Gość 24.02.2003 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Nie cerpol, nie cerbud tylko CERABUD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 25.02.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 A jednak Cerbud, co nie zmienia faktu. Ja zrezygnowałem i z nich i z Wienerbergera, w końcu są też inni gracze na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarinaZ 25.02.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Proszę wybaczyć mi ten ton w stosunku do wspomnianego czasopisma, ale pewien sposób i charakter przekazywania informacji nie bardzo pasuje do sposobu komunikacji, jaką wyniosałam z domu i szkoły.I chociaż wspomniane czasopismo "cywilizuje się" i nawet często robią dobrą robotę, to pozostanę przy lekturze, którą preferuję i jest z pewnością wiarygodna - niekoniecznie zawsze sensacyjana. Np. Forum Muratora. Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 On 2003-02-25 09:41, radex wrote: A jednak Cerbud, co nie zmienia faktu. Ja zrezygnowałem i z nich i z Wienerbergera, w końcu są też inni gracze na rynku. Cerabud to nazwa laboratorium,które dało złe wyniki badań,od których wszystko się zaczęło.Laboratorium Cerabud mieści się na terenie Fabryki (cegielni)Krotoszyn-śmiertelnego konkurenta firmy Wienerberger.A Cerbud to nowy twór.Ale przypadek z tymi nazwami! Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jArti2 05.03.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Słabo szukacie: http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=829&zaznacz=porothermhttp://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=952&zaznacz=porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 To co przeczytałem na temat porothermu budzi moją grozę, jak sobie pomyślę, że ktoś mógł wrzucić oszczędności całego swojego życia w budowę własnego grobowca..... to jest straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Proponuję poczytać też inne numery Nie,w których "autorzy" obrażają inne osoby czy instytucje(Papież,rodzima Marynarka Wojenna,itd).Autorzy żerują na bezkrytycznym podejściu swoich czytelników.W tym konkretnyym przypadku facet i jego czasopismo ośmieszają wszystkie instytucje,które na pewno dobrze kontrolują produkty i produkcję i wydają zgody na wyrób czy jakieś certyfikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.03.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Myślę, że nie ma sensu tego kolejny raz wałkować. Dyskusja na Forum już na ten temat była ale widać komuś zależy żeby ją regularnie odświeżać i mieszać w głowach kolejnym inwestorom. Nie wierzę żeby to była bezinteresowna robota. Bezinteresownych anonimów odsyłam do poniższego wątku, gdzie znajduje się też rzeczony "artykuł". http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=4160&forum=42 EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 08.03.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Zakończmy to konkluzją :wszyscy wiedzą że papierosy szkodzą ,a jednak palimy:Wybór należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts