pawcik7 24.04.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie. szukam osoby co w domowy sposób, dla przyjemności ciała i ducha wie jak zrobić Absynt Czytałem juz coś nie coś na ten temat , a teraz szukam osoby doświadczonej w tym temacie ) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 24.04.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja tylko wiem, jak w domowym zaciszu spożywać Absynt....tylko można się trochę poparzyć.... T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wiem ze kiedys na allegro jakis czlowiek sprzedawal mieszanki ziol i instrukcje do samodzielnego wyprodukowania absyntu ale sie nie skusilam (choc tylko jakies 20 zl ) to kosztowalo (bez spirytusu - sprzedajacy uprzedzał ) wiec nie wiem... ale moze poszukaj (chyba w dziale "inne" lub " dziwactwa";) moze jeszcze jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.05.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Zrób sobie wycieczkę na Słowację i przywieź "skolko ugodno" - biały, zielony, czarny. Tylko, że ten ostatni ma 90% i może dekielek zerwać. Swoją drogą Absynt to nasza polska piołunówka. Abshytium cośtam to łacińska nazwa piołunu. Robiąc samemu należy bardzo uważać na stężenie tuionu, który jest silnie halucynogenny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Zrób sobie wycieczkę na Słowację i przywieź "skolko ugodno" - biały, zielony, czarny. Tylko, że ten ostatni ma 90% i może dekielek zerwać. Swoją drogą Absynt to nasza polska piołunówka. Abshytium cośtam to łacińska nazwa piołunu. Robiąc samemu należy bardzo uważać na stężenie tuionu, który jest silnie halucynogenny. Pozdrawiam a gdzie taka piołunowke mozna zdobyc? bo jakos w warszawskich dzialach alkoholowych w supermarketach nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Zrób sobie wycieczkę na Słowację i przywieź "skolko ugodno" - biały, zielony, czarny. Tylko, że ten ostatni ma 90% i może dekielek zerwać. Swoją drogą Absynt to nasza polska piołunówka. Abshytium cośtam to łacińska nazwa piołunu. Robiąc samemu należy bardzo uważać na stężenie tuionu, który jest silnie halucynogenny. Pozdrawiam a gdzie taka piołunowke mozna zdobyc? bo jakos w warszawskich dzialach alkoholowych w supermarketach nie zauwazylam W tym problem, że nie tak łatwo. Ostatnio widziałem w Carrefurze na stoisku z nalewkami. Raczej na regałach z alkoholami będzie ciężko, prędzej w sklepach typu Alkohole Świata (ale tam pewnie i Absynt będzie) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 15.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 W Czechach i Słowacji Absynt kupisz w dowolnym sklepie monopolowym. Kosztuje troche wiecej nie wódka. Polecam wersje 70 %. Mozna pic jak wódkę z kieliszka - mocno wtedy rozgrzewa ale ma ciekawy, ziołowy posmak. (Jak dla mnie to dosc blisko mu do Chorwackiej Travaricy) Jesli jesteś bardziej wrazliwy to polóz kostkę cukru na łyzeczke z dziurkami i przelej przez te kostke Absynt i wtedy pij. Co do zawartości piołunu to w dzisiaj produkowanym Absyncie jego zawartość jest śladowa, wiec nie licz na jakieś "wizje" jak w czasach Młodej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 W Czechach i Słowacji Absynt kupisz w dowolnym sklepie monopolowym. Kosztuje troche wiecej nie wódka. Polecam wersje 70 %. Mozna pic jak wódkę z kieliszka - mocno wtedy rozgrzewa ale ma ciekawy, ziołowy posmak. (Jak dla mnie to dosc blisko mu do Chorwackiej Travaricy) Jesli jesteś bardziej wrazliwy to polóz kostkę cukru na łyzeczke z dziurkami i przelej przez te kostke Absynt i wtedy pij. Co do zawartości piołunu to w dzisiaj produkowanym Absyncie jego zawartość jest śladowa, wiec nie licz na jakieś "wizje" jak w czasach Młodej Polski a ja jade w czwartek na slowacje, a ja jade w czwartek na slowacje juz wiem co sobie przywioze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 W Czechach i Słowacji Absynt kupisz w dowolnym sklepie monopolowym. Kosztuje troche wiecej nie wódka. Polecam wersje 70 %. Mozna pic jak wódkę z kieliszka - mocno wtedy rozgrzewa ale ma ciekawy, ziołowy posmak. (Jak dla mnie to dosc blisko mu do Chorwackiej Travaricy) Jesli jesteś bardziej wrazliwy to polóz kostkę cukru na łyzeczke z dziurkami i przelej przez te kostke Absynt i wtedy pij. Co do zawartości piołunu to w dzisiaj produkowanym Absyncie jego zawartość jest śladowa, wiec nie licz na jakieś "wizje" jak w czasach Młodej Polski a ja jade w czwartek na slowacje, a ja jade w czwartek na slowacje juz wiem co sobie przywioze a ja? a ja? kurcze bylam jakos w lutym - to sobie glupia beherowke kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.05.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 W Czechach i Słowacji Absynt kupisz w dowolnym sklepie monopolowym. Kosztuje troche wiecej nie wódka. Polecam wersje 70 %. Mozna pic jak wódkę z kieliszka - mocno wtedy rozgrzewa ale ma ciekawy, ziołowy posmak. (Jak dla mnie to dosc blisko mu do Chorwackiej Travaricy) Jesli jesteś bardziej wrazliwy to polóz kostkę cukru na łyzeczke z dziurkami i przelej przez te kostke Absynt i wtedy pij. Co do zawartości piołunu to w dzisiaj produkowanym Absyncie jego zawartość jest śladowa, wiec nie licz na jakieś "wizje" jak w czasach Młodej Polski a ja jade w czwartek na slowacje, a ja jade w czwartek na slowacje juz wiem co sobie przywioze a ja? a ja? kurcze bylam jakos w lutym - to sobie glupia beherowke kupilam zbieram zamówienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 no ale jak potem? poczta? otworza i wypija a ja na razie przez pare miesiecy w lubelskie sie nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 no ale jak potem? poczta? otworza i wypija a ja na razie przez pare miesiecy w lubelskie sie nie wybieram no tak juz pare lat w stolycy nie mieszkam ... i narazie sie nie wybieram ... dwa tyg za wczesniej poznalas tesciow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 troche wczesniej - w zeszlym roku - dziennik to caly czas wspominki nie moge sie wygrzebac z historii i przejsc do teraznieszosci poszukam piolunowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 troche wczesniej - w zeszlym roku - dziennik to caly czas wspominki nie moge sie wygrzebac z historii i przejsc do teraznieszosci poszukam piolunowki ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.05.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ale "clou" wypowiedzi wylapales perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ale "clou" wypowiedzi wylapales perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.05.2006 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja swego czasu czytałem o absyncie,że straszne spustoszenie robi w organiźmie,degeneruje,mózg wypala czy cos takiego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja swego czasu czytałem o absyncie,że straszne spustoszenie robi w organiźmie,degeneruje,mózg wypala czy cos takiego:P nie musisz zachwalać aż tak ... ja już kupiłem ... stoi sobie i czeka na okazję - tzn. pierwszego potomka mojego best kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja swego czasu czytałem o absyncie,że straszne spustoszenie robi w organiźmie,degeneruje,mózg wypala czy cos takiego:P i wlasnie dlatego taka mam ochote sprobowac a tak serio - absynt taki byl - za czasow Moneta , Maneta, Paula Gauguin'a i niesczzesnego Toulouse-Latrec 'a wtedy to ponoc był absynt teraz to pikus - sladowe ilości - wizji ni ma ewentulanie wiekszy szmerek (tak slyszalam) ( te smieszne ludziki w stanach zakazly bo narkotyk a bj nakrecic sie mozna chyba coca cola ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.05.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 zielona jak odlece i cos zapamietam to ci opowiem później jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts