Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jakie imię dla córki

Hydraulik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

my wybieralismy pol roku temu :D ... powodzenia życzę ...

wybraliśmy Konstancja Małgorzata i nam się STRASZNIE PODOBA (więc jakakolwiek krytyka jest niewskazana :wink: :wink: )

podobalo mi sie jeszcze

adrianna (ale jak pomyslalem ze przez pol zycia beda do niej wolac Ada to spasowalem...)

magdalena (spalone z powodów historycznych :lol: :lol: )

Konstancja - swietne :wink: a jak wolacie zdrobniale? Koni?

teraz wołamy "Konstanka" albo po prostu "Konstancja" a pozniej albo Koni sie zobaczy ...

hmmm czemu Magdalena z pow historycznych ?(okragly stol w magdalence?:)

chodzi raczej o moją historię niż rzeczpospolitej ... :lol: :lol:

ale to już inna historia ... :oops: :oops:

Daniel miał być Amelką (to chyba jeszcze przed tym filmem, albo w tym samym czasie), moje późniejsze typy to Pola i Hania (nie wiedziałam, że jest jakiś film z Hanią, nie oglądam TV), a teraz jeszcze :oops: Wiwiana (to czarodziejka, w którj zakochał się Merlin. Chętnie dam licencję na każde z tych imion, bo planową prokreację raczej zakończyłam. :wink:

Dziękuję za pozdrowienia.

Ja też jakoś w realu swoich imienniczek nie spotykam często, a tych o wzroście poniżej 90 cm, to już wogóle.

Nasza córcia ma na imię Hania. To nie wpływ serialu, bo telewizora nie mamy. Po prostu imię nam obojgu się bardzo podobało. Mnie się jeszcze podoba Tosia (Antonina już trochę mniej, ale zdrobnienie super) i Zuzia.

Dziękuję za pozdrowienia.

Ja też jakoś w realu swoich imienniczek nie spotykam często, a tych o wzroście poniżej 90 cm, to już wogóle.

Nasza córcia ma na imię Hania. To nie wpływ serialu, bo telewizora nie mamy. Po prostu imię nam obojgu się bardzo podobało. Mnie się jeszcze podoba Tosia (Antonina już trochę mniej, ale zdrobnienie super) i Zuzia.

Hania bardzo ładnie :p

Widze ze powracaja dawne imiona , u mojego syna w przedszkolu jest Marysia, Hania i Jan :p Kaś nie ma . Nie ma też Małgoś,Kryś,Baś ( to jak dla mnie jest bardzo ładne)

Podoba mi się tez imie Iza :p

A mnie znajoma przestrzegała - nie dawaj tylko dziecku Kasia na imię, bo wszystkie Kaśki to diabły wcielone :D

A ja dałam...

No i cóż potwierdzam - diabeł wcielony. Ale za to jaki słodki...

To samo mam z Kubą :lol:

Kiedyś pani doktor jedna powiedziała mi - Jakub? oj to będzie się pani miała - uparty,ma swoje zdanie ,lubi rządzić ,indywidualista. Sprawdziło się :lol: Jak się uprze to ............... :wink: