Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie :) ).

Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne 8) kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni.

I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah

Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki

pozdrawiam O.

...uderz w stół... :wink:

Oleńko droga. Bardzo mi przykro, ale faktem jest, że świat jest przesycony seksualizmem erotyką i całą tą "obrzydliwością" ( :wink: )

uczucia wyższe to jedno. a naturalne zainteresowanie cżłowieka płcią odmienną - to drugie.

I daję sobie uciąć rękę i obie nogi, że twój Potr nie raz ogląda się za atrakcyjną dziewczyną i fantazjuje o "małym conieco" z miłą sąsiadka lub ekspedientką w sklepie.

A już uciąć sobie dam głowe, że nigdy ci się do tego nie przyzna :)

Tak to już jest...

Zielonooka

a dlaczego miala bym "juz "nie pisac? :o

No ale skoro tak twierdzisz.

Ale jedno napisze - uwierz mi, nie mam potrzeby nikomu dokopac (tutaj Tobie :) ).

Bo tylko zal mi sie zrobilo tego biednego Y, ktory haruje gdzis na drugim koncu swiata i az go skreca od srodka i pewno miejsca sobie znalezc nie moze, bo on tez czuje wiosne 8) kocha lubi szanuje ....i na pewno z*** teskni.

I to przez jakiegos pacana, ktory sobie znika z pieskiem na 10 dni hahahahah

Zas co do egzaltacji..no tak to widze , sorki

pozdrawiam O.

Tak , Y napewno kocha , teskni, szanuje ..... i do tego ma dowod milosci od Zielonej . Chociaz pewnie i zazdrosny jest.

Nie uwazacie ( tak wogole to wy na spolke piszecie te posty ? :roll: :wink: - Olu i Piotrze?) a wiec nie uwazacie ze dowodem milosci Zielonej do Y jest to ze mimo pokus jest mu wierna?

To jest jak najbardziej dowod milosci Zielonej do Y moim zdaniem.

Czlowiek to nie maszyna, ma uczucia , swiat jest pelen pokus ,to nie wina Zielonej , ze gosc ją pociąga. Wazne jednak co ona z tym robi. A Ona wlasnie pozostaje wierna Y :D co znaczy ze Go kocha.

To tak jak dziecko , ktore dostalo kare - nie jesc slodyczy. Polozysz przed nim cukierka - czy to jego wina ze bedzie mial na niego wielka ochote? :lol: nie . Ale wazne jak sie dziecko zachowa - bedzie grzeczne czy tez nie :lol: - zje czy nie zje.

Eh sama żyznia :wink:

Nie ma co sie dziwowac

Paulka

a dla mnie to była manipulacja i basta :D

mógł chłopak przyjść i powiedzieć: "słuchaj Z. - mam problem - laska mnie rzuciła, jestem wyposzczony, chcę się z Tobą "bzykać""

I wtedy Zielonooka, dla czystej przyjemności, by się z nim "bzykneła" (gdyby nie istnianiał Y - oczywiście :wink: ). A tak sam sobie chłop nagrabił. I z "bzykanka" nici :(

Paulka

a dla mnie to była manipulacja i basta :D

mógł chłopak przyjść i powiedzieć: "słuchaj Z. - mam problem - laska mnie rzuciła, jestem wyposzczony, chcę się z Tobą "bzykać""

I wtedy Zielonooka, dla czystej przyjemności, by się z nim "bzykneła" (gdyby nie istnianiał Y - oczywiście :wink: ). A tak sam sobie chłop nagrabił. I z "bzykanka" nici :(

Dżizus! Co to byłby za świat, gdyby wszyscy do siebie mówili z taka szczerością.

A gdyby tobie laska na drugiej randce wyskoczyła z tekstem: "wiesz, nie traćmy czasu na randki i inne pierdoły. Pobierzmy się, zróbmy gromadkę dzieci i zmagajmy się z tym posranym życiem razem"

...Choćby nie wiem jak ci się podobała, uciekłbyś pewnie gdzie pieprz rośnie :wink:

A poza tym, gdyby M chciałby sie tylko pobzykać mógłby znaleźć łatwiejszy sposob niż szukanie i czarowanie kobiety sprzed dwóch lat.

A i jeszcze jedno Paulka - forum jest anonimowe - po co ktoś miałby udawać "świętojebliwość". Może nie każdemu pasują skoki w bok partnera aż tak bardzo jak Tobie?

Każdy żyje jak umie - nic mi do tego (chyba, że mi wchodzi w szkodę :evil: )

O kurcze, ja moze nie doczytalam :o bylo cos o skokach w bok?

najważniejsze że tak chętnię to opisała

Coś ma nasza zielona z ekshibicjonistki :wink:

i bardzo dobrze że ma :D :D :D

kto by był odważny i tak to publicznie opisał...

owszem taka moda teraz a zielona zawsze z nurtem mody... ale czas na wolność słowa i uczuc :)

zresztą będzie ciąg dalszy to opisze i kto wie.... będzie bzykanko :lol: :lol:

postępuje jak każda kobieta

na pewno YYYY bzyka na maxa i są kwita

A i jeszcze jedno Paulka - forum jest anonimowe - po co ktoś miałby udawać "świętojebliwość". Może nie każdemu pasują skoki w bok partnera aż tak bardzo jak Tobie?

Każdy żyje jak umie - nic mi do tego (chyba, że mi wchodzi w szkodę :evil: )

I pewnie dlatego, że anonimowe, ludzie tak sobie niesprawiedliwie dogryzają?

Co ty za bzdury piszesz? Mi pasują skoki w bok? Nie obrażaj mnie, prosze.

Zaraz wyjdzie na to, ze byzkam się na prawo i lewo z kim popadnie.

Poczytaj ten wątek jeszcze raz i sprawdź o czym piszemy i czego dopuściła się Z.

Nigdy nie zdradziłam i nigdy nie wybaczyłabym zdrady. To jest jedna z niewielu rzeczy na swiecie, której nigdy nie zaakceptuję.

A moja obrona Zielonookiej jest taka mocna, bo w jej zachowaniu nie moge dopatrzeć sie niczego złego. A jesli ktoś diabłem straszy za NIEWINNE spotkanie z byłym chłopakiem - to jest dla mnie świetojebliwość.