zielonooka 26.04.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ok ale to ja poszukam takiego hiper ekstra To wklej dwa . Jedno twoje (rzekomo ) , a drugie podpisz , ze to niby Pimiety . nie... a jak sie wstrzele sie z rozmiarem? swoj to znam wiec cos tam wybiore a jak okaze sie ze kolezanki nie docenie? i bedzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 intrygant dymu mu się zachciewa Alez nie . Ja moge , zeby symetria byla zachowana , wkleic zdjecie swoich valorow . Ale kogo to interesuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oczywiście chodzi ci o spojrzenie "po" ... w przypadku spojrzena "po" to czasem robiło Ci sie gorąco, wręcz ... i włosy dęba..... Na filmach "po" to zawsze idzie papieros . yyyy ja chodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ... a jak okaze sie ze kolezanki nie docenie? i bedzie na mnie Celuj tak pomiedzy cytryna a pomarancze . I reklamacji nie powinno byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja moge , wkleic zdjecie swoich valorow . Ale kogo to interesuje ... mnie ... , żeby jasność była - nie chodzi o zakusy moje osobiste na Twoje wtenczas, tylko o to że pewne cechy się dziedziczy no i tego.... rozumiesz "kota w worku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pawson czy to juz 6 pieluch minelo? Jak ten czas szybko leci. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Luc wstydze sie, mowy nie ma.... Alez to nie musi byc twoje popiersie . Wklej czyjekolwiek , a my i tak bedziemy zadowoleni . ... no dobra Luc, ... niech Ci będzie to taki artystyczny "powiększony" awatarek (może nawet z..........j) http://www.pacyfka.xemantic.com/obrazki/PIERSI.JPG a tu masz w "przekroju" http://www.dziecionline.pl/trudne/Artykuly/piersi.jpg pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ojjj ten w przekroju to taki ...malo erotyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pawson czy to juz 6 pieluch minelo? Jak ten czas szybko leci. : bylo z 12cie ale waska specjalizacja czyni cuda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A gdzie tak dają ????? u pimenty na parapetowie ja z dlugim w delegacje jadymy A jak daleko jadyta ? Czyżby do miasta na G ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Pawson czy to juz 6 pieluch minelo? Jak ten czas szybko leci. : bylo z 12cie ale waska specjalizacja czyni cuda ... ooo to moze cos ci podrzucic - nie pieluchy akurat bo juz wyrosłam ( ja nie znosze prasowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hej chef jesli za laski bez ciuchow redakcja daje ban-any to za te nawet bez skory grozi ci chłosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 http://www.dziecionline.pl/trudne/Artykuly/piersi.jpg pozdrawiam serdecznie Zawsze tajemna była dla mnie fascynacja mężczyzn biustami - Chef potwierdził moje poglądy ( przekrojowo:)) - to tylko mleczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A jak daleko jadyta ? Czyżby do miasta na G ? no jasne Aggi jak bedzie wtenczas , to Ty juz bedziesz na drutach wnukom sweterki robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Aggi jak bedzie wtenczas , to Ty juz bedziesz na drutach wnukom sweterki robila toteż pragnę sie rozeznać co do narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 toteż pragnę sie rozeznać co do narzędzi zawsze bylas taka wscibska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hej chef jesli za laski bez ciuchow redakcja daje ban-any to za te nawet bez skory grozi ci chłosta .... taaaaaaa ... na poznańskim Starym Rynku ... przy Pręgierzu ... zgadzam się (wszakże pod warunkiem, że chłostać będzie zielonooka ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 toteż pragnę sie rozeznać co do narzędzi zawsze bylas taka wscibska? przecież długi juz opowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 O wilku mowa , gdzie jest dlugi? A do mlodych tez bedziesz nochal wciskala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.04.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hej chef jesli za laski bez ciuchow redakcja daje ban-any to za te nawet bez skory grozi ci chłosta .... taaaaaaa ... na poznańskim Starym Rynku ... przy Pręgierzu ... zgadzam się (wszakże pod warunkiem, że chłostać będzie zielonooka ) pzdr luzik, takie klimaty ...moze do tej pory mi obce ale...wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac preferujesz czarna skóre czy czerwony lateks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts