aigel 24.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam doświadczonych i prosze o radę,Poprosze o informację czy kwota 295 000 zł za budowę domu w stanie surowym zamkniętym ( z dachem , tynkami,oknami i instalacjami) : http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=563&Page=3&Realisations=&Wnetrza=&Search=1&Min=100&Max=130&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=1&Garage=1&Entrance to tak może być ?? czy ktoś kce na mnie interes życia zrobić ?? poz aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celina11 25.04.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 mam na imię Rafał i zajmuję się budowaniem domów od A do Z jeśli masz ochotę zadzwoń do mnie powiedz zkąd jesteś jaki to dom mogę go wycenić wedle własnego kosztorysu . uważam że za te pieniądze można zrobić sporo więcej chyba że budujecie pałac. dojeżdżamy z ekipą mój tel 502-614-649 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts