madd 23.04.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam. Zamierzam zlozyc papiery do dwoch bankow jednoczesnie. Jezeli przyznadza mi kredyt w dwoch (mam zle doswiadczenia z BPH ? czekalam miesiaac, powiedzieli ze dostane bez problemu, a po miesiacu mi odmowili) i z jednego zrezygnuje to sa jakies konsekwencje? Pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Moim zdaniem nie - co innego, jak już jeden dostaniesz - to wtedy oszukujesz. We wniosku nie masz pytania: Czy składano inne wnioski. Czasami tylko: Czy kiedyś odmówiono kredytu. Ja bym składał do wszystkich, co mi się podobają, a umowę podpisał z najlepszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 23.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Może być opłata za rozpatrzenie wniosku np. 50 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts