zielonooka 25.04.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 na to ktora jest widoczna... raczej sie nie rozna z manipulatorem i klamczuchem - nie da sie zyc i planowac wspolnej przyszlosci ale...sprawiac sobie drobne przyjemnosci w zyciu? jakby sie nikogo nie krzywdzilo...? a czemu nie oby tylko na manipulatorze i klamczuchu nie zalezalo bo mozan sie przejechac... i wpasc jak sliwka..w kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 na to ktora jest widoczna... Na tą to nie mam już nic do powiedzenia Bo gdyby na poprzednią...... to bym pisał i pisał Może to i lepiej bo już się i tak prywatny wątek robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ty mi wytłumacz jedno czemu pociągają tacy mezczyzni kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Selimm szczerze? moge mnowic tylko w swoim imieniu - .... za cholere nie wiem ps. mysle ze nie kazda, mnie akurat owszem...ale to juz psychoanalityk musial by sie wypowiedziec czemu tacy a nie inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.04.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a mnie pociągają kobiety ..hmm ....takie "sieroty zyciowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a mnie pociągają kobiety ..hmm ....takie "sieroty zyciowe" zaraz sie opluje Lubisz dominowac? Intelektualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no coz bywa... ja "sierot zyciowych" nie lubie.... ani w wydaniu meskim ani zaenskim a takich co to nic nie załatwi w urzedzie ani na poczcie bo pani z poczty ja "zje", boi sie burzy pajakow i psów,...oraz ciemnosci i zlego pradu co w kabelku siedzi.... oraz generalnie za co sie zabierze to...spieprzy... to juz wogole mam alergie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ale ile selimm moze u takiej plusow dostac jak np: wkreci zarowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 To ja nie doczytałem W takim razie bardzo przepraszam P.S. Zielonooka - naprawdę byś się bzyknela z facetem, który przed chwilą próbował Cię zmanipulować? Co z tą manipulacją?? Nie sądze, aby M. knuł od dawna pokrętną intrygę mającą na celu zaciągnięcie Z. do łóżka... Nie jest to chyba jakiś straszliwy krętacz i manipulator? Czy znów czegos nie doczytałam? Skoro wieczór był długi i miły a pojawiły sie tylko dwa "ale" połączone z "chyba", to myślę, że on wcale nie jest taki straszny diabeł, prawda? Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 M. swiety nie jest, ale nie jest cynicznym manipulatorem , kalkulujacym na zimna za i przeciw... raczej facet ma fantazje i tak , jest ..."uroczym łgarzem" ale robi to tak naturalnie ze...az zasluguje to na podziw - sa takie typy co tak maja... nie siedzi i nie knuje i nie sa to dzialania z premedytacja On jest troche jak dziecko - chce cos dostac to robi wszystko zeby dopiac celu, ale tak jak u dziecka nie jest to misterna intryga z zimna krwia... raczej naturalna zdolnosc do takich akcji ... Nie jest straszny, zaklamany ani cyniczny...... Jest....uroczy i pelen hmmm....inwencji...a ze zdarza mu sie klamac tak jak oddychac.... nobody perfect mysle ze wiekszosc z nas zna takie osoby w swoim otoczeniu - wieczne dzieci, klamiace tak ze az same wierza w to co zełgały...., ludzie pelni fantazji i takiego uroku , ze duzo rzeczy uchodzi im płazem... Osoby ktore nabroily ale sa... takie ...., maja cos takiego w sobie ...ze nawet, cholera pogniewac sie na nie nie da... rece opadaja a geba sama sie do nich smieje.... ps. takie osoby sa bardzo ...niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają . http://www.thedrinksgroup.co.uk/lloch.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ............. Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają . ... eeetam ... ja to "świętojebliwy" nie jestem ... zresztą napisałem: mam bardzo słabą tę, ........ eeeeeyyyyyy ... silną wolę .... ... noooo pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają . http://www.thedrinksgroup.co.uk/lloch.jpg Ja matka karmiąca ...niepijąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 nie widzę problemu, rmmi, ja się łapię, za zbieżne poglądy z Paulką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają To chyba było o mnie. Więc odpowiem. Niniejszym ogłaszam, że nie jestem "świętojebliwy". Po prostu nie lubię być manipulowany. Choćby mnie skręcało musiałbym najpierw udowodnić sobie i całemu światu, że nie dałem się zmanipulować. I dopiero wtedy.... (taki jestem wredny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 26.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ZZZZZZielona, super wątek, to dobrze że zawsze z takimi sprawami chcesz się dzielić z całym światem...... w tym trzymaj, ale widać że sprawia ci to zadowolenie FAN CLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zastanawiam się, czy ci wszyscy, którzy tu tak umoralniają są naprawdę tacy "świętojebliwi" (za przeproszeniem), czy tylko udają To chyba było o mnie. Więc odpowiem. Niniejszym ogłaszam, że nie jestem "świętojebliwy". Po prostu nie lubię być manipulowany. To nie było do ciebie, serio (choć uważam, że z tą manipulacją to przesada. równie dobrze można by uznac, że w każdym związku ktos kogos manipuluje - bo pokazuje się z lepszej strony, stwarza lepszy obraz siebie itd). Kogoś innego miałam na myśli, ale kogo? cicho, sza... A tak wogóle nie mówiłam tylko o tym watku. w każdym podobnym pojawiają się takie "głosy sumienia", które najchętniej kamieniowały małżonków za spojrzenie w bok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka a dlaczego miala bym "juz "nie pisac? No ale skoro tak twierdzisz. Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie ). Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni. I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki pozdrawiam O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 26.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 przecież jesteśmy fanami skoku w bok zielonej..... mnie aż skręca... co będzie dalej, dalej.... i cieszę się że tak otwarcie o tym pisze zielona, że tak łatwo się tym dzieli... to wielka odwaga i chwała jej za to.... może obstawiajmy jak potoczą się dlasze losy Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jasiu, ja wiem, ze Ty sie cieszysz z tej otwartosci I nie Ty jeden Telenowele odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts