aha26 18.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam oczekującego na księżniczkę, nawet chyba będziemy "rodzić" w podobnym terminie U mnie Aneta stawia na Luizę, ja przebąkuję coś o Nikoli Nie wiem co ludzi z tą Nikolą napadło w ostatnich czasach,juz Polskich imion jest za mało czy co? U mnie w bloku są dwie Nikole ,jedna Jessica..no ludzie. Twoja Aneta ma rację..Luiza ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.06.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 I chyba na Luizie się skończy Tylko nie wiem jak ja będę zdrabniał. Lizka, Luśka czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 imię powinno też pasować do nazwiska ,np...... Dolores Miska .......troche groteskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 I chyba na Luizie się skończy Tylko nie wiem jak ja będę zdrabniał. Lizka, Luśka czy co ? i Lizka i Luśka fajnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 18.06.2006 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Wszystko wskazuje na to że będzie to OLIWIA jeszcze trochę godzin ( chyba ) zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Wszystko wskazuje na to że będzie to OLIWIA jeszcze trochę godzin ( chyba ) zostało Trzymam kciuki za Twoje dziewczyny Oliwka .....bardzo ładnie ......tak delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 24.06.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam oczekującego na księżniczkę, nawet chyba będziemy "rodzić" w podobnym terminie U mnie Aneta stawia na Luizę, ja przebąkuję coś o Nikoli Jak wasza księżniczka zjawiła sie już na świecie, bo naszej Oliwce jakoś sie nie spieszy. Pozdrawiamy Ania i Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 moja babunia ma na imię Zofia Melania i te imiona bardzo mi sie podobają babcia za to nienawidzi swojego imienia (Zofia) Aniu, trzymaj się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.06.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Jak wasza księżniczka zjawiła sie już na świecie, bo naszej Oliwce jakoś sie nie spieszy. Pozdrawiamy Ania i Mikołaj Jeszcze nie, ale gek twierdzi, że lada moment powinno jej się zachcieć, czyli mam jescze około jednego tygodnia aby się wyspać na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 O - widzę, że nasze Księżniczki pojawią się w podobnym terminie Nasza Księżniczka Agatka planowana jest na 10-go lipca, czuję przez skórę, że będzie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 26.06.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ja tez czułam, że moja pojawi się wcześniej, wszystkie terminy z Usg były na 16 czerwca i jak widzisz niestety nie spieszy jej się. Zreszta ostatnio jest duzo ciąż przeterminowanych i nie ma tu do rzeczy czy to chłopiec czy dziewczynka a nam pozostaje tylko cierpliwie czekać. Pozdrawiam i życzę szczęsliwych rozwiązań. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 26.06.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dołoże swoje trzy grosze bo nie widze aby ktoś polecał bardzo piękne imie mojej córci KAROLINA, do ostatnie chwili czyli do narodzin były dwie opcje Karolinka albo Dominika, ale jak się urodziła po pierwszym spojrzeniu powiedziałam Karolka. Nie wiem dlaczego ale imie musi pasować do dziecka, musi ono pasować tak naprawde najpierw do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.06.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 I chyba na Luizie się skończy Tylko nie wiem jak ja będę zdrabniał. Lizka, Luśka czy co ? Lisa (imie ciekawe i jak najbardziej ok - choc smiesznie mi sie kojarzy - znalam w dziecinstwie jedna Luise , ktora uparcie twierdzila (w wieku ok9 lat) ze ma na imie Juliza.... . Dziecko mialo problem z zapamietaniem swego egzotycznego imienia ) przy okazji - ja mam jakas straszna awersje do imion Nicola i Jessica (czasami pisane Dzesika i Nikola) Bez urazy ale kojarzy mi sie z duza pretensjonalnoscia - nie wiem tez czemu czesto na wsiach wystepuja te "wyszukane" imiona... Jeszcze Dolores ponoc bywa popularna i Andzelika. ( a w miastach rzadza Marysie , Jasie, Zosie ) Gustibus.... itp. ale mnie zdecydowanie onie pasuje ... (mam nadzieje ze nie urazilam zadnej forumowej Jesiki ani Nikoli ) aha - a moja mama ma na imie Ula - i serdecznie nie znosi swojego imienia , nie wiem czemu - fakt ze Urszula brzmi dosyc powaznie , ale taka Ula juz bardzo sympatycznie moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 imię powinno też pasować do nazwiska ,np...... Dolores Miska .......troche groteskowo Dolores Miednica (a nie miska ) Postac ponoć autentyczna tylko ze juz awansowala do urban legends Zawsze na spotkaniu znajdzie sie ktos kogo wujek/brat/narzeczony/kumpel (niepotrzebne skreslic ) chodzil z owa rzeczona Dolores do klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 imię powinno też pasować do nazwiska ,np...... Dolores Miska .......troche groteskowo Dolores Miednica (a nie miska ) Postac ponoć autentyczna tylko ze juz awansowala do urban legends Zawsze na spotkaniu znajdzie sie ktos kogo wujek/brat/narzeczony/kumpel (niepotrzebne skreslic ) chodzil z owa rzeczona Dolores do klasy zgadza się ...Miednica ...... ......za szybko pisałam i cosik mi nie pasowało ..... ....a z tą opowieścią też się spotkałam ,że gdzieś ponoć takowa osoba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 a teraz uwaga .......może ktoś siebie odnajdzie ??? śmieszne nazwiska ...... http://nazwiska.friko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 27.06.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja mam córkę JUDYTĘ. Bardzo lubi swoje imię. Jest już nastolatką i dzieci w klasie mówią na nią Judii, co jeszcze bardziej jej się podoba. Moja prababcia miała na imię ELEONORA. Bardzo podoba mi się to imie, tylko jak na 3-letnią dziewczynkę wołać Eleonora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.06.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 a teraz uwaga .......może ktoś siebie odnajdzie ??? śmieszne nazwiska ...... http://nazwiska.friko.pl/ my sie smiejemy,ale ci ludzie pewnie anonimy pisza (przynajmniej wiadomo teraz skad sie donosy biora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Zastanawia mnie czemu nie zmienia (niektorzy) nazwisk. Czy sa tak przywiazani do nazwiska rodowego? Czy juz po prostu tak przywykli ...Ciekawe... Niektore sa zabawne - i jak ktos ma poczucie humoru i dystans do siebie - to nazwisko Student Alojzy czy Mąką - Ćwikła Hanna, czy Canibal Roman ( btw. bardzo mi sie podoba ) czy Mariusz Cyps Albo Zyps (przy okazji ten pan wygral konkurs radiowy na najbardziej wykrecone nazwisko w Polsce )- moze byc nawet znakiem rozpoznawczym i cecha charakterystyczna po ktorej dana osobe sie pamieta... i pomagac w pewnych sprawach takie nietypowe nazwiska bardzo mi sie podobaja - na pewno zapamietalabym Pana Artura Śmiesznego niz kolejnego.... Marcina Michalskiego (przy okazji pozdrawiam wszystkich pięciu jakich mialam okazje poznać w ciagu ostatnich chyba trzech lat) Ale niektore z tych nazwisk sa naprawde osmieszajace i wrecz wulgarne... i tu juz nie wiem jaka idea przyswieca zeby zostawic... Mysle ze w jakis sposob moze to utrudniac zycie , chyba zmienilabym nawet ze wzgledu na dzieci - zeby nie mialy "przerabane" w przedszkolu, szkole itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 29.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ..mam dwóch chłopaków, dziewczynka to niespełnione marzenie a miała być...MARYSIA,MARIANNA,MILENA....ale najbardziej POLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts