jasiu2007 26.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 telenowele są sztuczne.... a tu taki hit Zielona na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jasiu jak tak dalej bydziesz klapał tym jęzorem to my Ci tu cewnik załozym i przestaniesz mlaskać zapuścić mi tu miłą muzykę! ...i OKL ass-ky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jasiu jak tak dalej bydziesz klapał tym jęzorem to my Ci tu cewnik załozym i przestaniesz mlaskać zapuścić mi tu miłą muzykę! ...i OKL ass-ky I do śpitalika dla poratowania zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie ). Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni. I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki pozdrawiam O. ...uderz w stół... Oleńko droga. Bardzo mi przykro, ale faktem jest, że świat jest przesycony seksualizmem erotyką i całą tą "obrzydliwością" ( ) uczucia wyższe to jedno. a naturalne zainteresowanie cżłowieka płcią odmienną - to drugie. I daję sobie uciąć rękę i obie nogi, że twój Potr nie raz ogląda się za atrakcyjną dziewczyną i fantazjuje o "małym conieco" z miłą sąsiadka lub ekspedientką w sklepie. A już uciąć sobie dam głowe, że nigdy ci się do tego nie przyzna Tak to już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jasiu jak tak dalej bydziesz klapał tym jęzorem to my Ci tu cewnik załozym i przestaniesz mlaskać Dobre A mówiłem - Selimm na moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka a dlaczego miala bym "juz "nie pisac? No ale skoro tak twierdzisz. Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie ). Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni. I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki pozdrawiam O. Tak , Y napewno kocha , teskni, szanuje ..... i do tego ma dowod milosci od Zielonej . Chociaz pewnie i zazdrosny jest. Nie uwazacie ( tak wogole to wy na spolke piszecie te posty ? - Olu i Piotrze?) a wiec nie uwazacie ze dowodem milosci Zielonej do Y jest to ze mimo pokus jest mu wierna? To jest jak najbardziej dowod milosci Zielonej do Y moim zdaniem. Czlowiek to nie maszyna, ma uczucia , swiat jest pelen pokus ,to nie wina Zielonej , ze gosc ją pociąga. Wazne jednak co ona z tym robi. A Ona wlasnie pozostaje wierna Y co znaczy ze Go kocha. To tak jak dziecko , ktore dostalo kare - nie jesc slodyczy. Polozysz przed nim cukierka - czy to jego wina ze bedzie mial na niego wielka ochote? nie . Ale wazne jak sie dziecko zachowa - bedzie grzeczne czy tez nie - zje czy nie zje. Eh sama żyznia Nie ma co sie dziwowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Paulka a dla mnie to była manipulacja i basta mógł chłopak przyjść i powiedzieć: "słuchaj Z. - mam problem - laska mnie rzuciła, jestem wyposzczony, chcę się z Tobą "bzykać"" I wtedy Zielonooka, dla czystej przyjemności, by się z nim "bzykneła" (gdyby nie istnianiał Y - oczywiście ). A tak sam sobie chłop nagrabił. I z "bzykanka" nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 26.04.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 brawo Aga jako facio, skakał bym z radości z poczynań mojej kobiety gdyby to była zielona (pomarzyć) i dlatego jestem tak ciekawy dalszych przygód, najważniejsze że tak chętnię to opisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 brawo Aga jako facio, skakał bym z radości z poczynań mojej kobiety gdyby to była zielona (pomarzyć) No wiesz jasiu , jesli bardzo sie czegos chce to wszystko jest do zrobienia - marzenia sie spelniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Paulka a dla mnie to była manipulacja i basta mógł chłopak przyjść i powiedzieć: "słuchaj Z. - mam problem - laska mnie rzuciła, jestem wyposzczony, chcę się z Tobą "bzykać"" I wtedy Zielonooka, dla czystej przyjemności, by się z nim "bzykneła" (gdyby nie istnianiał Y - oczywiście ). A tak sam sobie chłop nagrabił. I z "bzykanka" nici Dżizus! Co to byłby za świat, gdyby wszyscy do siebie mówili z taka szczerością. A gdyby tobie laska na drugiej randce wyskoczyła z tekstem: "wiesz, nie traćmy czasu na randki i inne pierdoły. Pobierzmy się, zróbmy gromadkę dzieci i zmagajmy się z tym posranym życiem razem" ...Choćby nie wiem jak ci się podobała, uciekłbyś pewnie gdzie pieprz rośnie A poza tym, gdyby M chciałby sie tylko pobzykać mógłby znaleźć łatwiejszy sposob niż szukanie i czarowanie kobiety sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A poza tym, gdyby M chciałby sie tylko pobzykać mógłby znaleźć łatwiejszy sposob niż szukanie i czarowanie kobiety sprzed dwóch lat. No , przyszedlby bez majtek coby czasu nie tracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 najważniejsze że tak chętnię to opisała Coś ma nasza zielona z ekshibicjonistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.04.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A i jeszcze jedno Paulka - forum jest anonimowe - po co ktoś miałby udawać "świętojebliwość". Może nie każdemu pasują skoki w bok partnera aż tak bardzo jak Tobie? Każdy żyje jak umie - nic mi do tego (chyba, że mi wchodzi w szkodę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A i jeszcze jedno Paulka - forum jest anonimowe - po co ktoś miałby udawać "świętojebliwość". Może nie każdemu pasują skoki w bok partnera aż tak bardzo jak Tobie? Każdy żyje jak umie - nic mi do tego (chyba, że mi wchodzi w szkodę ) O kurcze, ja moze nie doczytalam bylo cos o skokach w bok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Przepraszam - skoki w tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiu2007 26.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 najważniejsze że tak chętnię to opisała Coś ma nasza zielona z ekshibicjonistki i bardzo dobrze że ma kto by był odważny i tak to publicznie opisał... owszem taka moda teraz a zielona zawsze z nurtem mody... ale czas na wolność słowa i uczuc zresztą będzie ciąg dalszy to opisze i kto wie.... będzie bzykanko postępuje jak każda kobieta na pewno YYYY bzyka na maxa i są kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A poza tym, gdyby M chciałby sie tylko pobzykać mógłby znaleźć łatwiejszy sposob niż szukanie i czarowanie kobiety sprzed dwóch lat. No tu to już normalnie obrażasz Zielonooką. Jak możesz sugerować, że sex z nią to to samo co sex z pierwszą lepszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.04.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A i jeszcze jedno Paulka - forum jest anonimowe - po co ktoś miałby udawać "świętojebliwość". Może nie każdemu pasują skoki w bok partnera aż tak bardzo jak Tobie? Każdy żyje jak umie - nic mi do tego (chyba, że mi wchodzi w szkodę ) I pewnie dlatego, że anonimowe, ludzie tak sobie niesprawiedliwie dogryzają? Co ty za bzdury piszesz? Mi pasują skoki w bok? Nie obrażaj mnie, prosze. Zaraz wyjdzie na to, ze byzkam się na prawo i lewo z kim popadnie. Poczytaj ten wątek jeszcze raz i sprawdź o czym piszemy i czego dopuściła się Z. Nigdy nie zdradziłam i nigdy nie wybaczyłabym zdrady. To jest jedna z niewielu rzeczy na swiecie, której nigdy nie zaakceptuję. A moja obrona Zielonookiej jest taka mocna, bo w jej zachowaniu nie moge dopatrzeć sie niczego złego. A jesli ktoś diabłem straszy za NIEWINNE spotkanie z byłym chłopakiem - to jest dla mnie świetojebliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.04.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Świętojebliwy nie jestem, ale poziom Waszej dyskusji zaczyna gwałtownie się obniżać. na pewno YYYY bzyka na maxa i są kwita Trochę przesadzasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 I tu dochodzimy do delikatnej kwestii - co dla kogoś jest zdradą. Mp Clinnton twierdził, że nie zdradzał żony - on uprawiał tylko sex oralny Dla niektórych postepowanie Z. jest już zdradą. To ich prawo. A kto tu straszy diabłem? P.S. Jezuuu - ale my ją tu obgadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts