bastek9970 30.03.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Tak wygląda podłoga bambusowa tydzień po zamontowaniu, po 3 tygodniach jest 25 pęknięć, a forma reklamuje się ze podłoga ma 25 lat gwarancji, a nie wytrzymała zaledwie tygodnia, bez użytkowania, bo nawet tam nie mieszkamy, bo jak?????? Jesteśmy w trakcie reklamacji, mam nadzieję, że zwrócą kasę, bo firma uważa się za solidną, a płaciliśmy 127 za metr po rabacie. [ATTACH]87271 Wiem, że post jest dość stary, ale chyba mam podobny problem z TYMI SAMYMI podłogami... Ciekawa jestem, jak zakończyła się Państwa reklamacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek9970 30.03.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Tak wygląda podłoga bambusowa tydzień po zamontowaniu, po 3 tygodniach jest 25 pęknięć, a forma reklamuje się ze podłoga ma 25 lat gwarancji, a nie wytrzymała zaledwie tygodnia, bez użytkowania, bo nawet tam nie mieszkamy, bo jak?????? Jesteśmy w trakcie reklamacji, mam nadzieję, że zwrócą kasę, bo firma uważa się za solidną, a płaciliśmy 127 za metr po rabacie. [ATTACH]87271 Wiem, że post jest dość stary, ale chyba mam podobny problem z TYMI SAMYMI podłogami... Ciekawa jestem, jak zakończyła się Państwa reklamacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika12345 06.04.2017 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 bardzo podobają mi się bambusowe podłogi ale słyszałam, że są niepraktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts