Brendas 24.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam serdecznie, chcialabym sie dowiedzieć czy ktoś przerabiał garaż w budynku mieszkalnym na lokal użytkowy. Posiadam nieduży garaż i myślę o adaptacji go na pomieszczenie sklepowe. Musze zdemontowac drzwi garażowe i wstawić w zamian jakies drzwi i okno aby było światło. Przeraża mnie prowadzenie dzialalnosci w ' przerobionym garażu" Niestety na posesji nie moge niczego dobudować gdyż nie mam miejsca po odsunieciu sie od drogi i sąsiada, nie dostalam zgody. Pozostaje mi garaż. Może ktoś miał już taki problem? Nie wiem czy mam szukać architekta aby tylko wyrysował mi jak powinno wygladać wejscie aby pasowało do wyglądu budynku czy szukac firmy, ktora cos takiego moze wykonać. Zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac. Brenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts