Paty 26.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 wy tłuściutkie.............. o ptasim mleczku gadacie a ja godzinę hulałam na stepie , przylazłam do domu i zeżarłam 4 wafelki............ boże jak ja nie mam silnej woli............ Luc czy Ty podejrzewasza to co ja podejrzewam w kolorze lawendy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez . Zielona - sciagaj Ty tego swojego faceta zza wody i sie nie katujcie! Szkoda kazdej chwili osobno. I tego Wam zycze O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i mam problem Bateria wysiadla w ...bratorku ? ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! Wzniosłe, wzniosłe a i tak wiadomo , że chodzi o jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i mam problem Bateria wysiadla w ...bratorku ? ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! a'propos "grubej rury" to zaraz dojdziemy do sedna wzorcowych zachowań romantycznych Podobno suszonym łajnem można palić w kominku, a gdybyś była w posiadaniu także innego paleniska, to i strawy można by naważyć, takiej, no... pamiątkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez . Zielona - sciagaj Ty tego swojego faceta zza wody i sie nie katujcie! Szkoda kazdej chwili osobno. I tego Wam zycze O. tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., gdyby to bylo mozliwe to by tu był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zielonooka nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez . Zielona - sciagaj Ty tego swojego faceta zza wody i sie nie katujcie! Szkoda kazdej chwili osobno. I tego Wam zycze O. tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., gdyby to bylo mozliwe to by tu był... NIEPRAWDA - NIE ŚCIĄGAJ - potem lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut .... mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... doprowadze go do lez czyms innym, np podrapiue pazurami lakier na samochodzie... bedzie plakal jak dziecko wredne babsko w imieniu wszystkich mezczyzn kochajacych swoje auta powiem jedno: NIE WAŻ SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez . tak niewiele potrzeba.... aby komus odfrunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez . tak niewiele potrzeba.... aby komus odfrunąć moze wyposzczone jakie som? Czlowiek mlody byl , to na samo spojrzenie sie cieplo robilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i mam problem Bateria wysiadla w ...bratorku ? ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! Wzniosłe, wzniosłe a i tak wiadomo , że chodzi o jedno yyyy o co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Olenka i Potr napisalnie..wiecej nie napisze ..nie moje zycie ..ide podrapac Piotra po pleckach ... jeżeli to skierowane do mnie , ... to: ... Piotr nie pisał ... (był natomiast być może drapany po pleckach zresztą ... i to na tyle w odpowiedzi pzdr a skad wiesz ze nie pisal a tak na powaznie to glodna jestem !!! rrmi oddaj to ptasie mleczko Slonce nie badz wisnia ......... "a skad wiesz ze nie pisal " ... ponieważ wyżej dopisałem: Olenka i Potr napisalnie..wiecej nie napisze ..nie moje zycie ..ide podrapac Piotra po pleckach ... jeżeli to skierowane do mnie , ... to: ... Piotr nie pisał ... (był natomiast być może drapany po pleckach zresztą ... i to na tyle w odpowiedzi pzdr ps - .................. jakos dziwnie nie mam motylkow w brzuchu na mysl o bylych facetach i nie trzesa mi sie rece , no i mam problem ... chyba, że POTR ... ma byłych facetów ... dalszego ciągu w tej kwestii nie przewiduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut .... mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... doprowadze go do lez czyms innym, np podrapiue pazurami lakier na samochodzie... bedzie plakal jak dziecko wredne babsko w imieniu wszystkich mezczyzn kochajacych swoje auta powiem jedno: NIE WAŻ SIĘ masz racje...co biedny samochodzik winny.... tylko ze nic innego go do placzu nie doprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 nie..to ja mam motylki jak drapie po plecach i Piotr mam nadzieje tez . tak niewiele potrzeba.... aby komus odfrunąć moze wyposzczone jakie som? Czlowiek mlody byl , to na samo spojrzenie sie cieplo robilo oczywiście chodzi ci o spojrzenie "po" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 no i mam problem Bateria wysiadla w ...bratorku ? ohhhh a fujc! tu wzniosle rzeczy sa poruszane a ty z grubej rury....! Wzniosłe, wzniosłe a i tak wiadomo , że chodzi o jedno yyyy o co ?? O prokreację - bo o cóż innego ? Pawson - come on.....- słuchasz nie tych stacji radiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oj! to niedobrze... bo przy wyrywaniu mógłby uronic łzę, którą Ty (Westalka Domowego Ogniska, w skrócie WDO) zbierałabys do szklanej fiolki, po jego wyjeździe polewałabyś zawartością jajka na twardo uzyskując pewien substytut .... mogłabyś nawet Oleńkę na takie miłe śniadanie zaprosić, niechby sobie do tego kupiła po drodze paróweczkę... doprowadze go do lez czyms innym, np podrapiue pazurami lakier na samochodzie... bedzie plakal jak dziecko wredne babsko w imieniu wszystkich mezczyzn kochajacych swoje auta powiem jedno: NIE WAŻ SIĘ masz racje...co biedny samochodzik winny.... tylko ze nic innego go do placzu nie doprowadzi a jakby mu sforamtowac dysk w kompie... ja bym po tym beczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 dobra a teraz jak każdy prawdziwy facet ide prasowac pieluchy ... bede za 6 szt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oczywiście chodzi ci o spojrzenie "po" ... Jako osoba nadzwyczaj przyzwoita ,nie odpowiem na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oczywiście chodzi ci o spojrzenie "po" ... w przypadku spojrzena "po" to czasem robiło Ci sie gorąco, wręcz ... i włosy dęba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Luc Skywalker znam, do szkoly chodzilam. Forumowicz House wklejal nawet zdjecie twego bloku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 26.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zielonooka tak bez zartów - to łatwo powiedziec - zciagaj..., gdyby to bylo mozliwe to by tu był... no nareszcie zielona !!!! I teraz to Y powinien przeczytac ! Tym jednym zdaniem pokazalas ze zalezy Ci nan nim , a nie tym, ze wyszlas calo z opresji w ktora sie sama wpakowalas. Osz Ty! I od razu tak trzeba bylo napisac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts