SławekD-żonka 28.04.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/217/88.png Co tam będzie, że te płytki ułożone w taki skos? Tutaj trochę kombinowałam... Będzie tam stół przystawiony, więc by ściany nie brudzić są też i płytki, tylko nie chciałam by były po prostu ucięte i trochę złośliwie to zrobiłam, bo mojej mamie i teściowej się tak nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.04.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Będzie tam stół przystawiony, więc by ściany nie brudzić są też i płytki, tylko nie chciałam by były po prostu ucięte i trochę złośliwie to zrobiłam, bo mojej mamie i teściowej się tak nie podoba A poza tym skąd wiedzą, że będzie brzydko, jak nie wiedza jak będzie? Jak zrobisz to wklej, bo ciekawa jestem jak to zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Będzie tam stół przystawiony, więc by ściany nie brudzić są też i płytki, tylko nie chciałam by były po prostu ucięte i trochę złośliwie to zrobiłam, bo mojej mamie i teściowej się tak nie podoba A poza tym skąd wiedzą, że będzie brzydko, jak nie wiedza jak będzie? Jak zrobisz to wklej, bo ciekawa jestem jak to zrobisz. Brzydko bo raz, że ja to wykombinowałam - czyli musi byc źle - tak dla zasady, a dwa, że to nie przyjęty standard Też jestem ciekawa jak to wyjdzie O zdjęciach na pewno nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 28.04.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Monika B, nie ma problemu :) UUffffffffffffffff plytki kupione Aparici - Liberty Crema (baaaaaaardzo jasniutki niemal bialy bez w bardzo delikatne poziome paseczki w kolorze szarym i bezowym). Hmmmm bez sensu takie tlumaczenie moze znajde zdjatko.... Jako dekor zaplanowalam przez cala szerokosc cienki paseczek w kolorze czekoladowym (w takim kolorze sa fronty), ale nastapila zmiana koncepcji - pan skusil mnie na cienkie metalowe listwy wstawiane pomiedzy plytki. Teraz jest problem z fugami :):) czekoladowe czy szare w kolorze paseczkow na plytkach, czy bezowe tez w kolorze paseczkow?????????? Kolorowy zawrot glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Inezka ja bym dala baaaaaaardzo jasniutki niemal bialy jak na plytkach sa delikatne paseczki, do tego czekoladowy pasek, do tego metalowa wstawka... to juz nie wymyslala bym dodatkowego oczoplasu Tym bardziej ze dodatki do kuchni tez bedziesz jakies miala napewno, bo ja wiem metalowy stojak na papier czy cus.... co za duzo to nie .... hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 28.04.2006 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzieki Mohag za podpowiedz tej czekoladowej listwy nie bedzie tylko jedna cieniutka metalowa. Znalazlam plytke, ale tutaj wyglada na zbyt szara, w rzeczywistosci jest znacznie jasniejsza i ladniejsza: http://hoffmanowska.pl/Wnetrza/APARICI%20z%20serii%20Liberty%20Beauty.jpg Fugi beda w kolorze jasno bezowym lub jasno szarym. A sciany??? Zastanawialam sie nad taka jasna ciepla "kawa z mlekiem" tylko obawiam sie, ze sie wszystko zleje. Ciekawe jak by wygladal taki jasny zielony, "cierpka cytryna" czy jakos tam, zblizony do oliwkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 aaaa myslalam ze pan Cie namowil dodatkowo na metalowy paseczek do tej ciemno czekoladowego paseczka.... bo tak prawde mowiac ciekawie by wygladalo na gorze tego paseczka a co do fugi i scian to zalezy to od tego jaki klimat chcesz miec w kuchni. Jak cieplejszy to bezowe fugi i kawa z mlekiem sciany... jak zimniejszy to szare i szare sciany mniam. Ale takie jasne szare. I pamietaj ze przy ciemniejszych meblach - czekolada . nic sie nie bedzie zlewac, tym bardziej ze domowe kuchnie nie sa kuchniami z prospektow hihi u nas jest i tak za duzo roznych dodatkow, kubkow, scierek itp ktore leza sobie tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 28.04.2006 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 aaaa myslalam ze pan Cie namowil dodatkowo na metalowy paseczek do tej ciemno czekoladowego paseczka.... bo tak prawde mowiac ciekawie by wygladalo na gorze tego paseczka Mooohaaaaaaaaaaaaag nie wprowadzaj zamieszania do i tak skolowanej glowy w momencie, gdy sobie wmowilam, ze wlasnie tak jak chce bedzie najpiekniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 28.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 aaaa myslalam ze pan Cie namowil dodatkowo na metalowy paseczek do tej ciemno czekoladowego paseczka.... bo tak prawde mowiac ciekawie by wygladalo na gorze tego paseczka Mooohaaaaaaaaaaaaag nie wprowadzaj zamieszania do i tak skolowanej glowy w momencie, gdy sobie wmowilam, ze wlasnie tak jak chce bedzie najpiekniej. i ciągle te wybory zawrót głowy na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 aaaa myslalam ze pan Cie namowil dodatkowo na metalowy paseczek do tej ciemno czekoladowego paseczka.... bo tak prawde mowiac ciekawie by wygladalo na gorze tego paseczka Mooohaaaaaaaaaaaaag nie wprowadzaj zamieszania do i tak skolowanej glowy w momencie, gdy sobie wmowilam, ze wlasnie tak jak chce bedzie najpiekniej. bo bedzie najpiekniej, same plytki sa cacuszko... to sa chyba jedne z ladniejszych plytek jakie mi sie w oczy rzucily w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 05.07.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 podbijam temat, bo niedługo (mam nadzieje) czeka mnie kuchnia i fliziarz. jak na razie wybrane (ale to moze sie jeszcze zmienic) mam nad blat płytki 45x45 krem (te same co na podłoge) i tu pojawia sie pierwszy problem bo odległość szafek wiszących od blatu wynosi 50. Jak to ułożyć?? Inezka, czy te twoje płytki sa matowe? czy mają choć troche połysku? napiszcie prosze jakie macie płytki (firma i seria) gaya toscana nie moge znaleźć chyba za długo dzis siedziałam w necie (bom chora ) bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 05.07.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 I DODATKOWE PYTANIE gdzie można kupić te metalowe listwy między płyki i czy są różne szerokości czy tylko jedna i jak bym chciała grubiej to daję podwójną?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts