Osówka 23.02.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Pan z hurtowni proponuje nam na wstępne krycie Guttafol N 105. Poddasze nieużytkowe, pokrycie - dachówka betonowa, ocieplenie w stropie. Czy ktoś ma taką folię i może się wypowiedzieć na jej temat? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Osówka dnia 2003-02-23 22:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 24.02.2003 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 No trudno, jak nie macie - to nie macie.Wobec tego co macie (och jakie piękne zdanie}pod dachówkami na niemieszkalnych poddaszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 24.02.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Pełne deskowanie i papę.Troszku drożej ,ale pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 25.02.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Adamos zmień forum, bo Twoje wypowiedzi robią się nudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.02.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Jeszcze się taki nie narodzil co by wszystkim dogodził.Więc mów za siebie . W Szwajcarii ,Szwecji i inych krajach eropejskich jest totalny powrót do pełnego deskowania .Folie są już wycofywane ,ja zrobiłem pełne deskowanie Ty możesz z folii ,ale nie upoważnia Cię to do nieomylności i krytykowania kogoś kto ma inne zdanie .Czas pracuje i pokaże kto miał z nas rację ,a jak przyjdzie większy wiatr to jeszcze szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 26.02.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Wiesz co - konfabulujesz, tzn. wymyślasz jakieś historyjki, które mają uwiarygodnić Twoje zdanie. Pisałeś już o powrocie do pełnego deskowania, wycofywaniu okien PCV, jedynie słusznych rurach miedzianych. A wszystko to są brednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 26.02.2003 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Liczyłam na konkretniejsze podpowiedzi, ale oprócz jednej od ADAMOSa (każdy ma prawo do własnego zdania) nie uzyskałam więcej. Liczyłam na pomoc, a okazało się ze stworzyłam pole do szermierki słownej pomiędzy stronami. Drodzy panowie i panie - pytanie brzmiało "CO macie na dachu" - jeśli można to wtrąćcie te informacje pomiędzy uszczypliwymi uwagami. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 26.02.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Ja mam folię i jestem zadowolony. Wytrzymała dość duże wichury i jest OK. Pod względem szczelności też jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 26.02.2003 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Ale jaką folię ?(jeśli obawiacie się kryptoreklamy to niech będzie informacja jak reklama bosmana i "bezalkoholowe piwo".Dzięki za fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 27.02.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Najpopularniejsze folie dachowe produkuje Tyvek (np. model Solid), Corotop, Dachowa. Są też rozwiązania w ramach systemu dachowego producentów dachówek, np. Braas, Wiekor itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts