selimm 23.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 POd warunkiem ze to sie da zjesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 POd warunkiem ze to sie da zjesć moje -tak .... a inne niech się uczą ...najlepiej na cudzych błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 a co tam w opolskim takiego dobrygo gotują pewnie pyszne Big-maki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 ps nie bądź taka pewna ,że Y się nie doczyta Twoich wypowiedzi .....wystarczy ,że sprawdzi w Twoim profilu wszystkie wpisy i masz eee, on i tak duzo wie bo ja egoistycznie dla wlasnego komfortu psychicznego sama mu duzo powiedzialam... na tyle duzo ze nie boje sie ewentualnego "odkrycia" oczywiscie ze zbagatelizowalam troche cale wydarzenie w wersji dla Niego .. ale on wchodzi na forum przy okazji jak jest ze mna, i raczej w detektywa sie nie bawi takze tu - luzik a zdanie - madre bylo....nie powiem, zapamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 a co tam w opolskim takiego dobrygo gotują pewnie pyszne Big-maki kuchnia śląska a potem każdo mo górny i dolny ślonsk ( dla nie wtajemniczonych ...duży cyc i rzyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 a co tam w opolskim takiego dobrygo gotują pewnie pyszne Big-maki kuchnia śląska a potem każdo mo górny i dolny ślonsk ( dla nie wtajemniczonych ...duży cyc i rzyć ) No ja, te krupnioki i piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 ps nie bądź taka pewna ,że Y się nie doczyta Twoich wypowiedzi .....wystarczy ,że sprawdzi w Twoim profilu wszystkie wpisy i masz eee, on i tak duzo wie bo ja egoistycznie dla wlasnego komfortu psychicznego sama mu duzo powiedzialam... na tyle duzo ze nie boje sie ewentualnego "odkrycia" oczywiscie ze zbagatelizowalam troche cale wydarzenie w wersji dla Niego .. ale on wchodzi na forum przy okazji jak jest ze mna, i raczej w detektywa sie nie bawi takze tu - luzik a zdanie - madre bylo....nie powiem, zapamietam Jak jest w porządku facetem, a na pewno jest, to sobie takimi drobiazgami nie będzie głowy zawracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 wlasnie wrociłem do domu Zielonooka żeby się nie rozpisywać to powiem tylko że dobrze postąpiłaś ... tylko zapisz sobie na ścianie nad telefonem postanowienie że to ostatnie spotkanie ... bo jak znów za dwa lata zadzwoni to możesz nie pamiętać PS. a z wyjazdem z psem to wg mnie kit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 PS. a z wyjazdem z psem to wg mnie kit... Nie wiem, moze i piesek byl płci zenskiej i mial dluga blond siersc nie sadze bo on czesto takie wyskoki mial - w takim stylu i roznym innym ale teraz to nie ma akurat znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 wpadlem na chwilke ....zadnych newsow ni ma Qurde, nie Ty jeden, mie sama juz brzuch boli, za bardzo sie wczuwam.... Mam nadzieje, ze zaraz doczytam, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Hmmmmmm Zielonooka i tak bez buzi na dobranoc ( a moze dziendobry - 4 rano)w tym samochodzie sie skończyło spotkanko ? No co , ja tak prosto z mostu zapytam - skromnie i cichutko zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Hmmmmmm Zielonooka i tak bez buzi na dobranoc ( a moze dziendobry - 4 rano)w tym samochodzie sie skończyło spotkanko ? No co , ja tak prosto z mostu zapytam - skromnie i cichutko zresztą A pytaj... to ja prosto z mostu odpowiem buzi było, ale bez jezorka hmmm bardzo zgrzeszylam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 buzi było, ale bez jezorka hmmm bardzo zgrzeszylam ? Ja cię rozgrzeszam, idź nie grzesz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 buzi było, ale bez jezorka ... eeee - nie wierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 buzi było, ale bez jezorka ... eeee - nie wierzę ... ohh no i jak ja biedna mam udowodnic? a--ha!!! ... w Polsce trzeba udowodnic wine a nie ..niewinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 wpadlem na chwilke ....zadnych newsow ni ma Qurde, nie Ty jeden, mie sama juz brzuch boli, za bardzo sie wczuwam.... Mam nadzieje, ze zaraz doczytam, co i jak smiej sie, smiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 ale troche pomarudzić muszę ... Y powinien dostać od ciebie WIELKIEGO BUZIAKA bo napewno bylomu troche nie OK wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 buzi było, ale bez jezorka ... eeee - nie wierzę ... ohh no i jak ja biedna mam udowodnic? a--ha!!! ... w Polsce trzeba udowodnic wine a nie ..niewinność Ja na miejscu Y musiałbym i tak Ci uwierzyć - wzajemne zaufanie zobowiązuje, ale ... kaczor ( może być kogut ) choć ma kilka kaczek na utrzymaniu to i tak nie wie czyje kaczątka wychowuje ( no chyba że jest sam w ... haremie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Y powinien dostać od ciebie WIELKIEGO BUZIAKA Pomyslalam o czyms wiecej nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 ale troche pomarudzić muszę ... Y powinien dostać od ciebie WIELKIEGO BUZIAKA bo napewno bylomu troche nie OK wczoraj Pawson wiem ze nie ok..., ja gdyby mnie postawil w podobnej sytuacji i jeszcze była daleko to bym chałupe chyba rozniosla Ale musialam sie spotkac, z dwojga zlego chcialam powiedziec, nie chce takiej sytuacji ze mi sie kiedys przypadkowo wypsnie ze cos takiego mialo miejsce...i co? Zresztą... Y zachował spokój, moze udawany, ale mi ....zaimponował... nie powiem.... Tak wiec bilans ze spotkania - Y duzy plus za opanowanie, zaufanie i spokój, M. minus za sciemnianie , kombinowanie i stawianie mnie w głupiej sytuacji.... ( i jeszcze uwazanie mnie za totalnego naiwniaka i baranka umyslowego , ktorego sie łatwo kłamstewkami i czułymi słowkami urobi to mnie chyba najbardziej wkurzylo ) rrmi nie bój nic, nagroda bedzie.... aż bedzie zwiewał przedemna i probowal zabarykadowac sie w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts