Nefer 26.04.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 To ja podsumuję.... ale uwaga - będzie serio... Od niedawna mam taką zasadę : nie TRACĘ czasu (czytaj: życia) z ludźmi, którzy na to nie zasługują. To oznacza, że jeśli ktoś: 1. jest mi obojętny 2. nie lubię go i nie polubię 3. nie potrzebuje mojej pomocy 4. nie wiążę z tą znajomością większych nadziei 5. nie mam w stosunku do niego zobowiązań Powyższe tyczy się również wszystkich moich byłych ( skoro był jakiś powód, że z nimi nie jestem i żyję z tym tyle lat...) TO MNIE KOŃMI NIE ZACIĄGNIECIE. Dla mnei to niewybaczalna strata czasu. Wolę pójść do fryzjera, pogadać z dziećmi, zadzwonić do męża, popisać na forum Dlaczego tak mam? Bo jest wielu ludzi z którymi warto STRACIĆ DOWOLNĄ ILOŚĆ CZASU. Chciałabym kiedyś móc powiedzieć, że "rozdzieliłam" się pomiędzy ludzi, którzy znaczyli dla mnie dużo, byli ważni - i że oni dostali ode mnie to co było im potrzebne - że zrobiłam dla nich wszystko co mogłam. Patrząc wstecz wiem, że zdarzało mi się "rozmienić się na drobne" i wiem, że nie mogę tego cofnąć. A ludzie, z którymi powinnam być - no cóż... niektórych już po prostu nie ma. Dlatego co 2 lata zmieniam notes z telefonami. Połowa nie jest przepisywana, sorry. To pomaga w życiu - polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.04.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Paulka Oleńko droga. Bardzo mi przykro, ale faktem jest, że wiat jest przesycony seksualizmem erotykš i całš tš "obrzydliwociš" ( ) ja tez jestem cala przesycona...'egoiste' Piotra .I z tym mi cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Paulka Oleńko droga. Bardzo mi przykro, ale faktem jest, że wiat jest przesycony seksualizmem erotykš i całš tš "obrzydliwociš" ( ) ja tez jestem cala przesycona...'egoiste' Piotra .I z tym mi cudownie a jaki autentyzm z tego bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka A i jeszcze jedno!!!! BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM Y tez by sie cieszyl, gdybys swoja wylewnosc i otwartosc przelala na papier lub klawiature i opisala jak uginaja Ci sie nogi na samo JEGO wspomnienie i jak bardzo nieziemski jest z NIM sex. Jak usychasz za Nim z tesnoty, pragniesz, myslisz, podziwiasz, doceniasz, wspominasz, szanujesz, .. az facet by wsiadl w najblizszy samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka A i jeszcze jedno!!!! BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM Y tez by sie cieszyl, gdybys swoja wylewnosc i otwartosc przelala na papier lub klawiature i opisala jak uginaja Ci sie nogi na samo JEGO wspomnienie i jak bardzo nieziemski jest z NIM sex. Jak usychasz za Nim z tesnoty, pragniesz, myslisz, podziwiasz, doceniasz, wspominasz, szanujesz, .. az facet by wsiadl w najblizszy samolot e no, toz to kicz pierwszego gatunku Są jeszcze faceci co wierzą w takie pierdoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Aggi autentyczne drzewo sandalowe , wanilia, mandarynka i koriander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Majka bo telenowela to esencja kiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Oleńka (i Piotr ) popracuj może nad tożsamością A jeśli chodzi o ten pozorowany romantyzm, to mnie osobiście przyprawiasz o trudne do opanowania uczucie sklejenia szczęk mordoklejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio ... Oleńka ... chcesz o Tym porozmawiać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio ... Oleńka ... chcesz o Tym porozmawiać pzdr A skąd wiesz ze to pisała Oleńka ? a moze Piotr? A może razem ? a może na zmianę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio ... Oleńka ... chcesz o Tym porozmawiać pzdr A skąd wiesz ze to pisała Oleńka ? a moze Piotr? ... nie wiem kto PISAŁ ... pytałem OLEŃKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio ... Oleńka ... chcesz o Tym porozmawiać pzdr A skąd wiesz ze to pisała Oleńka ? a moze Piotr? ... nie wiem kto PISAŁ ... pytałem OLEŃKĘ to moze lepiej zapytaj PIOTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka A i jeszcze jedno!!!! BARDZO SIE CIESZE ZE NAPISALAM Y tez by sie cieszyl, gdybys swoja wylewnosc i otwartosc przelala na papier lub klawiature i opisala jak uginaja Ci sie nogi na samo JEGO wspomnienie i jak bardzo nieziemski jest z NIM sex. Jak usychasz za Nim z tesnoty, pragniesz, myslisz, podziwiasz, doceniasz, wspominasz, szanujesz, .. az facet by wsiadl w najblizszy samolot gdzie ja cus takiego napisalam - ze zTESKNOTY USYCHAM?!?!?!? to raz a dwa ty naprawde jestes uzalezniona od tego watku juz czwarty raz bodajrze tu wracasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pytanie do Oleńka i Potr .Czy znasz miejscowosc Gorzow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio ... Oleńka ... chcesz o Tym porozmawiać pzdr A skąd wiesz ze to pisała Oleńka ? a moze Piotr? ... nie wiem kto PISAŁ ... pytałem OLEŃKĘ to moze lepiej zapytaj PIOTRA ... jakiego PIOTRA ... raczej POTRA Oleńka i Potr ... (jeżeli tak to sie odmienia) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ty naprawde jestes uzalezniona od tego watku to akurat byłby pikuś, ale problem jest znacznie poważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka Przyznam sie tez , bez bicia - ze jak znim rozmawialam to tez troche zbagatelizowalam cala akcje, nie mowielam ze "milosc zycia " a " byly facet" , nie mowilam ze "rece mi sie trzesa i poznalam go w sekundzie przez telefon" a ze "jestem lekko zaskoczona i sie troszke denerwuje" itp. , wiem ze rozumiecie co mam na mysli Majka, jak widzisz, wszystko mozna opisac odpowiednio wszystko Kochana mozna znadinterpretowac to jest to co piszesz analiza psychologiczna "dla ubogich" (duchem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ty naprawde jestes uzalezniona od tego watku to akurat byłby pikuś, ale problem jest znacznie poważniejszy Aggi wiem , a co smieszniejsze ta osoba wlasnie probuje mi wmowicz ze to ja mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts