Aga - Żona Facia 14.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Gratulujemy rozpoczęcia budowy!!!! Co się stało z tym pierwszym koparkowym. Czy on był z BBłót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 W takim tempie i problemami z materiałem (nie z Twojej winy zresztą jak cczytam ) to będziesz musiał chyba dachowych przesunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 25.10.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aga z dachowymi spokój bo moga na koniec listopada więc chyba dociągnę ale dzięki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maagg 29.10.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 BARDZO ładny świński ogonek koloru niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 10.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Hej Graczyk Pozwolisz że wykorzystam w swoich fuksjach Twój autorski pomysł z piwniczką Rozumiem że wejście do niej jest z garażu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 10.11.2006 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 No spoko ale chyba pobiore tantiemy w postaci jednej flaszeczki z produkcji jaką tam będziesz uskuteczniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 10.11.2006 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 No spoko ale chyba pobiore tantiemy w postaci jednej flaszeczki z produkcji jaką tam będziesz uskuteczniała. OK Jak tylko będę miał zawinąć do Bydgoszczy to dam znać Produkcja będzie w garażu, tam to będzie przechowalnia PS Jestem piwowarem (tzn warzę piwo) rodzaju męskiego Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 11.11.2006 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A to przepraszam za pomyłkę kolegę piwowara. Ja robię winko choć o produkcji piwka też co nieco czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Witam, po długiej nieobecności, sąsiada gratulujemy postępów w pracach budowalnych.... dech zapiera kiedy się przechadzamy z pieskiem i podziwiamy jak dom rośnie w oczach....fajne uczucie i wspominać aż się chce wlasne perypetie budowalne ... z uwagą śledzimy dalsze kroki i zyczymy pomyslnych wiatrów na budowie coby tą glinkę wysuszyły pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 16.11.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 motyczka a jakiego masz pieska bo czasami jak jestem na budowie to widzę przechadzające się sąsiadki i nawet sie zastanawiałem czy przypadkiem nie jesteś jedną z nich. A musze powiedzeć że fajne te sąsiadki oj fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 ach te sąsiadki ....my się z naszą psinką nie rzucamy w oczy ...mała, czarna, niepozorna .... http://www.album.astral.pl/album/fotos/4427/56/4149/10.jpeg nasza Pinka i jak kojarzysz "nas"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 18.11.2006 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Kurcze chyba musze też zwracać większą uwagę na mniejsze pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.11.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 hahahah.... koniecznie, ostatnio dawno nas koło Was nie było ...zimno, szybko ciemno po pracy....ale nadrobimy mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jak rozwiązałeś te "babole" ze stropem? Dobrze że akcja budowlana idzie dalej!!! wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 29.11.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Cześć! Ależ tempo - gratulacje! Czekam na dzisiejsze zdjęcia, bo w budowie jesteśmy o krok za Wami, więc fajnie jest coś podpatrzeć... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 29.11.2006 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jak rozwiązałeś te "babole" ze stropem? Dobrze że akcja budowlana idzie dalej!!! wiadomość na priva Babole rozwiązała piła tarczowa i majselek oraz niewielkie podszalowanie i więcej stali w tym miejscu. Komin wyszedł ponad strop i to w dodatku jest zdylatowany. Posłałem wiadomość na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 15.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam! Mam nietypowe pytanko dotyczące WC - ile kosztuje miesięcznie taka inwestycja w kibelek?pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 15.12.2006 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam! Mam nietypowe pytanko dotyczące WC - ile kosztuje miesięcznie taka inwestycja w kibelek?pozdr.u. TOY-TOY kosztuje 286 zł./miesiąc. W to wchodzi budka i wymiana płynów co dwa tygodnie. Przy wymianie robią dezynfekcje i dają nowy papier My zdecydowaliśmy że musi być TOY-TOY bo jakoś tak nie bardzo nam pasuje aby majstry miały wychodek w narożniku działki. Może potem tam i lepiej rozną kwiatki ale jakoś tak nam to nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 15.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Dzięki za info. Też się nad tym zastanawiam , ale kiedy przemnożę to przez 6 miesięcy, to mam czkawkę... u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 15.12.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 dlaczego przez sześć miesięcy. kibelek jest Ci potrzebny na czas wznoszenia konstrukcji. My za chwilkę będziemy mieli kanalizę i wodę więc sobie to podłączymy do kibelka za 130 zł. a potem go na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts