Nefer 26.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 You are the best and fuck the rest - to też metoda Powem szczerze - nie umiem tak, a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe... tylko to trzeba od malego sie uczyc.... I na pewno będą żyć dłużej nim my :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Aggi jak juz tak sie wywnetrzam , ekshibicjonuje i wogole..... to powiem , a pal licho - jak rodzina jestescie Y jest dosyc mocno osiersciony wszedzie.... starczy włosów , z nosa nie musi wyrywac,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 chyba bym kogos takiego nie polubil .... takie osoby tak bardzo kochaja same siebie ze juz im wisi czy ktos inny je lubi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 chyba bym kogos takiego nie polubil .... takie osoby tak bardzo kochaja same siebie ze juz im wisi czy ktos inny je lubi.... kochają - kochają czy tylko kochają ... bo coś się domyślam ale nie do końca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Olenka i Potr napisalnie..wiecej nie napisze ..nie moje zycie ..ide podrapac Piotra po pleckach ... jeżeli to skierowane do mnie , ... to: ... Piotr nie pisał ... (był natomiast być może drapany po pleckach zresztą ... i to na tyle w odpowiedzi pzdr ps - .................. jakos dziwnie nie mam motylkow w brzuchu na mysl o bylych facetach i nie trzesa mi sie rece , no i mam problem ... chyba, że POTR ... ma byłych facetów ... dalszego ciągu w tej kwestii nie przewiduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 You are the best and fuck the rest - to też metoda Powem szczerze - nie umiem tak, a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe... tylko to trzeba od malego sie uczyc.... chyba bym kogos takiego nie polubil .... Zła wiadomość - nie zrobisz kariery w korporacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 You are the best and fuck the rest - to też metoda Powem szczerze - nie umiem tak, a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe... tylko to trzeba od malego sie uczyc.... I na pewno będą żyć dłużej nim my :) ale co to za życie ... moje tenisówki mają więcej emocji niż oni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 You are the best and fuck the rest - to też metoda Powem szczerze - nie umiem tak, a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe... tylko to trzeba od malego sie uczyc.... chyba bym kogos takiego nie polubil .... Zła wiadomość - nie zrobisz kariery w korporacji :) ciepło dlatego nie chcialem robic kariery w korporacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Aggi jak juz tak sie wywnetrzam , ekshibicjonuje i wogole..... to powiem , a pal licho - jak rodzina jestescie Y jest dosyc mocno osiersciony wszedzie.... starczy włosów , z nosa nie musi wyrywac,,,, oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut .... mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pawson przeciez to nie moje slowa tylko jedna wstawka, godna telenoweli - 'usycham z tesknoty' jakos dziwnie nie mam motylkow w brzuchu na mysl o bylych facetach i nie trzesa mi sie rece , no i mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 You are the best and fuck the rest - to też metoda Powem szczerze - nie umiem tak, a zazdroszcze troche osobom ktore potrafia przyjac takie motto zyciowe, co prawda sa wtedy dosyc koszmarne w odbiorze dla innych, ale za to głeboko szczesliwe i bezkompleksowe... tylko to trzeba od malego sie uczyc.... I na pewno będą żyć dłużej nim my :) Ale za to w głębokiej niewiedzy o własnej beznadziejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Olenka i Potr napisalnie..wiecej nie napisze ..nie moje zycie ..ide podrapac Piotra po pleckach ... jeżeli to skierowane do mnie , ... to: ... Piotr nie pisał ... (był natomiast być może drapany po pleckach zresztą ... i to na tyle w odpowiedzi pzdr a skad wiesz ze nie pisal a tak na powaznie to glodna jestem !!! rrmi oddaj to ptasie mleczko Slonce nie badz wisnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ale za to w głębokiej niewiedzy o własnej beznadziejności moze to błogosławienstwo,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pawson przeciez to nie moje slowa tylko jedna wstawka, godna telenoweli - 'usycham z tesknoty' jakos dziwnie nie mam motylkow w brzuchu na mysl o bylych facetach i nie trzesa mi sie rece , no i mam problem a moze nie masz bylych facetow? Tak tez moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut .... mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... doprowadze go do lez czyms innym, np podrapiue pazurami lakier na samochodzie... bedzie plakal jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pawson ... no i mam problem no masz ale akurat nie ten inna rzecz -ty nie masz , inni maja....cóz nie na to samo kopyto zostalismy stworzeni jedni maja motylki inni drapia po plecach - jakiz ten swiat ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Luc Skywalker znam, do szkoly chodzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i mam problem Bateria wysiadla w ...bratorku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Luc Skywalker znam, do szkoly chodzilam. a czy to byla najlepsza poznanska uczelnia? a tak na powaznie to glodna jestem !!! rrmi oddaj to ptasie mleczko Slonce nie badz wisnia tfu stop zaplute Dobra dam Ci z nowego pudelka , moze byc? Razem bedziemy tlusciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i mam problem Bateria wysiadla w ...bratorku ? ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts