Monika Rylska 19.07.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Moja córka ma na imię Zuzanka,imię polskie ale wdzięczne:teraz Zuzanka póżniej Zuzia ,za 15 lat Zuza a za 70 babcia Zuzanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 20.07.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 SERDECZNE GRATULACJE DLA MŁODYCH (nowych RODZICÓW!!!! A co do imion, to moja córcia ma na imię Anielka i to imię bardzo mi się podoba oczywiście Typowo polskie i bardzo dziewczęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Również składam - SERDECZNE GRATULACJE Moja córcia urodziła się 28 czerwca i ma na imię Martynka http://images1.fotosik.pl/111/3a94c164281c5c22.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.07.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ja mam córeczkę, która ma na imię Jagoda. Mimo tego, że imię nie podobało mi się (przez 2 pierwsze dni życia była Paulinką ) teraz nie wyobrażam sobie żeby mogła nazywać się inaczej. Za dwa miesiące urodzi nam się kolejne dziecko i nie wiemy jakie dać mu imię. Muszę dokładnie chyba przejrzeć ten temat Narazie szukamy imienia zarówno dla chłopca jak i dziewczynki bo dzidzia nie chce się ujawnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ach no i oczywiście gratulacje dla wszystkich "świeżych" rodziców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts