Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

Ide ale sie nie dam ;) dzieki Sel :wink:

Jestem po kapieli zaraz sie robie na bóstwo na niebosklonie... :roll: :lol:

I generalnie juz mniejsze nerwy , mysle ze bedzie ok (kurcze , musi byc)

Neferka, Pawson - macie racje, macie racej, macie racje i tak ze 100 Wam napisze , ale co z tego..., bede uczciwa i szczera (a co mi tam)- nie dam rady nie pójsc, po prostu :-?

Jakis tam balagan w glowie pewnie bedzie... ale ja mam dobra pamiec i pamietam co bylo 2 lata temu i wiem ze nie rozstalismy sie bo przypalilam obiad , a on sie spoznil 10 minut....tylko powody byly powazniejsze... no...

uffff

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i jeszcze odpowiedź do dzisiejszej ankiety co robicie o 4 w nocy ...

czekamy przed kompami az zielonooka wróci i napisze jak bylo ...

(to tak zeby nie bylo super powaznie ... :lol: :lol: )

Chociaz raz bede do przodu z powodu czasu .

Nocki nie zarwe :D

Zielonooka a to ten sam co pisalas w pierwszym dzienniku?

i jeszcze odpowiedź do dzisiejszej ankiety co robicie o 4 w nocy ...

czekamy przed kompami az zielonooka wróci i napisze jak bylo ...

(to tak zeby nie bylo super powaznie ... :lol: :lol: )

Chociaz raz bede do przodu z powodu czasu .

Nocki nie zarwe :D

Zielonooka a to ten sam co pisalas w pierwszym dzienniku?

nie, za tamtym nie tesknie i dzieki bogu ze wyszlam trzasnawszy drzwiami wtedy :D

to o jedno miejsce wczesniejszy i nie z warszawki

a jeszcze jedno Notkowi powiedzialam, niech on sie tez denerwuje, co ja , sama ma sie stresowac, czy jak? :lol:

Powiedzial ze mam oczywiscie prawo isc z kim chce, bla bla bla....a na koniec ze ma nadzieje ze nie wyjdzie na mega idiote jak mi zaufa.

ide głupi łeb suszyc i koafiure ukladac :wink:

A ja zawsze się zastanawiam jak ja bym się poczuła na miejscu "drugiej połówki". I wychodzi mi, ż nieźle bym się wkurzyła. I nie piszcie o zaufaniu, wzajmnym szacunku i nieograniczaniu wolności.

WKURZYŁABYM się nie na żarty.

za sam pomysł takiego spotkania. Proszę bardzo : znajomi - tak, byłe kochanki - nie.

Nefer, ale sama napisalas byle.. to bylo a teraz jest teraz. Nie rozumiem dlaczego miala bym sie nie spotykac z moimi bylymi facetami, czy moj malz ze swoimi bylymi kobialkami, jezeli mamy na to ochote. Jezeli Ci lubie sa wartosciowi, nie zywimy do nich zadnych "wyzszych" uczuc jak nienawisc, obrzydzenie, milosc, czy zauroczenie, to nie widze w tym nic na co bysmy sie mieli wkurzac :roll: Przeciez to ze zwiazek sie rozlecial, nie znaczy ze Ci ludzie przestali istniec.

I powiem wiecej, mamy dobre kontakty ze swoimi ex malzonkami i ex zonami :wink: a takze ich obecnymi partnerami, dziecmi, psami i kotami :lol:

Chyba jednak w naszych zwiazkach za duza uwage poswiecamy zdradom i tym co bylo, a liczy sie to teraz i to co bedzie.

A ja zawsze się zastanawiam jak ja bym się poczuła na miejscu "drugiej połówki". I wychodzi mi, ż nieźle bym się wkurzyła. I nie piszcie o zaufaniu, wzajmnym szacunku i nieograniczaniu wolności.

WKURZYŁABYM się nie na żarty.

za sam pomysł takiego spotkania. Proszę bardzo : znajomi - tak, byłe kochanki - nie.

Olala! I znów byłby wp...l. 8)