Pawson 27.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jede do kolezanki no ladnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 chyba nic... ja wyjezdzam dzis sie długoweekendować to mnie nie bedzie zyczcie mi odpoczecia od stresow (ps. jede do kolezanki , zeby nie było ze znow zeszlam na zla droge ) to ona ma tam dobre drogi to Ty chyba zagramanicę jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 chyba nic... ja wyjezdzam dzis sie długoweekendować to mnie nie bedzie zyczcie mi odpoczecia od stresow (ps. jede do kolezanki , zeby nie było ze znow zeszlam na zla droge ) Jak to sobie jedziesz , a wybrałaś już te deski podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Majka kolezanka prawie pod niemiecka granica - ale jade dzis a dlugoweekendowac bede sie juz tam u niej a nie na polskich drogach Agnieszka 1 - a skad! pomysle po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 27.04.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Magdziu przepraszam ,ale puknij ty sie w glowe co? Jakis oszolom wypisuje dziwne teorie a ty to łykasz bez popitki i uwazasz słowa jakiegos jasia to za stwierdzenie faktu ?!?!?!?!? tzn co? on powiedzial ze Y daje mi przyzwolenie i twoim zdaniem jest to prawda?! I jeszcze produkujesz inwektywy wobec mojego faceta ??? Wypraszam sobie To juz jasiu, cholera... jest lepszy bo pisze "widocznie", "zapewne" czyli pewnosci nie ma, a ty walisz tekst w formie oznajmujacej Jezuuuu wez ty przeczytaj to co napisalas.... i nie znajac do konca calej sprawy nie produkuj pogietych pseudopsychologicznych teorii bo mi wlasnie rece opadly - nie po postach jasia (luzik ) a wlasnie po twoim Przepraszam, zielonooka. Pukam się w głowę, biję w pierś. Nie powinnam tego pisać, to Twoja, Wasza sprawa. Poniosło mnie trochę, mo że źle się wyraziłam, a to dlatego, że... sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji i patrzę na to ze swojej perspektywy. Jeszcze raz przepraszam, nie chowaj urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Widze ze kilka osob drapia chyba jakies wszy To nie moja telenowela i drapanki pozostana dla mnie i Piotra - Ten kanal wylaczam. Pozdrawiam O. p.s. zdania nie zmienilam - nie robi sie tak facetowi, na ktorym komus zalezy Julia7 "Trudno mi pojšć Twoje zachowanie - z jednej strony oznajmiasz na forum co czym nie byłaby zachwycona najbliższa Ci osoba..." no wlasnie To on Piotr czy Lotr , ups Potr? Opowiedz nam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Przepraszam, zielonooka. Pukam się w głowę, biję w pierś. Nie powinnam tego pisać, to Twoja, Wasza sprawa. Poniosło mnie trochę, mo że źle się wyraziłam, a to dlatego, że... sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji i patrzę na to ze swojej perspektywy. Jeszcze raz przepraszam, nie chowaj urazy. luzik troche sie nastroszylam wczoraj ale juz mi przeszlo pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zielonooka - ja już nie mam do Ciebie siły !! TERAZ Z KOLEŻANKĄ ???????? Czyś Ty rozum postradała? A może przesiąknięcie Cię dopadło ?????? No powinnam interweniować ! Jedynie pocieszenie, że z tego dzieci nie będzie .... Baw się dobrze ! Buziaczki :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.04.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zielonooka - ja już nie mam do Ciebie siły !! TERAZ Z KOLEŻANKĄ ???????? Czyś Ty rozum postradała? A może przesiąknięcie Cię dopadło ?????? No powinnam interweniować ! Jedynie pocieszenie, że z tego dzieci nie będzie .... Baw się dobrze ! Buziaczki :):) jedna różnica .. jak wtedy wszyscy współczuli Y to teraz będą zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.04.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Przepraszam, zielonooka. Pukam się w głowę, biję w pierś. Nie powinnam tego pisać, to Twoja, Wasza sprawa. Poniosło mnie trochę, mo że źle się wyraziłam, a to dlatego, że... sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji i patrzę na to ze swojej perspektywy. Jeszcze raz przepraszam, nie chowaj urazy. raaany Magdzia - pierwszy raz widzę coś tak fajnego i pozytywnego na tym forum!!!!! Jestem pod wrażeniem umiejętności pochylenia czoła i klasy! Szczerze mi zaimponowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Przepraszam, zielonooka. Pukam się w głowę, biję w pierś. Nie powinnam tego pisać, to Twoja, Wasza sprawa. Poniosło mnie trochę, mo że źle się wyraziłam, a to dlatego, że... sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji i patrzę na to ze swojej perspektywy. Jeszcze raz przepraszam, nie chowaj urazy. raaany Magdzia - pierwszy raz widzę coś tak fajnego i pozytywnego na tym forum!!!!! Jestem pod wrażeniem umiejętności pochylenia czoła i klasy! Szczerze mi zaimponowałaś. Bo Magdzia to fajna babka, pamietam jak upierała, że na dziecko ją nie stać Potrafi zmienic zdanie i sie do tego przyznać i za to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Czyli: strony kłócące się dały sobie po razie. I teraz będzie zgoda i pokój. No i może wreszcie wątek spadnie - jak życzyła sobie autorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 a gdzie flaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 KONIEC WĄTKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts