Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magdziu przepraszam ,ale puknij ty sie w glowe co? :evil:

Jakis oszolom wypisuje dziwne teorie a ty to łykasz bez popitki i uwazasz słowa jakiegos jasia to za stwierdzenie faktu ?!?!?!?!? :o :o :o

tzn co? on powiedzial ze Y daje mi przyzwolenie i twoim zdaniem jest to prawda?! :o

I jeszcze produkujesz inwektywy wobec mojego faceta ??? :o :evil: Wypraszam sobie :evil:

To juz jasiu, cholera... jest lepszy bo pisze "widocznie", "zapewne" czyli pewnosci nie ma, a ty walisz tekst w formie oznajmujacej :o

Jezuuuu :o wez ty przeczytaj to co napisalas.... i nie znajac do konca calej sprawy nie produkuj pogietych pseudopsychologicznych teorii

bo mi wlasnie rece opadly - nie po postach jasia (luzik ) a wlasnie po twoim

Przepraszam, zielonooka. :oops: Pukam się w głowę, biję w pierś. Nie powinnam tego pisać, to Twoja, Wasza sprawa. Poniosło mnie trochę, mo że źle się wyraziłam, a to dlatego, że... sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji i patrzę na to ze swojej perspektywy. Jeszcze raz przepraszam, nie chowaj urazy.

Widze ze kilka osob drapia chyba jakies wszy :o :roll:

To nie moja telenowela i drapanki pozostana dla mnie i Piotra -

Ten kanal wylaczam.

Pozdrawiam O.

p.s.

zdania nie zmienilam - nie robi sie tak facetowi, na ktorym komus zalezy

Julia7

"Trudno mi pojšć Twoje zachowanie - z jednej strony oznajmiasz na forum coœ czym nie byłaby zachwycona najbliższa Ci osoba..."

no wlasnie

To on Piotr czy Lotr , ups Potr?

Opowiedz nam o tym

Przepraszam, zielonooka. :oops: Pukam się w głowę, biję w pierś. Nie powinnam tego pisać, to Twoja, Wasza sprawa. Poniosło mnie trochę, mo że źle się wyraziłam, a to dlatego, że... sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji i patrzę na to ze swojej perspektywy. Jeszcze raz przepraszam, nie chowaj urazy.

luzik :wink: troche sie nastroszylam wczoraj ale juz mi przeszlo :wink:

pozdrawiam! :wink:

Zielonooka - ja już nie mam do Ciebie siły !!

TERAZ Z KOLEŻANKĄ ???????? Czyś Ty rozum postradała? A może przesiąknięcie Cię dopadło ??????

No powinnam interweniować !

Jedynie pocieszenie, że z tego dzieci nie będzie ....

Baw się dobrze ! Buziaczki :):):):):)

Zielonooka - ja już nie mam do Ciebie siły !!

TERAZ Z KOLEŻANKĄ ???????? Czyś Ty rozum postradała? A może przesiąknięcie Cię dopadło ??????

No powinnam interweniować !

Jedynie pocieszenie, że z tego dzieci nie będzie ....

Baw się dobrze ! Buziaczki :):):):):)

jedna różnica ..

jak wtedy wszyscy współczuli Y

to teraz będą zazdrościć :lol: :lol: :lol:

raaany Magdzia :o - pierwszy raz widzę coś tak fajnego i pozytywnego na tym forum!!!!! Jestem pod wrażeniem umiejętności pochylenia czoła i klasy! Szczerze mi zaimponowałaś.

raaany Magdzia :o - pierwszy raz widzę coś tak fajnego i pozytywnego na tym forum!!!!! Jestem pod wrażeniem umiejętności pochylenia czoła i klasy! Szczerze mi zaimponowałaś.

Bo Magdzia to fajna babka, pamietam jak upierała, że na dziecko ją nie stać :D Potrafi zmienic zdanie i sie do tego przyznać i za to ja lubię 8)