Funia 02.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 BTW - bardzo lubie imie Ewa ja też, ja też to oczywiscie najfajniejsze imię (poza Hanią) ps. dla niewtajemniczonych - Funia od Ewuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 03.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Moje córcie noszą imiona: Marta Aleksandra Julia Ewa Nie będę reklamować , ale to najpiękniejsze i ponadczasowe imiona. Pasują w każdym wieku, pięknie się zdrabniają, no same ochhh i achhh !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 03.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Wspólnymi siłami, po burzliwych naradach nasze pociechy wreszcie wybrały: NATALIA. Jutro skończy tydzień. W domu już mamy Kasię (i Przemka - ale to nie na temat). Tak wyszło, że nasze dzieci po kilka(naście) dni były bezimienne, bo nie mogliśmy się zdecydować, co do nich pasuje. Dla mnie najważniejsze było, żeby imię pasowało do nazwiska (Oriana Kiszka ). Lubię też imiona długie, które można łatwo zdrobnić, (zwłaszcza przy krótkim nazwisku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Gdy będę miała córcię, to Weronikę lub Kornelię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 a u mnie miała być Krysia, ale wyszedł Maciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Krysia, fajne, fajne. Może następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Gdy będę miała córcię, to Weronikę lub Kornelię ja mam Kornelkę, Nelę, Nelunię, Nelusię i ona baaaaardzo lubi swoje imię, a to jest najważniejsze, by się dziecku podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Krysia, fajne, fajne. Może następnym razem się uda NIe będzie następnego razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nigdy nie mów nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nigdy nie mów nigdy! Oj, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 04.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 My mamy 4-letnią Zosię – piękniejszego imienia niewyobrażam sobie dla mojej małej dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Krysia, fajne, fajne. Może następnym razem się uda NIe będzie następnego razu :) Chcesz, żeby takie fajne imię się zmarnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie miała byc Alicja. Imie prawie nikomu się nie podobało, ale ja się uparłam. Uważam, że jest to piękne imię. Cóż z tego, skoro urodził się...Jakubek No i - jak już wspomniała Zielonooka... -oczywiście Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 może Aida, Marzena, Liliana, Lucyna, Monika, Grażynka, Ola, Patrycja, Weronika, Bogna, Beata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 08.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 My mamy Zuzie, a mowimy do niej Zuzanka Z poczatku mi sie nie podobalo (zona wymyslila) ale teraz bym nie zamienil. Zuzia pewnie tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ja mam 11 letnią ALEKSANDRĘ JULIĘ - pomysły mojego męża wysyp tych dwóch imion jest nadzwyczajny , chociaż w klasie jest tylko moja Olcia są dziewczynki o imieniach : Maja, Florentyna, Gabriela, Zuzanna.......aw szkole Oliwia, Sara, Greta, Oktawia, Sabina moja druga córka miałaby na imię Hania , podoba mi sie też Sonia ale już jest w rodzinie polskie tradycyjne imię to JADWIGA a jak bym miała synka to byłby Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena 10.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Moja córka to Dominika. W domu często zwracamy się do niej Mika, w szkole koledzy i koleżanki mówią do niej Doma. Najwazniejsze, że podoba jej się to imie.Gdybym!!!!!!! ale niekoniecznie miała jeszcze jedną córkę to dostałaby imię po babci Adela .W ogóle w mojej rodzinie jest sporo ciekawych imion, czy ładnych? to oczywiście kwestia gustu, ale zaznaczam każda jest niezwykłą indywidualnością i wyróznia się w rodzinie.Michalina[/b]MilenaMartynaFaustynaDariai ja Marlena[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 jeśli nie chcesz, aby imię się powtarzało to tylko nie Julka, Natalia, Wiktoria i Weronika, Zośka i Zuzia, Ola, Oliwka, Ania, bardzo ładne, ale niestety ostatnio bardzo popularnenasza córka ma na imię Patrycja - na szczęście nie jest bardzo powszechne, też nam zalezało na oryginalności, aczkolwiek na 40 dzieci trafiła nam się 2 dziewczynka o tym imieniu, ładne i niezbyt znane to Luiza, Laura, Matylda, Kornelia, Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 11.05.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ewa, Anna, Iga - krótkie i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 12.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Po pierwsze tylko nie Helena-to nieszczęśliwe osoby.Znam jedną,jest dorosła i bardzo niezadowolona ze swojego imienia-np.nie cierpi jak się do niej mówi-Hela,Helcia,chce tylko -Helena. Moje typy-Julia(niestety od paru lat wysyp,wcześniej nieużywane ) Magdalena(sama tak chciałam dla córci,ale mąż nie)_ znowu z moich obserwacji wynika,że Magdalenom bardzo dobrze się w życiu układa. Aleksandra-piękne i super zdrobnienia(Oleńka,Ola,Olcia,Olka) Ewa-piękne,proste Anna-j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts