Bigsister 23.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Czy ktoś używa kabniny natryskowej z szybą po której całkowicie zatrzymuje się woda nie zostawiając żadnych śladów.Oferują nam taką kabinę, ale to wydatek rzędu 1.000.- zł extra.Czy watro? Czy szyba faktycznie zachowuje się tak jak obiecuje producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Z tego co słyszałam, to nie jest rozwiązanie raz na zawsze i za jakis czas trzeba będzie tę powłokę odnowić.Można zabezpieczyć szkło samemu, kupując specjalny preparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler 23.04.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 przereklamowane ja mam ravak anticalc i po 2-3 dniach od umycia ich płynem znów zostają ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Czy ktoś używa kabniny natryskowej z szybą po której całkowicie zatrzymuje się woda nie zostawiając żadnych śladów. Oferują nam taką kabinę, ale to wydatek rzędu 1.000.- zł extra. Czy watro? Czy szyba faktycznie zachowuje się tak jak obiecuje producent? ja mam taka kabine...Huppe designer jette job cos tam....uzytkuje od dwoch lat i szyby sa ok. kosztowala ta kabina 7 tys( po rabacie) ale nie zaluje wydatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 24.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Powłoki w kabinach sš dwojakiego rodzaju, pierwsze to takie jak w Huppe sa na stałe (jak na powierzchni samolotów) nie trzeba ich odnawiac, natomiast w Ravaku powłoka jest nałozona i trezba ja co jaki czas odnaiwać, to po porstu działa jak nawoskowany samochów a z czasem się wyciera (tak mi się wydaje, aczkolwiek moge się mylić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 24.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Po dwóch latach używania pękła szyba w kabinie prysznicowej. zmówiłem, chartowanna będzie za tydzień. Szklarz twierdzi że to wina montażysty że by ła naginana podczas montażu. Mam kontak z mistrzem od montażu i mógłbym mu podziękowac ale nie jestem tak naprawdę pewien co może by przyczyną. Kto ma jakieś doświadczenia i najważniejsze wie jak tego się wystrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG22 16.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mondrala szklarz A mam pytanie po jakim czasie pękła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 16.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Przecież szyba mogła pęknąć od mocnego trzaśnięcia.2 lata po montażu trudno obwiniać montażystę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 17.01.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Możesz zdradzić, ile kosztowała taka szyba i jakie były jej wymiary? sad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinG22 17.01.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No ale skoro to szyba do kabiny to hartowana ?? Rozsypała sie ?? Chodzi to o kabine na zamówienie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts