motyczka 21.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 po sąsiedzku składamy najserdeczniejsze życzonka Wszystkiego co najlepsze może się przytrafic w te Święta oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku !! http://foto.m.onet.pl/_m/ee133c62cbc522d8d6c982e888926e42,5,19,0.jpg motyczka z rodzinką ps. miło podglądac sąsiadów idziecie jak burza...fajowo...gratulujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 21.12.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Wielkie dzięki za życzenia a co do tempa prac to wczle nie est zbyd imponujące. Mysleliśmy że poleci szybciej ale złapaliśmy poślizg przy dostawach. Całość prac przewidziana w tym roku miała być zakończona już miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.12.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 patrząc z naszej strony, jednak wygląda to imponująco szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 sąsiad jak przezyliście wiaterek?? dach cały?? ps. bo my cały czas podglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 a z tymi fotkami to faktycznie....upierdliwe...zakłądaj już sukcesywnie albumik na fotosik_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelde 23.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Graczyk zastanawiałem się czy wam wichura szkody nie narobiła. Poczytałem dziennik i cieszę się, że nic się nie stało. Magdy koleżance porwało z budowy całą więźbę i postawiło u sąsiada za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dziś z Tamara byliśmy na działce i przymierzaliśmy się a w zasadze zrobiliśmy pierwsze obrysówki do podwieszanego syfitu na poddaszu. Najpierw oczywiście zaopatrzenie czyli zakupy w hurtowni. Profile UD40 o łącznej długości 80 mb. pięknie zajechały na bagażniku naszego autka wraz z potrzebnymi kołkami. Potem mała przymiarka aby zobaczyć jak dużo trzeba opuścić profile i mieć możliwość manewru na zaczepach i okazuje się że w pomieszczeniach na piętrze będziemy mieli około 276 cm. wysokości. Zrobiliśmy dziś tylko dwa pomieszczenia ale powoli nabieramy wprawy i jutro przy niedzieli będziemy robić jak natchnieni. Bardzo ładny domek buduję podobny dom w klematisach2 mam mały problem z oszacowaniem materiałów na budowe bardzo proszę o ilości , beton na ławy, ile bloczków betonowych, gazobetonu długością jest taki sam jak ytong , stali , jeżeli jest to możliwe to prosiłbym o kilka fotek wnętrz budynku pozdrawiam Darek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Jejciu, Graczyk, ale tempo Jak mi się podoba, że już macie okna ( i nie tylko)! Idzie, tak jakoś naturalnie i normalnie. Aż chce się iść w Wasze ślady. Mam nadzieję, że też niedługo dołączę do szacownego grona budujących i będzie mi tak... Trzymam kciuki za wykończeniówkę Ciekawie to wszystko wygląda. Jakie macie okna? a kolor? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 30.03.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Miło mi że Ci się podoba. Okna są złoty dąb jak to mówi moja żonka "wersja minimalistyczna" bez szprosów i belek (ruchomych słupków), aby było taniej.Tempo wcale nie jest zawrotne, tylko się tak wydaje.W czasie budowy są takie jednodniowe etapy, które posuwają do przodu z prędkością światła, są to międzyinnymi okna ale i np. strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Aaaa zapomniałem powiedzieć, że forumowa Aga_żona_Facia nawiedziła się dziś moją budowę aby obejrzeć robotę tynkarzy, którzy ida po nas do Niej. Mam nadzieję, że obydwoje będziemy zadowoleni a pracy tynkarzy. I mam prośbę czy mogłbys przesłać na priv lub wklej do swojego dziennika specjalnie dla mnie fotki obrobionych (od wewnątrz) przez tynkarzy kaset do rolet? Mam z tym niezły orzech do zgryzienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 25.05.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Graczyk - z wylewkami wyglada super...."mieszkalnie" sie bardzo zrobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Graczyku, ostatni wpis w dzienniku z lipca Co tam słychać i widać u Was? Zapewne tyle pracy, że nie masz czasu tu zaglądać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 A co to za kolorek elewacji, bo bardzo ładny. Taki by mi pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts