z manipulatorem i klamczuchem - nie da sie zyc i planowac wspolnej przyszlosci ;)

ale...sprawiac sobie drobne przyjemnosci w zyciu? jakby sie nikogo nie krzywdzilo...? a czemu nie ;)

oby tylko na manipulatorze i klamczuchu nie zalezalo ;) bo mozan sie przejechac... i wpasc jak sliwka..w kompot ;)

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no coz bywa... ja "sierot zyciowych" nie lubie....

ani w wydaniu meskim ani zaenskim :wink:

a takich co to nic nie załatwi w urzedzie ani na poczcie bo pani z poczty ja "zje", boi sie burzy pajakow i psów,...oraz ciemnosci i zlego pradu co w kabelku siedzi.... :wink: oraz generalnie za co sie zabierze to...spieprzy... to juz wogole mam alergie :wink:

To ja nie doczytałem :o W takim razie bardzo przepraszam :D

P.S. Zielonooka - naprawdę byś się

bzyknela
z facetem, który przed chwilą próbował Cię zmanipulować? :o

Co z tą manipulacją??

Nie sądze, aby M. knuł od dawna pokrętną intrygę mającą na celu zaciągnięcie Z. do łóżka...

Nie jest to chyba jakiś straszliwy krętacz i manipulator? Czy znów czegos nie doczytałam? :wink:

Skoro wieczór był długi i miły a pojawiły sie tylko dwa "ale" połączone z "chyba", to myślę, że on wcale nie jest taki straszny diabeł, prawda?

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają :-? .

M. swiety nie jest, ale nie jest cynicznym manipulatorem , kalkulujacym na zimna za i przeciw...

raczej facet ma fantazje i tak , jest ..."uroczym łgarzem" ale robi to tak naturalnie ze...az zasluguje to na podziw :D - sa takie typy co tak maja...

nie siedzi i nie knuje i nie sa to dzialania z premedytacja

On jest troche jak dziecko - chce cos dostac to robi wszystko zeby dopiac celu, ale tak jak u dziecka nie jest to misterna intryga z zimna krwia... raczej naturalna zdolnosc do takich akcji ...

Nie jest straszny, zaklamany ani cyniczny...... :wink:

Jest....uroczy i pelen hmmm....inwencji...a ze zdarza mu sie klamac tak jak oddychac.... :-? nobody perfect :wink: :lol:

mysle ze wiekszosc z nas zna takie osoby w swoim otoczeniu - wieczne dzieci, klamiace tak ze az same wierza w to co zełgały...., ludzie pelni fantazji i takiego uroku , ze duzo rzeczy uchodzi im płazem...

Osoby ktore nabroily ale sa... takie ...., maja cos takiego w sobie ...ze nawet, cholera pogniewac sie na nie nie da... rece opadaja a geba sama sie do nich smieje.... :wink:

ps. takie osoby sa bardzo ...niebezpieczne :wink:

.............

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają :-? .

... eeetam ... ja to "świętojebliwy" nie jestem :lol:

... zresztą napisałem:

mam bardzo słabą tę, ........ eeeeeyyyyyy ... silną wolę :lol: ....

... noooo :lol:

pozdrawiam serdecznie

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają

To chyba było o mnie. :o Więc odpowiem. Niniejszym ogłaszam, że nie jestem "świętojebliwy". Po prostu nie lubię być manipulowany.

Choćby mnie skręcało musiałbym najpierw udowodnić sobie i całemu światu, że nie dałem się zmanipulować. I dopiero wtedy.... (taki jestem wredny )

Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają

To chyba było o mnie. :o Więc odpowiem. Niniejszym ogłaszam, że nie jestem "świętojebliwy". Po prostu nie lubię być manipulowany.

To nie było do ciebie, serio (choć uważam, że z tą manipulacją to przesada. równie dobrze można by uznac, że w każdym związku ktos kogos manipuluje - bo pokazuje się z lepszej strony, stwarza lepszy obraz siebie itd). Kogoś innego miałam na myśli, ale kogo? cicho, sza... :wink:

A tak wogóle nie mówiłam tylko o tym watku. w każdym podobnym pojawiają się takie "głosy sumienia", które najchętniej kamieniowały małżonków za spojrzenie w bok... :wink:

Zielonooka

a dlaczego miala bym "juz "nie pisac? :o

No ale skoro tak twierdzisz.

Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie :) ).

Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne 8) kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni.

I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah

Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki

pozdrawiam O.