Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mam zagwostke :( taka teraz modną tematycznie na forum ;(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ps

nie bądź taka pewna ,że Y się nie doczyta Twoich wypowiedzi .....wystarczy ,że sprawdzi w Twoim profilu wszystkie wpisy i masz :oops:

eee, on i tak duzo wie bo ja egoistycznie dla wlasnego komfortu psychicznego sama mu duzo powiedzialam... :wink:

na tyle duzo ze nie boje sie ewentualnego "odkrycia"

oczywiscie ze zbagatelizowalam troche cale wydarzenie w wersji dla Niego .. ale on wchodzi na forum przy okazji jak jest ze mna, i raczej w detektywa sie nie bawi :wink: takze tu - luzik

a zdanie - madre bylo....nie powiem, zapamietam ;)

ps

nie bądź taka pewna ,że Y się nie doczyta Twoich wypowiedzi .....wystarczy ,że sprawdzi w Twoim profilu wszystkie wpisy i masz :oops:

eee, on i tak duzo wie bo ja egoistycznie dla wlasnego komfortu psychicznego sama mu duzo powiedzialam... :wink:

na tyle duzo ze nie boje sie ewentualnego "odkrycia"

oczywiscie ze zbagatelizowalam troche cale wydarzenie w wersji dla Niego .. ale on wchodzi na forum przy okazji jak jest ze mna, i raczej w detektywa sie nie bawi :wink: takze tu - luzik

a zdanie - madre bylo....nie powiem, zapamietam ;)

Jak jest w porządku facetem, a na pewno jest, to sobie takimi drobiazgami nie będzie głowy zawracał :D

wlasnie wrociłem do domu

Zielonooka

żeby się nie rozpisywać to powiem tylko że dobrze postąpiłaś ... tylko zapisz sobie na ścianie nad telefonem postanowienie że to ostatnie spotkanie ... bo jak znów za dwa lata zadzwoni to możesz nie pamiętać :lol: :lol: :lol:

PS. a z wyjazdem z psem to wg mnie kit... 8) 8)

Hmmmmmm Zielonooka i tak bez buzi na dobranoc ( a moze dziendobry - 4 rano)w tym samochodzie sie skończyło spotkanko ? :wink:

No co , ja tak prosto z mostu zapytam - skromnie i cichutko zresztą :lol:

A pytaj... to ja prosto z mostu odpowiem ;) buzi było, ale bez jezorka :wink:

hmmm bardzo zgrzeszylam ? :wink:

buzi było, ale bez jezorka :wink:...

eeee - nie wierzę ... :roll: 8)

ohh no i jak ja biedna mam udowodnic?

a--ha!!! ... w Polsce trzeba udowodnic wine a nie ..niewinność :p 8)

Ja na miejscu Y musiałbym i tak Ci uwierzyć - wzajemne zaufanie zobowiązuje, ale ... kaczor ( może być kogut :wink:) choć ma kilka kaczek na utrzymaniu to i tak nie wie czyje kaczątka wychowuje :wink: 8) ( no chyba że jest sam w ... haremie :wink:)

ale troche pomarudzić muszę ...

Y powinien dostać od ciebie WIELKIEGO BUZIAKA bo napewno bylomu troche nie OK wczoraj

Pawson wiem ze nie ok..., ja gdyby mnie postawil w podobnej sytuacji i jeszcze była daleko to bym chałupe chyba rozniosla :-?

Ale musialam sie spotkac, z dwojga zlego chcialam powiedziec, nie chce takiej sytuacji ze mi sie kiedys przypadkowo wypsnie ze cos takiego mialo miejsce...i co? Zresztą... Y zachował spokój, moze udawany, ale mi ....zaimponował... nie powiem....:roll:

Tak wiec bilans ze spotkania - Y duzy plus za opanowanie, zaufanie i spokój, M. minus za sciemnianie , kombinowanie i stawianie mnie w głupiej sytuacji.... ( i jeszcze uwazanie mnie za totalnego naiwniaka i baranka umyslowego , ktorego sie łatwo kłamstewkami i czułymi słowkami urobi :evil: to mnie chyba najbardziej wkurzylo )

rrmi nie bój nic, nagroda bedzie.... aż bedzie zwiewał przedemna i probowal zabarykadowac sie w lazience :wink: :lol: