Seba7207 23.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Jestem w trakcie zawierania transakcji na kupno działki budowlanej. W miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego oznaczona jest jako A-129 MN, UI, UR - zabud. mieszkaniowa niskiej intensywności, usługi inne, usługi rzemieślnicze z koniecznością wykonania prac archeologicznych "dawne grodzisko".... I tu pies pogrzebany. CO ciekawe, sąsiednie działki są już zabudowane świeżo powstałymi domkami jednorodzinnymi. Czy moge mieć problemy z budową? Facet sprzedający działki (twierdzi, że nie ma problemu z budową). Przeglądałem posty o archeo, wynika z nich że koszty mogą być nieciekawe. Działkę kupuję okazyjnie, skoro sąsiednie są już zabudowane to może nie będzie problemów Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 26.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja być może nie miałem takiego samego przypadku, bo miałem napisane, że działka znajduje się w konserwatorskiej stefie archeologicznej, ale bezproblemowość potwierdzam - pismo do Urzędu, zatrudniony archeolog (300PLN), wpis do dziennika budowy i już Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 26.04.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dzwoniłem do Gminy. Powiedzieli, że trzeba zgłosić do urzędu, przyjedzie archeolog, popatrzy i napisze kwit że nie ma przeciwskazań. Sąsiednie działki są już wybudowane. W ghminie powiedzieli, że nikt nie miał problemów z budową. Gorzej jak będzie tak jak w 1 części filmu "Duch" . Osiedle domków pobudowane na starożytnym cmentarzysku. Chyba wyrzucę telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 26.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Gorzej, jak Ci zajrzy - patrzy - a tam coś na kształt Biskupina . Z georafii orłem nie byłem, ale to mniej więcej Twoje rejony Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 26.04.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Nie, trochę nie bardzo moje rejony . Działka jest pod Koszalinem, a ja czasowo urzęduję w Pyrlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikol 26.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A to przepraszam, cytując klasykę "Też ładnie" Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts