Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A dobra to co mi tam :

sie bede psychoanalizowac dalej :wink:

potraktowalam watek jakos kozetke u psychoanalityla , to teraz mam :lol:

z uporem godnym lepszej sprawy stara sie ktos zdrowemu wmowic ze chory :lol:

ale:

napisalam , bo:

po pierwsze : jest tu pare osob ktore autentycznie lubie - i mialam ochote sobie pogadac jak ze starymi znajomymi - to nic ze znam "via net" , ale wiedzialam ze poklepia po glowce , powiedza" zrob sie na bostwo , uszy do gory bedzie ok" tego potrzebowalam- wygadania sie i juz, i to dostalam - wysluchanie, poklepanie , lekkie pogrozenie palcem :wink: ew nadadanie calej sytuacji rysu humorystycznego , co tez jest fajne :D

po drugie : sa osoby ktore "znam" gorzej , ale szanuje i cenie zdanie - niewazne czy byly mile czy mniej lub bardziej dyskretnie pukaly sie w glowe a niektore tez wykazaly sie duza intuicja i znajomoscia psychologi;) a nawet jak nie to przynajmniej przeczytaly ze zrozumieniem co pisze

po trzecie - na tyle czuje sie tu anonimowo i komfortowo i pewna swoich racji zeby olac pseudopsychologiczny bełkot co poniektórych :wink: (i tak jestem mile zaskoczona ze az tak malo tych osob :D ),

Talkie glosy tez dostarczaja duzo...radosci....

A dobra to co mi tam :

sie bede psychoanalizowac dalej :wink:

potraktowalam watek jakos kozetke u psychoanalityla , to teraz mam :lol:

z uporem godnym lepszej sprawy stara sie ktos zdrowemu wmowic ze chory :lol:

ale:

napisalam , bo:

po pierwsze : jest tu pare osob ktore autentycznie lubie - i mialam ochote sobie pogadac jak ze starymi znajomymi - to nic ze znam "via net" , ale wiedzialam ze poklepia po glowce , powiedza" zrob sie na bostwo , uszy do gory bedzie ok" tego potrzebowalam- wygadania sie i juz, i to dostalam - wysluchanie, poklepanie , lekkie pogrozenie palcem :wink: ew nadadza temu rys humorystyczny , co tez jest fajne :D

po drugie : sa osoby ktore "znam" gorzej , ale szanuje i cenie zdanie - niewazne czy byly mile czy mniej lub bardziej dyskretnie pukaly sie w glowe

po trzecie - na tyle czuje sie tu anonimowo i komfortowo i pewna swoich racji zeby olac pseudopsychologiczny bełkot co poniektórych :wink: (i tak jestem mile zaskoczona ze az tak malo tych osob :D ),

Talkie glosy tez dostarczaja duzo...radosci....

i to o to chodzi coby się poglądami wymienić - niekoniecznie oceniać :) Ale i tak wszyscy dobrze życzą Pięknej Kobiecie...

Aggi wiem , a co smieszniejsze ta osoba wlasnie probuje mi wmowicz ze to ja mam problem :o :lol:

daj jej troche pofantazjowac , niech ma

rrmi - Ty masz dobre serce jednak :lol: , no to może przemówmy jednym głosem z Oleńką co chce Piotra, do Ciebie Zielonooka :wink:

Znalazłabys wywłoko :wink: jedna jakąś poYgrekowska koszulinę, najlepiej niepraną ( a wogóle, to jako kochajaca i wierna powinnaś miec taką odłożona na podorędziu!!! :wink: ) rozłóż na płaskim, rozbierz się do goła i bądź łaskawa się w tym wybarłożyć wcierając w swą skórę przeszłe zapachy.

Buty - też powinnaś mieć odłożone, najlepej jakiś syntetyczny trainer po intensywnym użyciu na bosą noge w upał. Z tego robisz sobie inhalacje albo nalewke - zalezy który zmysł masz bardziej wyczulny.

Paznokcie - wszystkie obcinki zbieraj do woreczka z lubczykiem

mam dalej jechać? Bo ja moge, tylko czy Wy to wytrzymacie ?

:wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Nefer

Musze Ci powiedziec , ze pogladowo to jak siostry jestesmy .

Raz sie co prawda nie zgodzilysmy , ale ten notes , znajomi i inne to tak samo :wink:

I Chwała Bogu !!! Co by było jakbyśmy się we wszystkim zgadzały ???? NUDY !!!! A tak to zawsze można w dobrm towarzystwie sobie pogaduchy o życiu i takich tam pierdołach uskuteczniać co jakiś czas :)

Nefer

Musze Ci powiedziec , ze pogladowo to jak siostry jestesmy .

Raz sie co prawda nie zgodzilysmy , ale ten notes , znajomi i inne to tak samo :wink:

I Chwała Bogu !!! Co by było jakbyśmy się we wszystkim zgadzały ???? NUDY !!!! A tak to zawsze można w dobrm towarzystwie sobie pogaduchy o życiu i takich tam pierdołach uskuteczniać co jakiś czas :)

Nefer - czy wszyscy nie wiem , ale co tam.... :wink:

ja tam sobie na potzrebe chwili moge wmowic ze "everybody loves me" , mam duza wyobraznie :wink: :D

Na pewno racje co do wymiany pogladów - Twoje sa dosyc radyklane, nie ze wszystkim do konca sie zgodze - ale sa fajne, konkretne i juz ,i sa Twoimi pogladami a nie dokopywaniem rozmowcy,

Masz swoje zdanie i tu mozna sobie podyskutowac, przekonac sie wzajemnie lub nie - ale sa sensowne, to najwazniejsze. I nie stanowia jakiegos ataku dla osoby ktora ma na przyklad inne. :wink:

to co: "wewontek - reaktywacja"

a mial byc nieżyć już :o :o

opisala jak uginaja Ci sie nogi na samo JEGO wspomnienie i jak bardzo nieziemski jest z NIM sex. Jak usychasz za Nim z tesnoty, pragniesz, myslisz, podziwiasz, doceniasz, wspominasz, szanujesz, ..

az facet by wsiadl w najblizszy samolot

e no, toz to kicz pierwszego gatunku Są jeszcze faceci co wierzą w takie pierdoły?

jako facet powiem ze jakbym cos takiego uslyszal to po paru godzinach jakbym sie skonczyl smiac ... zaprowadziłbym babkę do psychologa ...

rrmi - Ty masz dobre serce jednak :lol: , no to może przemówmy jednym głosem z Oleńką co chce Piotra, do Ciebie Zielonooka :wink:

Znalazłabys wywłoko :wink: jedna jakąś poYgrekowska koszulinę, najlepiej niepraną ( a wogóle, to jako kochajaca i wierna powinnaś miec taką odłożona na podorędziu!!! :wink: ) rozłóż na płaskim, rozbierz się do goła i bądź łaskawa się w tym wybarłożyć wcierając w swą skórę przeszłe zapachy.

Buty - też powinnaś mieć odłożone, najlepej jakiś syntetyczny trainer po intensywnym użyciu na bosą noge w upał. Z tego robisz sobie inhalacje albo nalewke - zalezy który zmysł masz bardziej wyczulny.

Paznokcie - wszystkie obcinki zbieraj do woreczka z lubczykiem

mam dalej jechać? Bo ja moge, tylko czy Wy to wytrzymacie ?

:wink: 8) :lol: :lol: :lol:

O zesz.....!! no pewnie!!!! :lol:

tylko ze on wszystkie koszule brudne zabrał....

ale moze jakies gacie zostały :-? poszukam

gatki tez moga byc ? :wink:

to co: "wewontek - reaktywacja"

a mial byc nieżyć już :o :o

.......

jako facet powiem ze jakbym cos takiego uslyszal to po paru godzinach jakbym sie skonczyl smiac ... zaprowadziłbym babkę do psychologa ...

Pawson...ale my jestesmy u psychologa :wink:

niektore watki wymykaja sie spod kontroli :roll: :lol:

Inhalacja z buta :lol: .... klawiature musze wymienic... poplułam ... :oops:

Nefer - czy wszyscy nie wiem , ale co tam.... :wink:

ja tam sobie na potzrebe chwili moge wmowic ze "everybody loves me" , mam duza wyobraznie :wink: :D

Na pewno racje co do wymiany pogladów - Twoje sa dosyc radyklane, nie ze wszystkim do konca sie zgodze - ale sa fajne, konkretne i juz ,i sa Twoimi pogladami a nie dokopywaniem rozmowcy,

Masz swoje zdanie i tu mozna sobie podyskutowac, przekonac sie wzajemnie lub nie - ale sa sensowne, to najwazniejsze. I nie stanowia jakiegos ataku dla osoby ktora ma na przyklad inne. :wink:

:oops: :oops:

You are the best and fuck the rest :) - to też metoda :)

Powem szczerze - nie umiem tak, :( a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe...

tylko to trzeba od malego sie uczyc.... :-? :wink:

Ja wytrzymam Aggi

Tylko nie za szybko , nbo zabawa sie zaraz skonczy .

To jak z seksem , lepiej powoli :lol: Z Piotrem oczywiscie.

W koncu kazdy ma swojego Piotra

Albo Pawla :roll:

A Ty wiesz, że ja mam obu ? I Piotra i Pawła :roll: Piotr jest duży i gruby, Paweł jest duży i chudy. 8) Fajni goście, Paweł troche łatwiejszy w komunikacji.. :roll:

Wracając jednak do naszego wspólnego z Oleńką (co nie chiała Pawła) konceptu:

Włosy - Y ma mało, więc opcja niemal awykonalna, gdyby jednak wyrwał sobie z nosa, należy odnaleźć i zachować

Smarki - idealne. Chysteczki jednorazowe suszymy i zachowujemy w całości, z chusteczek tekstylnych wykruszamy do klasera

cdn.

Powem szczerze - nie umiem tak, :( a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe...

tylko to trzeba od malego sie uczyc.... :-? :wink:

chyba bym kogos takiego nie polubil ....