Ew-ka 24.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Malwinka lub Milenka zawsze brzmi słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Malwina fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 24.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Zielonooka, ja nie mam problemu z imieniem. Ma być Oliwia a Niezły niby zaakceptował i mówi tak do niej ( przez brzuch na razie ), ale widac coś mu po głowie innego chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A a ja o Oliwi pisalam w 1 wszym poscie Tylko ostatnio wysyp Oliwek jest - dlatego mi np Liwia chodzi po glowie (kto wie , moze kiedyś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 my wybieralismy pol roku temu ... powodzenia życzę ... wybraliśmy Konstancja Małgorzata i nam się STRASZNIE PODOBA (więc jakakolwiek krytyka jest niewskazana ) podobalo mi sie jeszcze adrianna (ale jak pomyslalem ze przez pol zycia beda do niej wolac Ada to spasowalem...) magdalena (spalone z powodów historycznych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Konstancja - swietne a jak wolacie zdrobniale? Koni? hmmm czemu Magdalena z pow historycznych ?(okragly stol w magdalence? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Konstancja - swietne a jak wolacie zdrobniale? Koni? teraz wołamy "Konstanka" albo po prostu "Konstancja" a pozniej albo Koni sie zobaczy ... hmmm czemu Magdalena z pow historycznych ?(okragly stol w magdalence? chodzi raczej o moją historię niż rzeczpospolitej ... ale to już inna historia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamy już Kingę, czekamy na... (jeszcze decyzja nie zapadła..) Agatkę Weronikę Marylkę Elizę Lidię Fajna jest jeszcze Iga, Natalia, Marta Daj znać, jakie imię wybraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.04.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 my mamy 3 córki- Gabrysię (mało dziewczynek ma to imię), Dominikę- tu niestety jest trochę więcej, okazało się, że nie tylko nam się podobało, a najmłodsza nosi imię Zuzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.04.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mój syn Aleksander wybrał imię dla siostry Alicja ( Ala, Alunia, Alusia jak niegrzeczna to Alucha). Na drugie ma Kasia bo ja mam Asia a moja siostra Basia i brakowało Kasi. Mamy Alę i Olka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nasz Paweł miał się nazywać Jagoda Malina. To autentyczne imiona z kalendarza A mnie osobiście jeszcze bardzo się Zuzanna i Lena podoba. I Aleksandra i Urszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jeszcze mi się przypomniało: Ewa proste, piękne i bardzo kobiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.04.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Daniel miał być Amelką (to chyba jeszcze przed tym filmem, albo w tym samym czasie), moje późniejsze typy to Pola i Hania (nie wiedziałam, że jest jakiś film z Hanią, nie oglądam TV), a teraz jeszcze Wiwiana (to czarodziejka, w którj zakochał się Merlin. Chętnie dam licencję na każde z tych imion, bo planową prokreację raczej zakończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Zastanawiam się nad imieniem dla córki generalnie jestem za typowo polskim i nie chciałbym aby była to czwarta Kasia w klasie Basia Otylia mi sie podoba ale mialam kolezanke o tym imieniu i ona nie byla z niego zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A my swojej córeczce daliśmy na imię Kasia. Znam duzo kaś, ale raczej w moim wiekui każda z nich to fajna babka. A osobiście przez 3 lata życia mojej małej nie spotkałam jeszcze jej imienniczki, natomiast dużo Mai, Natalii, Zosi Oliwi, Pauli. Pozdrawiam wszystkie Kasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.04.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dziękuję za pozdrowienia. Ja też jakoś w realu swoich imienniczek nie spotykam często, a tych o wzroście poniżej 90 cm, to już wogóle.Nasza córcia ma na imię Hania. To nie wpływ serialu, bo telewizora nie mamy. Po prostu imię nam obojgu się bardzo podobało. Mnie się jeszcze podoba Tosia (Antonina już trochę mniej, ale zdrobnienie super) i Zuzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilek26 26.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mi się podoba jeszcze Aurelia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziękuję za pozdrowienia. Ja też jakoś w realu swoich imienniczek nie spotykam często, a tych o wzroście poniżej 90 cm, to już wogóle. Nasza córcia ma na imię Hania. To nie wpływ serialu, bo telewizora nie mamy. Po prostu imię nam obojgu się bardzo podobało. Mnie się jeszcze podoba Tosia (Antonina już trochę mniej, ale zdrobnienie super) i Zuzia. Hania bardzo ładnie Widze ze powracaja dawne imiona , u mojego syna w przedszkolu jest Marysia, Hania i Jan Kaś nie ma . Nie ma też Małgoś,Kryś,Baś ( to jak dla mnie jest bardzo ładne) Podoba mi się tez imie Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 27.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A mnie znajoma przestrzegała - nie dawaj tylko dziecku Kasia na imię, bo wszystkie Kaśki to diabły wcielone A ja dałam... No i cóż potwierdzam - diabeł wcielony. Ale za to jaki słodki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A mnie znajoma przestrzegała - nie dawaj tylko dziecku Kasia na imię, bo wszystkie Kaśki to diabły wcielone A ja dałam... No i cóż potwierdzam - diabeł wcielony. Ale za to jaki słodki... To samo mam z Kubą Kiedyś pani doktor jedna powiedziała mi - Jakub? oj to będzie się pani miała - uparty,ma swoje zdanie ,lubi rządzić ,indywidualista. Sprawdziło się Jak się uprze to ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts